Jump to content

djleon

Premium Members
  • Posts

    103
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by djleon

  1. djleon

    AMD ZEN thread

    Δεν είναι σαπάκια φίλε Πάνο.. Καλημέρα! ?
  2. djleon

    AMD ZEN thread

    Σίγουρα έχω ήδη έχω κανονίσει τη πώληση της hero με τον 6700κ και πάω αντίστοιχα στη hero με 1700χ
  3. djleon

    AMD ZEN thread

    Εννοείται αυτό και μελλοντικά σε ότι τίτλους βγουν που μπορεί να αξιοποιηθεί το multi.. + Του ότι ακόμα βλέπουμε ότι βλέπουμε σε πρώιμο στάδιο όσο αφορά υποστηρίξεις για μνήμες ,μητρικές , chipset που σίγουρα θα "δουλέψουν" ακόμα καλύτερα μετά ?
  4. djleon

    AMD ZEN thread

    Και πάλι ο 1700 στέκεται πάρα πολύ καλά ειδικά σε 1440p και δεδομένου ότι τον 7700Κ τον μετράει στα 5ghz... Για μένα είναι νικητής ο 1700..?✌
  5. djleon

    AMD ZEN thread

    Εγώ έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην amd για τις επιδόσεις που κατάφερε να προσφέρει σε αυτό το κόστος.. ??
  6. djleon

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Ναι γι αυτήν βεβαια εγω μιλαω συγκεκριμενα για την εκδοση xfx rx 480 GTR True OC...τωρα οσον αφορα την εκδοση black edition δεν μπορω να εκφέρω γνώμη ,γιατι υποσχεται αρκετα περισσοτερα σε σχεση με τις αλλες εκδοσεις, απλα οταν ηταν να την αγορασω εγω ηθελε παραγγελια 1 μηνα + γι αυτο πηρα την αλλη @Lazy Dog εγω μιλαω απο την αποψη αν καποιον δεν τον ενοχλουν τα watt και οι καταναλωσεις απο την πλευρα της κοκκινης η 390 για μενα ακομα κρατα ψηλα το κεφαλι εκει που μπορει και απευθύνεται (1080p) σε σχεσεις με αλλες ακομα και με την 480..βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικα και προσωπικες αποψεις - γουστα του καθενος..
  7. djleon

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    @Lazy Dog έγω προσωπικά που την πήρα προχθές τη κάρτα (υποθέτω πήρες την ΄ίδια έκδοση αυτή που έχει ''προσφορά'' το e-shop) και κάτσαμε και ασχοληθήκαμε αρκετά (Ocability/stability - Benchmarking - Fps) παρέα με το φίλο @Dj_ALeX μείναμε αρκετά απογοητευμένοι σε σχέση με το κριτήριο τιμή/απόδοση και φυσικά με το ocability της κάρτας το οποίο είναι σχεδόν μηδαμινό έως ανύπαρκτο , όπως και ελάχιστο έως μηδαμινό το κέρδος σε απόδοση από τα λίγα mhz που καταφέραμε να δώσουμε.. Από άποψη ρεύματος και κατανάλωσης μόνο μείναμε ευχαριστημένοι διότι είδαμε στη πράξη ότι αυτό που λέγανε για τις xfx για τα 100 Watt ισχύει σε stock ρολόγια..Μόξνο πιέζοντας την μας έφτασε η κατανάλωση μέχρι τα 125 - 130 Watt.. Με λίγα λόγια ως πρώην κάτοχος Sapphire R9 390 είδα τρελές διαφορές με την Rx 480 προς τα κάτω όμως, οπότε και εγώ προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να δώσει κάποιος αυτά τα λεφτά για τη συγκεκριμένη κάρτα.. Ίσως τελικά η Rx 470 να είναι αρκετά πιο value for money !
  8. djleon

    Οι αγορές μας..!!

    Αγορασμένη απο το κιτρινομάγαζο πρίν λίγη ώρα στα 309€ προσφορά! Περιμένω τον φίλο @Dj_ALeX για επι τόπου δοκιμές! Είναι η XFX RX 480 GTR TRUE OC..!
  9. djleon

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    @PanosXidis τράβα πιες κανά κρασί ρε..δεν ξέρεις από αυτά
  10. @alexcrx παίζω με g skill 8 gb χωρίς xmp στα 2133..... Τι εννοείς λόγω κάρτας χωρίς xmp?
  11. Εγώ ρε παιδιά πως γίνεται να βγάζω τέτοιο σκορ με όλα stock??
  12. djleon

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Εγώ ψήφισα πάντως και καταλαβαίνετε τη ψηφίζουν οι περισσότεροι.. With red for the win
  13. djleon

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    @yanni 7850...τι μου θύμησες τώρα!πολύ άξια κάρτα για τα λεφτάκια της πάντως με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι το dying light.. Πάντως εγώ μέχρι και σε R9 Fury πάω με αυτές τις τιμές.. ή σίγουρα σε 2 x RX480
  14. djleon

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Μας κόβω για τις 29 του άααλου μήνα..
  15. djleon

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    @yanni τέτοια να βλέπουμε , να βαράμε κόφτες και να γουστάρουμε..
  16. djleon

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Μας βλέπω να "σαπίζουμε" μπροστά από μία οθόνη βλέποντας εικασίες και reviews και περιμένοντας τη φίλη μας τη κόκκινη..
  17. djleon

    Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

    Πάντως μόλις δώσανε επίσημη κυκλκοφορία 29 Ιουνίου για Rx 470 και Rx 460... Τώρα για 480 θα δείξει..
  18. djleon

    Νέα σειρά PC cases, DG-8, από την EVGA

    Το DG-86 είναι το ιδανικό μέγεθος πιστεύω και δυστυχώς μόλις τα είδα ξενέρωσα διότι 2 μέρες πριν είχα προβεί στην αγορά ενός 750D..
  19. djleon

    AMD Radeon Software support & discussion (No legacy support)

    Όλα κρέμα μέχρι στιγμής με τους 16.6.1! @Dj_ALeX άντε να πάρουμε τα νέα καρτόνια... ααα και thanks για την καρτούλα.. μέχρι να βγούν τα φρέσκα θα την παλέψω λιγουλάκι με αυτήν
  20. djleon

    Help error !

    όχι δεν χρησιμοποιώ κανένα τέτιο πρόγραμα..τέσπα θα κάνω ένα format και βλέπουμε..thanks για τη βοήθεια πάντως!
  21. djleon

    Help error !

    ναι αλλά και στα άλλα που πετάει το άλλο παράθυρο πάλι και εκεί το παιχνίδι φταίει? Από θέμα hardware με ενδιαφέρει να μην έχω πρόβλημα αλλιώς λογικά με ένα formataki θα στρώσει λογικά..
  22. djleon

    Help error !

    [MENTION=10818]acer7730[/MENTION] προσπάθησα όπως είπες να ενημερώσω direct x και framework και είναι και τα 2 ενημερωμένα στις τελευταίες εκδόσεις..
  23. djleon

    Help error !

    βασικά επειδή μάλλον τα direct x πρέπει να έχουν μπερδευτεί και να έχει γίνει ότι να ναι, έλεγα να έκανα ένα format πάλι από την αρχή..αλλιώς πως μπορώ να ανανεώσω direct x χωρίς να γίνει χαμος να μπλεχτούν παλιά με καινούρια μαζί?γιατί κάτι τέτιο μυρίζομαι ότι έχω πάθει.. σε άλλα παιχνίδια μου πετάει αυτό:
  24. καλησπέρα..καθώς τρέχω ένα παιχνίδι με πετάει έξω και μου πετάει αυτά τα errors..έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει??
  25. djleon

    Error Direct X

    [MENTION=12545]Dj_ALeX[/MENTION] eipes megali koubenta twra..e ti na kanw ta problimata me anagkazoun..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.