Jump to content

whitesnake

Premium Members
  • Posts

    1.285
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by whitesnake

  1. Πρόσφατα έντυσα κι εγώ στο σπίτι γύρω στα 40m² με laminate (tarkett AC4/32 8mm), το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και φαίνεται να έχει αντοχή. Προτίμησα να βάλω με αρμό, αφού όταν δεν έχει, μετά από κάποιο διάστημα (συνήθως λιγότερο από 2 χρόνια) αρχίζει και φαίνεται η ένωση μεταξύ των τμημάτων του (δεν ανοίγει, αλλά από τη χρήση σηκώνονται ελαφρώς στις ακμές, μιλάμε για δέκατα του χιλιοστού αλλά είναι εμφανές - φαίνεται και στις φώτο του dfa19mj παραπάνω). Ο αρμός της φωτογραφίας του Σκλαβενίτη είναι υπερβολικός. Προσοχή και στο υπόστρωμα, μην μπει το φθηνότερο, παίζει σημαντικό ρόλο.
  2. whitesnake

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Καλησπέρα σε όλους. Σκεφτόμουν να κάνω ένα calibration στην οθόνη που πήρα και σε αυτή που έχω στη δουλειά, υπάρχει τρόπος να συμμετάσχω στο ομαδικό που έχετε οργανώσει; Μπορεί κάποιος να μου δώσει λεπτομέρειες;
  3. whitesnake

    Intel SSD

    Δεν τυχαίνει να είναι σε raid mode ο controller, ε;
  4. whitesnake

    Intel SSD

    Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει τον Χ25 σε amd μητρική, ώστε να επιβεβαιώσει αν λειτουργεί σωστά το trim;
  5. whitesnake

    Κριτήρια επιλογής νέου SSD

    Την αξιοπιστία πρώτα πρώτα. Είναι ακόμα "νέα" τεχνολογία και δεν την εμπιστεύομαι έτσι απλά. Μετά κοιτάω την αναλογία χωρητικότητας/τιμής.
  6. whitesnake

    Official Windows 7 Thread

    4 είπε, υποθέτω εννοεί και το 100άρι που φτιάχνουν τα 7 στην εγκατάσταση.
  7. whitesnake

    Intel SSD

    Είναι περίπου 30% γεμάτος. Έχω την έκδοση 7.6 και δε δίνει νεότερη η DFI. Μάλλον πρέπει να μπλέξω με Bios Mod; Αν και δεν ξέρω, από τη στιγμή που παίζει ο δίσκος, είναι δυνατόν να με κόβει αυτό; Δεν είναι και τίποτα μεγάλα νούμερα, για να πω ότι τερματίζει.
  8. whitesnake

    Intel SSD

    Yeap, το τελευταίο της DFI. Και πλήρως updated τα windows από θέμα drivers (προφανώς νέα καθαρή εγκατάσταση).
  9. whitesnake

    Intel SSD

    Σε RAID είναι η μητρική, οπότε σε AHCI παίζει...
  10. whitesnake

    Intel SSD

    Καμιά ιδέα για τα χαμηλά write του G2 μου; Δε βρίσκω κάποια άκρη...
  11. whitesnake

    DFI LanParty DK P45-T2RS

    Το μήνυμα δεν το βγάζει γιατί προφανώς με το bios reset ξέχασε ότι έχεις RAID ενεργό - πρέπει να ενεργοποιηθεί ξανά η επιλογή αυτή και θα δει κανονικά τους δίσκους, εάν και εφόσον λειτουργήσει και σου επιτρέψει να αλλάξεις κάτι.
  12. whitesnake

    Intel SSD

    Μια γρήγορη ερώτηση, μιας και έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ. Τελευταία φορά που κοίταξα, οι intel ήταν η καλύτερη επιλογή στα χρήματά τους (μιλάω για τον 80GB που είναι στα 160 ευρώ πλέον χοντρικά και μιλάω κυρίως για καθημερινή χρήση συν επεξεργασία φωτο/ήχου, όχι κάτι εξειδικευμένο). Θεωρείται ακόμα καλή επιλογή αυτός ή να κοιτάξω αλλού; Με άφησε ξαφνικά από δίσκο ο υπολογιστής και πρέπει σήμερα να πάρω.
  13. whitesnake

    Official Windows 7 Thread

    Όντως, δε μπορεί να επηρεάζουν παράλληλα εκτελούμενες εφαρμογές τύπου firefox. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με drivers γραφικών; Όλα αυτό αναφέρουν, πρόβλημα με directX?
  14. Οκ παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα επιχειρήσω να ρίξω την D60 (η οποία μου αρέσει και περισσότερο για να πω την αλήθεια...!).
  15. Την 3000 την είδα εδώ στα 419 καινούρια με τον VR φακό (αλήθεια, προσφέρει κάτι το VR; Χωρίς αυτό έχει 350). Την D60 με τον ίδιο φακό μεταχειρισμένη τη βρίσκω κοντά στα 300. Τα reviews που είδα μου έδωσαν την εντύπωση ότι η D60 θα είναι καλύτερη για λήψεις σε συναυλίες. Ισχύει;
  16. Παιδιά για σχετικά αρχάριο η D3000 αξίζει; Να την προτιμήσω από μεταχειρισμένη D60; Δε σκοπεύω να ψαχτώ πάρα πολύ, απλά θέλω κάτι ποιοτικότερο από τις απλές ψηφιακές που να έχει και κάποιες παραπάνω δυνατότητες.
  17. Έβαλα notebook/netbook. Σπάνια μου χρειάζεται (στις διακοπές στο νησί κατά κύριο λόγο), σπίτι είμαι πάντα με το desktop. Έξω για απλά πράγματα έχω το blackberry.
  18. whitesnake

    Cree Led Φακός

    Ναι, είναι και αυτό ένας απλός τρόπος Αν και γενικά αν έχω καταλάβει σωστά στους φακούς πάντα παίζει μια κάποια "φούσκα" στα specs.
  19. whitesnake

    Cree Led Φακός

    Καλά, σίγουρα δεν είναι 145 lumens. Αλλά το περίμενα, πότε άλλωστε επαληθεύονται τα specs σε τέτοια προϊόντα;
  20. whitesnake

    Cree Led Φακός

    Πήρα τελικά αυτόν http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15877 γιατί ήθελα κάτι μικρό για να έχω στην τσέπη. Ικανοποιημένος είμαι. Δεν είναι τίποτα απίστευτα ισχυρό, αλλά έχει πολύ καλό μέγεθος.
  21. whitesnake

    Cree Led Φακός

    Αυτό δεν το κάνει και ο φθηνός; Αφού λέει ότι έχει και modes αλλά και memory για high, medium, low κλπ.
  22. whitesnake

    Cree Led Φακός

    Αυτός των 19 δολλαρίων τι προσφέρει παραπάνω από των 13; Δε μπορώ να βρω τις ουσιαστικές διαφορές τους και στις φωτογραφίες ο φθηνός μου φαίνεται πιο δυνατός. Τι παίζει; Γενικά σ'αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι καλύτερο;
  23. whitesnake

    Samsung MLC/SLC thread

    32 giga εννοεί για λειτουργικό και τα υπόλοιπα στον 2ο σκληρό.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.