Jump to content

asteroulis

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About asteroulis

  • Γενέθλια 19/06/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσ/νικη
  • Ενδιαφέροντα
    Racing Sims
  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/asteroulis/

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

asteroulis's Achievements

  1. Ναι τον ειχα πετυχει στο FB μολις ειχε σχεδιασει το πρωτο. Εχει κανει πολυ ωραια δουλεια.
  2. Οχι μην μπερδευεσαι. Το sim racing ειναι χομπυ που μπορει να ειναι κατι σχετικα φτηνο (μια τιμονιερα ~150€) και να φτασει να κοστιζει οσο θες. Γι'αυτο σου ειπα να ορισει ο φιλος το διαθεσιμο μπατζετ και που θελει να φτασει. Ελαχιστοι εχουν high end συστηματα εδώ , οι περισσοτεροι ό,τι τους επιτρέπει το ταπεινό budget. Όμως όπως ειπες... Το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέρον!
  3. @denexo Φιλε μου ειναι λιγο φλου η ερωτηση , εφ'οσον δεν υπαρχουν παραμετροι. Μπορει να φανταζεται ο φιλος υδραυλικα κτλ αλλα να μην εχει αισθηση κοστους. Το sim racing απο μονο του ειναι ενα χομπυ το οποιο μπορεις να χαρεις και με budget εξοπλισμο και να φτασεις στον Θεό απο πλευράς κόστους αν εχεις διαθεση να ξοδευεις. Τι εμπειρια εχει ο φιλος λοιπον και οσον αφορα το sim racing και οσον αφορα το RL racing , τι κεφαλαιο θελει να διαθεσει , με τι θελει να ασχοληθει , που θα το βαλει , κτλ κτλ. Ολα τα συστηματα κατι προσφερουν . Δωσε εσυ οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις και θα παρεις πιο ουσιαστικες απαντησεις.. Οσον αφορα τα bass shakers που ανεφερε πιο πανω ο @TOTOSR21 αντιστοιχα υπαρχει μεγαλο ευρος τιμων , και παλι εξαρταται τι θελεις να πετυχεις , αν τα συνδυαζεις με motion etc.
  4. asteroulis

    UPS μετα απο μια δεκαετια...

    Ναι πολύ χαμηλή τιμή όντως. Από ebay τα πήρα τα είχαν βγάλει σε προσφορά μια μέρα , στα 50€ και μεταφορικά μου δώσαν τιμή 77€ για τα 3. Ψαξε το μοντέλο , εχει ακομα κομμάτια ενας πωλητής από Γερμανία στα 70 περίπου ευρώ. Οπότε ναι , δεν ειναι τίποτα δυνατά ups , για υπολογιστές ακόμα και gaming λογικής φύσης φτάνουν μάλλον. Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να υποστηρίξεις μεγάλα φορτία εκκίνησης σε συσκευές.
  5. asteroulis

    UPS μετα απο μια δεκαετια...

    Καλησπέρα , λίγο να ανακινήσω το παλιό αυτό thread. Μόλις αγόρασα 3 τέτοια , επειδή τα βρήκα σε εξαιρετική τιμή κυρίως. Υπολογίζω και με μεταφορικά να βγούν 70€ το ένα. Σκέφτηκα πως ανετα θα μπορουσα να μοιράσω συσκευές μεταξύ τους (να έχει ένα το pc και ένα για λοιπές συσκευές) , το θέμα ειναι πως ενώ στο site λέει πως βγάζει 650watt , στο amazon το δίνει 525W το οποίο θεωρώ οριακή τιμή για το pc. Τα specs τα οποια περιμένω να σηκώσω είναι ι5 2500Κ@4.5 με αναβάθμιση σε ryzen 2600@4.2 & gtx 1070.
  6. asteroulis

    Assetto Corsa Competizione

    Σήμερα πρώτη βόλτα για να δοκιμάσω μια τιμονιέρα. Στοκ ολα τα settings. Μου αρεσε 2 γυρους στο Σπα.
  7. asteroulis

    VR and all things related

    Αν εισαι Θεσσαλονίκη ελα να δοκιμασεις σε εμένα, εγω ειμαι μονιμα στα 45fps αλλα δεν εχω θεμα. Βεβαια θα βοηθησει το motion λιγο γιατι υπαρχει φυσική κινηση και οχι τεχνητή, αλλα θα δούμε. Στειλε πμ
  8. Θωμά τις λαβες εδω με τι τις κανεις;
  9. asteroulis

    Summer Cup 2018 by G.G.

    Παιδια δυστυχως δεν θα μπορεσω την Κυριακη...
  10. asteroulis

    Summer Cup 2018 by G.G.

    Θα ερθω κι εγώ για να δειξω πως καμια θεση δεν ειναι ντροπη..
  11. asteroulis

    G.G. BMW M3 E30 Gr.A 92 @ Zandvoort 13/05/2018

    Εγώ μπορώ να πω με σιγουριά οτι φταιω εγώ. Ελπιζω να μπορεσω να συμμετεχω στο event.
  12. asteroulis

    G.G. BMW M3 E30 Gr.A 92 @ Zandvoort 13/05/2018

    Με ολα τα αμαξια ειμαι καταπληκτικος, με αυτο οχι τοσο..
  13. asteroulis

    G.G. Lamborghini Miura @ Imola 28/04/2018

    Ναι , ας προσεχουμε τις ημερομηνιες , ειμασταν λιγοι..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.