Jump to content

cakrit

Premium Members
  • Posts

    206
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by cakrit

  1. cakrit

    ESO

    Από τους λάτρεις της συγκεκριμένης σειράς από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο με εξαίρεση το online. Το οποίο όταν είδα την τιμολογιακή πολιτική .. απλά δεν ασχολήθηκα. Με την κατάργηση όμως της μηνιαίας συνδρομής και την αγορά σε deal με 35€, ξεκίνησα να ασχολούμαι. Οι πρώτες εντυπώσεις μετά από μία εβδομάδα είναι αρκετά καλές. Έχει αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, (πχ δεν βλέπω όσο και να το έψαξα πραγματικό συνδιασμό για archer). Στα πολύ θετικά είναι οτι μπορείς να στήσεις τον παίκτη σου όπως θέλεις χωρίς περιορισμούς (πχ μπορείς να έχεις έναν mage με smithing crafting ή ένα warrior με enchanting/alchemy). Στην παρούσα παίζω σε single player style, και δεν έχω μπει στην διαδικασία να δω το Multiplayer κομμάτι, Αν υπάρχει κάποιο guild ατόμων που παίζουν από εδώ, ευχαρίστως να τα πούμε και ingame...αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς (τελείωσαν οι εποχές που λοιώναμε με τις ώρες)
  2. cakrit

    elder scrolls obliviOn μικρό πρόβλημα

    Ακόμα και να είσαι μέλος σε ένα clan δεν σημαίνει οτι μπορείς να "αδειάσεις το μαγαζί". Μπορείς να πάρεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Όταν το "χεράκι" γίνεται κοκκινο (αν το θυμάμαι καλά) σημαίνει οτι το αντικείμενο το κλέβεις.
  3. cakrit

    Widescreen διαφορα

    Μάλλον σου έχει ξεφύγει αυτή: http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706 Εκτός αν είναι τόσο σημαντικό το λεπτότερο πλαίσιο για σένα. Δεν την έχω δουλέψει προσωπικά άλλά έχω ακούσει από 10δες άτομα τα καλύτερα (και έχει και 100€ διαφορά από την 2415h )
  4. cakrit

    Δείξτε το κουτί σας...

    To Λαχανί????
  5. cakrit

    "αεροστεγες" PC (προστασια απο σκονη)

    Μια πιο low cost Λύση είναι όπως αναφέρθηκε με εξωτερική υδρόψυξη (zalman reserator) το οποίο δεν έχει καμία σοβαρή απόδοση, αλλά δεν έχει θέμα και με την σκόνη. Εννοείται passive vga και μένει το πρόβλημα του τροφοδοτικού το οποίο για να πας σε passive.. θέλει πολλά φράγκα.
  6. Task manager -> Performance -> Resource Monitor Expand το Disk και εκεί μπορείς να δεις τι ακριβώς "γράφει-διαβάζει" στον δίσκο σε realtime. (κάνε ένα sort στο Total (B/sec) και θα δεις τον ύποπτο πάνω πάνω λογικά.
  7. Steam Halloween Sale Έχει μερικά πολύ ένδιαφέροντα σε πολύ καλές τιμές, ιδίως για αυτούς που δεν τα έχουν παίξει (FEAR Bundle, STALKER, κ.α.)
  8. cakrit

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Πριν 2-3 μέρες έβαλα το heroes & Generals. Δεν θα το χαρακτήριζα άσχημο, αν και έχει αρκετά θεματάκια... (balancing, equipment, πολύ ακριβώς εξοπλισμός αν δεν είσαι member, και άλλα) Μία πολύ καλή ιδέα αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμα.
  9. cakrit

    Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

    Εντάξει, Η αλήθεια είναι οτι και στα παλαιότερα CIV αν ήθελες να το παίξει σωστά και όχι στα εύκολα επίπεδα.. ήταν παλουκάκια.... ήθελε πολύ προσοχή και πολύ σκέψη... απλά εδώ ..είναι τελείως διαφορετική η λογική.. (κάτι το οποίο το θεωρώ καλό)... Όπως το είπες όμως ultraex2005...δεν είναι bam boom σε καμία περίπτωση.
  10. cakrit

    Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

    Πραγματίκά τρομακτική διαφορά με τα προηγούμενα της σειράς,το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν έχω την υπομονή πλέον να τα μάθω....
  11. cakrit

    World of Tanks

    Επίσης στην Αφρική οι Άγγλοι-Αμερικάνοι δεν μπορούσαν να περάσουν την θωράκιση ούτε με απευθείας βολές στα tigers απο μπροστά, με αποτέλεσμα η τακτική να γίνει ... "τρέχουμε και όσοι περάσουμε χτυπάμε από πίσω"
  12. cakrit

    World of Tanks

    Το οτι τα άρματα θεωρούνται heavy δεν σημαίνει οτι παίζονται με τον ίδιο τρόπο. Το καθένα θέλει πολύ ξεχωριστή τακτική .... και αυτή είναι ο ομορφιά αυτού του παιχνιδιού... οτί αν ξέρεις το άρμα σου, μπορείς κάνεις πολύ ωραία παιχνίδια... αντιστρόφως ανάλογα.. αν δεν το ξέρεις ...σε τρώνε λάχανο και 2 tiers κάτω άνετα.
  13. cakrit

    World of Tanks

    πάνω που είχα αρχίσει να ψήνομαι να ξανακάνω Login .... το μετάνιωσα .. Μάλλον δεν έχω την υπομονή πλέον να προσπαθώ να μαζέψω τα φράγκα για τα επόμενα άρματα... και τα high tier είναι ασύμφορα.
  14. cakrit

    GA-H97M-D3H audio problem

    Έπαιζε κανονικά σε 8 και σε 8.1 εγκατεστημένα από το ίδιο media... οπότε... πάμε για hardware
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.