Jump to content

gramacar

Premium Members
  • Posts

    110
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gramacar

  • Γενέθλια 10/11/1967

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Χαλκίδα
  • Ενδιαφέροντα
    computers

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gramacar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Μακάρι γιατί έχουμε καταντήσει να πληρώνουμε τις μεταχειρισμένες στα ίδια χρήματα που είχαν αγοραστεί καινούριες πριν 2 και 3 χρόνια. Έλεος πια.
  2. gramacar

    Cynosa Chroma, οικονομικό RGB πληκτρολόγιο από την Razer

    και βέβαια στην Ελλαδάρα θα τα δούμε στα 80-100€.
  3. gramacar

    camera σε drone?

    Υπάρχει κάποιο φτηνό gimbal με σταθεροποίηση έστω σε 2 άξονες? Δεν με ενδιαφέρουν τα μοτερ για τον έλεγχο της κάμερας, απλά να μένει οριζόντια ανεξάρτητα από την κίνηση του drone. Υπάρχει κάτι τέτοιο σε λογική τιμή?
  4. gramacar

    camera σε drone?

    ναι ευχαριστώ. Είδα που χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα ffmpeg για να κάνουν stabilization στα video αλλά δεν ξέρω αν το πρόγραμμα αυτό παράγει το ίδιο αποτέλεσμα με το EIS που έχουν οι κάμερες. Υποθέτω ότι μέσω software γίνεται και αυτό αλλά το αποτέλεσμα είναι συγκρίσιμο?
  5. gramacar

    camera σε drone?

    Ευχαριστώ. Το θέμα της ανάρτησης το έχω λύσει. Αυτό που με απασχολεί είναι η camera. Κατά πόσο αξίζει η xiaomi και θα κάνει αυτά που αναφέρω ή μήπως πρέπει να πάω σε λύση με image stabilization (EIS) λόγω της χρήσης σε drone.
  6. gramacar

    Αγορά GPS αυτοκινήτου

    Πολυ σχετικό αυτό που αναφέρεις φίλε μου. Συνήθως έτσι σου λένε και μετά από 2-3 χρόνια σταματάει η παραγωγή του μοντέλου οπότε σου λένε χάρτες γιοκ γιατί δήθεν δεν τους υποστηρίζει το μοντέλο σου που είναι παλιό και πρέπει να αναβαθμιστείς. Μάλιστα σου προσφέρουν και έκπτωση για να πας στο καινούριο μοντέλο. Την έχω πατήσει και παλιότερα με ΜΙΟ και μετέπειτα με garmin. Έκτοτε είπα μακρυά από dedicated λύσεις.. Βάλε στο κινητό σου το sygic με 15€ και είσαι jet. Ακόμα και να μην ανανεωθούν οι χάρτες μετά από κάποια χρόνια δίνεις άλλα 15 και το ξανααγοράζεις. Σκέψου όμως να έχεις δώσει 150 στην Garmin ή σε κάποια άλλη και να σε κρεμάσουν?
  7. gramacar

    camera σε drone?

    Διαθέτω ένα Hubsan H501C drone. Η camera του αν και 1080 δεν λέει και πολλά. Τραβάει σχετικά αποδεκτό video χωρίς ήχο και φωτογραφίες που είναι εντελώς χάλια ακόμα και με άπλετο φως. Σκέφτηκα λοιπόν να αγοράσω μια action camera και να την προσαρμόσω κάτω από το drone ώστε να έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Μάλιστα σκέφτηκα την xiaomi Yi basic edition ως υποψήφια γιατί έχει και wifi οπότε ίσως να μπορώ να βλέπω τί τραβάω από το κινητό μου κάτι σαν fpv δηλαδή. Εννοείται ότι δεν μπορώ να πάω σε λύσεις GoPro Hero 5 ούτε σε Dji drones λόγω κόστους, οπότε προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα μου με κάποια πατέντα. Ακούω τις γνώμες και τις προτάσεις σας.
  8. gramacar

    ZX Spectrum Next - O Spectrum 35 χρόνια μετά

    καμμιά amiga δεν θα βγάλει κανέις άραγε? Μιλάω για ολοκληρομένο μηχάνημα κλώνο της παλιάς amiga σε λογικό κόστος και όχι κάτι σαν το Aeon με κόστος 2500€.
  9. gramacar

    Diesel euro 4 στην Αττικη. Επιτρέπεται?

    μάλιστα Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης. Επομένως από ότι καταλαβαίνω ούτε από την εθνική δεν επιτρέπεται να περνάς για να πας Κόρινθο ας πούμε. Εκτός αν υπάρχει κάποια εξαίρεση σε αυτό.
  10. gramacar

    Diesel euro 4 στην Αττικη. Επιτρέπεται?

    για να επαναφέρω το θέμα, όταν λέμε αθήνα εννοούμε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής ή μόνο τον δακτύλιο μεγάλο ή μικρό?
  11. gramacar

    MSI GTX970 error στην εγκατάσταση

    Παιδιά βρέθηκε η λύση από φίλο σε άλλο φόρουμ. Το πρόβλημα είναι η μη υποστήριξη της GTX970 για τα windows XP από την nvidia. H λύση είναι: 1. Κατεβάζουμε τη τελευταία έκδοση των drivers για XP που είναι για υποστήριξη της GTX960 2 ακολουθούμε τις οδηγίες από εδώ: http://mattpilz.com/windows-xp-drivers-nvidia-geforce-gtx-970-980-980-ti-titan-x/ Σε εμένα λειτουργησε μια χαρά και τώρα έχω εγκατεστημένη την κάρτα και στα ΧΡ Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.
  12. gramacar

    MSI GTX970 error στην εγκατάσταση

    ωχ και τί κάνω τώρα αλλάζω λειτουργικό σαν μόνη λύση?
  13. Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα πρόβλημα που δε μπορώ να λύσω και ελπίζω στη βοήθεια σας. Έχω μια MSI 970GTX η οποία δουλευει μια χαρά στα windows 10 64bit. Στον άλλο σκληρό δίσκο που έχω όμως τα Windows XP 32bit δεν μπορώ να την εγκαταστήσω με τίποτα. Μου βγάζει συνεχώς το επόμενο error message: "Tο πρόγραμμα εγκατάστασης Nvidia δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών δεν είναι δυνατό να βρεί συμβατό υλισμικό γραφικών" Έχω κατεβάσει τον nvidia_355.82_xp32 driver από το site της nvidia. Exω χρησιμοποιήσει το Display Driver Uninstaller v120 σε safe mode αλλα τίποτα. Προσπάθησα εγκατάσταση σε safe mode αλλά δεν προχωράει. Δοκίμασα και το GeForce_Experience_v3.0.5.22 αλλά και αυτό μου βγάζει το μήνυμα "Το πρόγραμμα εγκατάστασης Nvidia απέτυχε". Σας παραθέτω και μια εικόνα από το HWinfo που τη βλέπει σαν κάρτα, όπως και από τη Διαχείριση Συσκευών μήπως βγάλετε καμμιά άκρη. Nα προσθέσω ότι πριν πάρω αυτή τη κάρτα είχα μια MSI GTX660 ti που δούλευε άψογα και στα 2 λειτουργικά. Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολύ γιατί έπεσα σε τοίχο. Ευχαριστώ
  14. Kαλησπέρα παιδιά Για το παρακάτω τί γνώμη έχετε αξίζει τον κόπο? [ame]http://www.amazon.com/Rosewill-Backlit-Mechanical-Keyboard-RK-9100xR/dp/B00HA206FK[/ame]
  15. Την προεξοχή (χείλος) στο κάτω μέρος που δεν μπορεί και να λειτουργήσει ως στήριγμα των καρπών λόγω μικρού μεγέθους τί την ήθελαν. Χαλάει όλη την εμφάνιση. Αν δεν υπήρχε αυτό θα το σκεφτόμουν σοβαρά. :cry::cry:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.