Jump to content

minijnk

Members
  • Posts

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About minijnk

  • Γενέθλια 31/05/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

503 Εμφανίσεις προφίλ

minijnk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. minijnk

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    όντας σχετικά νέος εδώ σε σχέση με την ηλικία του forum θα πω στην τύχη arial .....
  2. minijnk

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά LABη!!! Απ όταν σε διάβασα έκανα το PC μου να λάμπει!
  3. minijnk

    Need for Speed (2015)

    Εγινε αγορά και από εμένα. Καλό παιχνίδι θυμιζει underground. Λιγο τα χρώματα δεν μου αρεσαν ειναι αρκετά σκοτεινό και θαμπό.
  4. minijnk

    Οθόνη 27'' και άνω

    Ξεκινάω μελέτη Ευχαριστώ πολύ XMorsX Για gaming την θέλω.
  5. Καλημέρα. Ψάχνω να αγοράσω οθόνη 27'' και άνω και να είναι 2Κ. http://www.ebw.gr/el/Product/1451555/Dell-U2715H Κάτι τέτοιο. Νέος στο θέμα οθόνης οπότε θέλω τα φώτα σας.
  6. minijnk

    Δεν ανοίγει ο Η/Υ

    Δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Και εγώ δεύτερο χρόνο το έχω το τροφοδοτικό και έχει εξίσου 5 χρόνια. Είναι σαν να μην παίρνει καθόλου εντολή το τροφοδοτικό να δώσει ρεύμα και μετά δίνει μόνο του, προσπαθεί τουλάχιστον. Εάν ανοίξει δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τον ξανά κλείνω ξανά ανοίγει δεν έχει κανένα θέμα.Τον αφήνω ώρες και μέρες ακόμα ανοιχτό και τίποτα προβληματικό. Μόνο αν κλείσω τα ρεύματα εντελώς και τροφοδοτικό και ups τον αφήσω κάποιο διάστημα (μια μέρα) έτσι και πάω να τον ξανά ανοίξω το κάνει. Αυτό βέβαια 3 φορές τους τελευταίους 2 μήνες. Εάν μουν το ξανά παρουσιάσει θα δοκιμάσω να τον κλείσω εντελώς και να τον δουλέψω με μία μόνο RAM. Πήρα και μία μπαταρία για την MOTHERBOARD αν και είδα ότι είναι up to date η ώρα και η ημερομηνία, θα το δοκιμάσω και αυτό.
  7. minijnk

    Δεν ανοίγει ο Η/Υ

    Λοιπόν σήμερα αφού έκλεισα τον υπολογιστή όλο το βράδυ έκλεισα και το τροφοδοτικό και το ups καθ όσον είχε κακοκαιρία, το μεσημέρι προσπάθησα να τον ανοίξω. Αποτέλεσμα ήταν να μην ανταποκρίνεται καθόλου και πάλι. Πάτησα αρκετές φορές το κουμπί και από την μητρική και τίποτα. Μητρική και κάρτα γραφικών είχαν ρεύμα. Τον έβαλα απευθείας στην πρίζα και όχι στο ups και πάλι τίποτα. μετά από 5-10 λεπτά μόνος του άνοιγε και έκανε μετά από ένα δευτερόλεπτο restart. Πήγαινε να ανοίξει δηλαδή και ξανά έκλεινε. Μετά από 10 φορές που το κανε αυτό άνοιξε κανονικά χωρίς εγώ να κάνω τίποτα. Έκανα ένα update στο bios μπας και. Διαβάζοντας ξένα φόρουμ βρήκα ότι και σε άλλους συνέβαινε μετά από πολύωρο κλείσιμο του psu. Λύσεις δεν βρήκαν. Κάποιοι λέγανε για τις Ram.Εγώ έχω 4χ4gb 1600 corsair vengeance. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε...
  8. minijnk

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Ευχαριστώ πάρα πολυ xtrmsnpr!!!
  9. minijnk

    [Greek Gatherings 31-01-2016] RSR Formula 3 - Blackwood

    την άλλη την σβήνουμε η περνάμε απλα και αυτήν?
  10. Εγώ δυστυχώς μόνο στο practice ήμουν. Ελπίζω να συμμετέχω στο επόμενο.
  11. minijnk

    Assetto Corsa

    Έκανα, βρήκε ότι έλειπε κάτι αλλά πάλι τίποτα. Eπίσης δεν μου βγάζει το server the lab
  12. minijnk

    Assetto Corsa

    Παιδιά καλησπέρα. Από τότε που μου έγινε κατά λάθος μπαν δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανέναν online αγώνα. Τι να κάνω?
  13. minijnk

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Συγγνώμη που ξαναρωταω τι παίζει με το invite??
  14. minijnk

    Δεν ανοίγει ο Η/Υ

    Θα υο λειτουργησω λιγω να δω. Μου φαινεται παραξενο οτι αν ξεκινησει δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα. Χαζη ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να εφταιγε η ταση που ηταν γυρω στο 210. Γιατι οταν δουλεψε εγραφε το ups 235-240
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.