Jump to content

CrookedPenguin

Premium Members
  • Posts

    77
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.171 Εμφανίσεις προφίλ

CrookedPenguin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα, τελευταία η παλιά μου κάρτα γραφικών δεν αποδίδει ιδιαίτερα και θέλω να προλάβω τα χειρότερα με μια αναβάθμιση. Αυτή τη στιγμή έχω μια 6700 series 1GB η οποία βρίσκεται σε μια asus p8p67 deluxe motherboard. Ήθελα να ρωτήσω αρχικά σε τι budget θα πρέπει να κινηθώ για να υποστηρίζει δύο οθόνες χωρίς θέμα και για casual gaming (nba 2k17, the long dark και προγενέστερα παιχνίδια). Παράλληλα κάνω και photo editing αλλά νομίζω πως περισσότερο εκεί παίζει ρόλο η ram(ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος). Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω, με ποιο γνώμονα εντοπίζει κανείς πιο καινούρια μοντέλα GPU και ποιο είναι καλύτερο σε σύγκριση. Για παράδειγμα στους CPU βλέπουμε i7 και 6700 οπότε γνωρίζουμε ότι είναι i7 6ης γενιάς και επίσης ελέγχω cache, clock κλπ. Στις GPU κοιτάω αντίστοιχα memory, color bits και clock? Ευχαριστώ
  2. Έχει παραγγείλει κανείς με τους νέους δασμούς να μας πει τι έγινε; Απ' ότι διαβάζω ισχύει ότι ίσχυε παλαιότερα με το όριο στα 150 ευρώ μόνο που τώρα πληρώνεις 15 ευρώ CIF και 3 ευρώ τέλος ΕΛΤΑ;!
  3. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις διευκρινήσεις! Θα πάρω ένα σετάκι XMS είτε Vengeance, ότι βρω πιο γρήγορα διαθέσιμο.
  4. Τι εννοείς με το αν κατεβαίνουν αυτόματα τα 1600? Τι πρόβλημα μπορεί να προκύψει; Οπότε 2 σετάκια των 8GB? Γενικά πάνω από 1600 δεν αξίζει;
  5. Καλησπέρα σας, πριν μερικές μέρες το ένα απ τα δύο dimmακια μου τα 'παιξε οπότε αναγκάζομαι να πάρω καινούρια, γιατί το workflow μου καθυστερεί απίστευτα με τη μισή ram. Από mobo έχω την asus p8p67 deluxe, συμβατότητα με DD3 έως 32GB και από επεξεργαστή i7 2600k(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Είχα έως τώρα 8GB στα 1333mhz, δούλευα ικανοποιητικά photoshop, lightroom και μερικά IDE που χειρίζομαι. Το budget μου είναι στα 80 ευρώ (5 πάνω, 5 κάτω) και καθώς είναι επείγουσα η αλλαγή, δεν υπάρχει φράγκο παραπάνω... Προς έκπληξή μου είδα σε αυτό το ποσό και 16GB σετάκια και θα ήθελα να προτείνετε κάποιο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά αν είναι εύκολο. Προσωπικά θα έπαιρνα κάποια corsair ή άλλη γνωστή εταιρία με lifetime warranty. Από ότι είδα το budget μου καλύπτει ορισμένα μοντέλα 1600mhz 16gb και κάποια στα 1800, αλλά είπα να πάρω και τη γνώμη μερικών ποιο ειδικών εδώ στο Λάμπη! Κάθε tip ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ!
  6. CrookedPenguin

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά Λάμπη! Να είμαστε καλά να σε δούμε να μπαίνεις και πανεπιστήμιο!
  7. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Απευθύνομαι στους κινηματογραφιστές και αυτούς που τραβάνε βίντεο με τις slr στην παρέα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω, τι software χρησιμοποιείτε για την επεξεργασία βίντεο; Χρειάζομαι κάποια εφαρμογή για edit. Πιο συγκεκριμένα, θέλω να βάλω τίτλους αρχής, τέλους, να κάνω κάποια fade out και εναλλαγές σκηνών. Σκέφτομαι να πάρω και μια action camera στο μέλλον οπότε αν υποστηρίζει προσθήκη μουσικής και γενικά εφέ στο στυλ των video που ανεβάζει το κανάλι της go pro στο youtube θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η πλατφόρμες που χρησιμοποιώ είναι win7 και win10. Ευχαριστώ!
  8. CrookedPenguin

    Αγορές και paypal

    Ευχαριστώ πολύ!
  9. CrookedPenguin

    Αγορές και paypal

    Καλησπέρα, χρειάζομαι να συμπληρώσω ένα ποσό για μια αγορά, στο paypal balance μου. Η υπάλληλος από το support του paypal μου είπε πως μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό τραπέζης μου στον λογαριασμό του paypal(έχω μόνο κάρτα συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή) αλλά το site δεν το επέτρεπε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω τα λεφτά στο paypal balance μου; Το ποσό είναι 15 ευρώ, αν έχει κάποια σημασία. Επίσης έχει ένας φίλος paypal συνδεδεμένο με τραπεζικό λογαριασμό και τελευταίως μετέφερε το balance του στον τραπεζικό λογαριασμό. Το αντίθετο γίνεται; Ώστε να του δώσω τα χρήματα και να μου στείλει payment αν δεν βρω κάποια άλλη λύση; Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα, έχω ένα gift card για το amazon uk και προσπαθώ να πάρω ένα raspberry 3 αλλά απ' ότι φαίνεται οι κανόνες για τα προιόντα που στέλνουν εκτός UK έχουν αλλάξει και δεν στέλνουν τέτοιου είδους συσκευές εδώ. Το ίδιο και με φιλμ και πολλά άλλα δυστυχώς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακάμψω αυτό και να αγοράσω το raspberry? Επίσης γνωρίζει κανείς γιατί έγινε αυτό;
  11. Καλησπέρα. Πριν από λίγες μέρες έβαλα το tv-monitor που είχα, στο pc γιατί δεν είχε καμία χρήση ως τηλεόραση. Έχει βελτιώσει πολύ τον τρόπο που εργάζομαι αλλά εχω ένα θέμα. Το taskbar δεν επεκτείνεται στο 2ο monitor όπως γίνεται αντίστοιχα στα windows 8. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση; Επιπλέον λόγω του ότι η βάση του tv-monitor πιάνει πολύ χώρο θα χρειαστώ ένα βραχίονα. Το monitor είναι 23 ιντσών, samsung syncmaster TA350. Τι ακριβώς να προσέξω στην επιλογή βραχίονα; Κάποια πρόταση; Ευχαριστώ!
  12. CrookedPenguin

    Πρόβλημα με Dual Boot - Grub Windows 7 Boot Fail

    Update/Bump. Τελικά είχατε δίκιο δεν έχει καμία σχέση με το dual boot/linix. Startup recovery πρέπει να γίνει. Έχω κατεβάσει ένα torrent το έκανα μέσω rufus αλλά ήταν διαφορετική έκδοση από την δικιά μου. Που μπορώ να βρω σε torrent/dl (σε νόμιμα πλαίσια) τα win 7 με το τελευταίο service pack? Στην έκδοση που κατέβασα υπήρχε ασυμβατότητα εκδόσεων. p.s: να κλείσει το θέμα να το ανοίξω στο thread των windows? Η λύση είναι αυτή που πρότεινε ο dellman απλά χρειάζομαι την κατάλληλη έκδοση.
  13. CrookedPenguin

    Πρόβλημα με Dual Boot - Grub Windows 7 Boot Fail

    Del είναι στο manual και ανοίγει κανονικά το boot menu της asus. Στο post λέει " Put the Windows Vista or Windows 7 media in the DVD drive, and then start the computer.Press a key when you are prompted." Αν δεν κάνω κάτι δεν βγαίνει καν κάποιο παράθυρο για να μου πει "press a key" . Επιπλέον η συσκευή δουλεύει κανονικά(την δευτέρα είχα κάνει import κάποια cd στο itunes) και έχω δοκιμάσει 2 recovery δίσκους, τον δικό μου και ενός φίλου. Τώρα κατεβάζω τα 7 για να δοκιμάσω να κάνω boot από usb μέσω rufus.
  14. CrookedPenguin

    Πρόβλημα με Dual Boot - Grub Windows 7 Boot Fail

    Desktop Update: Έχω την asus p8p67 moba, πατάω del όταν ξεκινάει το boot και βάζω στο boot priority 1o το οπτικό μέσο αλλά και πάλι δεν κάνει boot από εκεί παρ' όλο που έχω μέσα το cd των windows. Συνεχίζει κανονικά στην οθόνη του Grub όπου επιλέγω με ποιο os να γίνει boot.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.