Jump to content

HeroX

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by HeroX

  1. HeroX

    World of Tanks

    Το Lorr. 155 50 είναι πολύ καλύτερο; Επίσης η διαφορά των μοιρών 45 vs 65 (Αμερικανικών), δεν είναι σημαντικό μείον;
  2. HeroX

    World of Tanks

    Εντωμεταξύ αυτό το AMX 13 F3 είναι τόσο κακό όσο φαίνεται; Ο μόνος λόγος που το πήρα είναι γιατί ανέβαζα τα Γαλλικά light/meds και ήθελα να ολοκληρώσω τα SPG missions. Να κάνω reroll για M44 ή υπομονή μέχρι το Lorr.155 50;
  3. Γράψτε τα αγαπημένα σας άρματα ανά tier.
  4. HeroX

    World of Tanks

    Μεταξύ Japanese & Italian meds , τι θα επιλέγατε να ξεκινήσετε;
  5. Για πιο λόγο; Δεν μπορεί να μπει SSL στο binding με τον web server;
  6. Απίστευτες σειρές και οι δύο! Αναμένουμε με αγωνία το νέο μέλος.
  7. HeroX

    World of Warcraft

    Πως το κάνεις αυτό, μου λες και εμένα; ? Αν έβαζαν dual spec θα ήμουν πολύ ζεστός να παίξω δυναμικά.
  8. HeroX

    Προτάσεις για καρέκλα γραφείου

    Γι'αυτήν εδώ έχετε άποψη; SHARKOON SKILLER SGS1 GAMING SEAT BLACK
  9. HeroX

    Event 1006 - The system may be under attack

    Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο online port scanner; Έχω στήσει policy με 'Block port scans' και επιπλέον έχω κλείσει την 3389. Απλά θέλω να σιγουρευτώ.
  10. HeroX

    Event 1006 - The system may be under attack

    Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βάλω rule στο firewall να κόψει όλα τα remote address που χτυπάνε στην 3389. Για το Blueekeep δεν βλέπω κάτι που να αφορά Windows Server 2012 Άσε την έχω πατήσει και προσπαθώ να φυλαχθώ.
  11. Καλησπέρα σας, Έχω ένα VM με Windows Server 2012 και στημένη μια βάση δεδομένων. Το μηχάνημα έχει πάνω Bitdefender Endpoint Security, σεταρισμένο με κωδικό για προστασία απεγκατάστασης, και φυσικά όλα τα important security updates των windows. Πρόσφατα παρατήρησα ένα παράξενο σφάλμα στον Event Viewer και από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι σε περίεργες ώρες κάποιος προσπαθεί να μπει με RC. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για περιορισμό πρόσβασης σε υπολογιστές με NLA, που πριν δεν ήταν ενεργή, και πρόσβαση έχουν μόνο Domain Admins. Υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας; Τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να θωρακίσω παραπάνω το VM;
  12. @DNA180 Μπορείς να μοιραστείς παραπάνω πληροφορίες για το πως μπήκε το ransomware στον υπολογιστή σου; Η απενεργοποίηση του AV δεν λέει κάτι από μόνη της.
  13. HeroX

    BATTLEFIELD V

    Πήρα το παιχνίδι χθες. Δείχνει fun 2 play αλλά οι χάρτες, σε όσους έπαιξα μέχρι στιγμής, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ποιοι είναι οι καλύτεροι κατά τη γνώμη σας;
  14. HeroX

    G.Skill 3200+3000?

    Ναι, θα παίξουν στην χαμηλότερη συχνότητα (3000Mhz) όμως.
  15. HeroX

    Η Intel ανακοίνωσε τον i9-9900KS: Όλοι οι πυρήνες στα 5.0GHz!

    Από κάτι τέτοιες κινήσεις πανικού διαφαίνεται μεγάλη συντριβή της Intel με την έλευση των Ryzen 3000 Series μέσα στο καλοκαίρι. Και φυσικά πολύ θεμιτό και ευεργετικό για τον καταναλωτή.
  16. Καλησπέρα δελαμπίτες, Θέλω να αγοράσω ένα game σε digital copy και κοιτούσα διάφορα sites που πουλάνε φθηνά cd-keys. Πριν κάνω την πληρωμή μου ζητάει να δηλώσω κάτοικος ποιας χώρας είμαι και μετά προσθέτει το ΦΠΑ (στην περίπτωση μας +24%), ενώ από default έχει επιλογή Outside EU με +0% ΦΠΑ. Στην 1η περίπτωση η συνολική τιμή συμπ. ΦΠΑ είναι μεγαλύτερη από αυτή που το έχει γνωστή πανελλαδική αλυσίδα. Ενδέχεται να υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις δεδομένου ότι θα πληρώσω με χρεωστική κάρτα, εάν το αγοράσω τελικά από το site αυτό με default επιλογή Outside EU +0% ΦΠΑ; Η επιλογή του ΦΠΑ μήπως χρειάζεται μόνο εάν θέλω να το δηλώσω ως πιθανό έξοδο;
  17. HeroX

    Αερόψυξη για AM4

    Γεια σας δελαμπίτες! Αναζητώ αερόψυξη να ψύχει ικανοποιητικά έναν 2700X με κύρια χαρακτηριστικά την αθόρυβη λειτουργία, RGB φωτισμό και όσο το δυνατόν πιο μικρή σε μέγεθος. Ο χρήστης δεν ενδιαφέρεται για overclock, τουλάχιστον όχι στο κοντινό μέλλον, οπότε δεν είναι απαραίτητο η λύση να είναι high-end. Έχω δει την CM MasterAir MA410M TUF Edition αλλά θα ήθελα και εναλλακτικές προτάσεις από χρήστες με προσωπική εμπειρία.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.