Jump to content

nepomuk

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nepomuk

  1. Τα νανομετρα κατεβαινουν αλλα οι απαιτησεις σε ρευμα εκτινασσονται ! Ε οχι και 600 watt για μια και μονη καρτα γραφικων οσο ισχυρη και ναναι τλχ για οικιακη - προσωπικη χρηση .
  2. Οταν δεν εχεις διεξοδο να ξοδεψεις τα λεφτα σου , δες σταση θεαματων - ακροαματων , ταξιδιων , εστιατοριων γκουρμε , ταβερνων με βαρεια λαικα , με κλειστη τη σκαλα του Μιλανου , τη Λυρικη κοκ , ο κοσμος και δη η νεολαια θα το ριξει στα video games και γενικα στα ακριβα εως high end ηλεκτρονικα. Εν τω μεταξυ και η κουτση Μαρια που λεει ο λογος αρχισε να τη ψαχνει για internet banking και γενικα online συναλλαγες , κοντολογις πλακωσανε και οι "γυφτοι" στα ηλεκτρονικα ... Κουραγιο παλικαρια , η υπομονη , η εγκρατεια και η καρτερια συνιστουν αρετες αυτες τις δυσκολες ωρες για τον καταναλωτη - κομπιουτερά και οχι μονον, πχ αυτον που τη θελει οσο πιο μεγαλη την οθονη στο νεο ΙΧΕ που ζαχαρωνει και θα αναμεινει επι 6μηνο.
  3. προχωρημενες συνομιλιες , παρακαλω !
  4. Δηλ η AMD ειναι ο αρχιμηχανικος και η TSMC ο μπετατζης - καλουπατζης ;
  5. Παρόμοια δεν ειναι η τεχνολογία της Intel "Foveros" ; Εχω την εντυπωση πως σε λιγα χρονια οι "πολυόροφοι " επεξεργαστες ειτε CPU , ειτε GPU θα ειναι ο κανονας .
  6. Ε οχι και ντοματα , τομάτα θα ηθελες να γραψεις και σου ξεφυγε .
  7. Interface - διεπαφη το βρισκεις τραγικο , το Internet - διαδίκτυο ειναι το τραγικοτερο ολων ; η μηπως το InterContinental - διηπειρωτικό ; Τεσπα στα ιταλικα , Ισπανικα κτλπ Interface = InterFaccia , αλλα μαλλον δεν ειμαστε Una Faccia, Una Razza. Interfaccia (informatica) - Wikipedia IT.WIKIPEDIA.ORG
  8. κάποιο πρόγραμμα user friendlly για σκαψιμο , bitcoin και ethereum , εχεις να προτεινεις ; Οχι για σοβαρο mining , ετσι για γνωριμια κτλπ , με gforce 950 2gb kai 750ti
  9. Εκατό η αλεπού και 101 το αλεπουδάκι δεν γινεται .Θα τριπλοκονομάει ο αεριτζής ο σκάλπερ και ο παραγωγός θα παράγει αμέριμνος; Για να κονομάνε οι άλλοι και να παίζει ο gamer; Ούτε στα παραμύθια.
  10. Οι παραπανω τιμες προφανεστατα ειναι προ φορων . Για να μη συγκρινουμε μπανανες με πορτοκαλια ας προσθεσουμε χαλαρα - χαλαρα 24% ΦΠΑ , + το handicap της μικρης αγορας ,πχ μεταφορικα ανα μοναδα προιοντος και στο τελος ο Ελληνας Εμπορος βγαινει Ηρωας .
  11. Μπα ..θα τα πηδηξει τα 10 και θα παει στα 7, για να μη πω στα 5 ,αφου αποστραγγισει τελειως τα 14, ακουμπωντας τα 500 W TDP .
  12. Το γραφενιο απ οτι ακουγεται παει για τους Υπερπυκνωτες σε συστηματα αποθηκευσης ενεργειας, αντισταθμισης αιολικων , φ/β και υ/γ μοναδων , ενω εχει αρχισει να κανει ηδη καρριερα σε ακουστικα βαρυκοοιας κοστους 5Κ και βαλε.Ψυχρος πολεμος υπαρχει και τωρα ,πολυ πιο σφοδρος στο εμπορικο σκελος και στην "συλλογη" πληροφοριων .Κυριολεκτικα γινεται σφαγη , οποιος κοψει πρωτος το νημα στην Α.Ι, στις μπαταριες , τους κβαντικους Υπερυπερυπολογιστες θα μαζεψει το χαρτι . Ως αντικαταστατη του πυριτιου στους επεξεργαστες δεν πηρε το ματι μου το γραφενιο , ενω παιζει για τοσες αλλες χρησεις. Ιδωμεν , για την ωρα πυριτιο μεχρι να σβησει ο ηλιος (το 1 νανομετρο δηλ ) και μετα το ενα πανω στο αλλο .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.