Jump to content


 • Kingston XS1000 2TB External SSD Review


   Εισαγωγή

   

  Τα μέσα εξωτερικής αποθήκευσης ήταν είναι και θα παραμείνουν για αρκετό καιρό ακόμα απαραίτητα για τη μεταφορά και την αποθήκευση δεδομένων. Οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πολλές και ποικίλες, με κάθε μία να έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μια από τις επιλογές που γίνεται όλο και δημοφιλέστερη είναι οι εξωτερικές μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD). Οι εξωτερικοί SSD είναι  πιο γρήγοροι, ανθεκτικότεροι και πιο αξιόπιστοι από τους παραδοσιακούς εξωτερικούς δίσκους των 2,5" που χρησιμοποιούμε συνήθως, οι τιμές και οι χωρητικότητές τους μπαίνουν ήδη στα χωράφια των απλών HDD ενώ τα νέα πρωτόκολλα επικοινωνίας όπως το USB 3.2 2ης γενιάς τους δίνουν την δυνατότητα να "ξεδιπλώσουν" όλη τους την ταχύτητα κάνοντας έτσι τη διαφορά.

  Έναν τέτοιο εξωτερικό SSD και συγκεκριμένα τον XS1000 της Kingston με χωρητικότητα 2ΤΒ έχουμε σήμερα στον πάγκο μας για review. Ας δουμε λοιπόν τι έχει να μας προσφέρει!

   

  large.IMG_0631_DxO.jpg

   

   

   Συσκευασία και περιεχόμενα

   

  Η συσκευασία του Kingston XS1000 είναι λιτή και προσεγμένη. Αποτελείται από ένα χαρτονένιο κουτί λευκού χρώματος με κόκκινες λεπτομέρειες την μπροστινή όψη του οποίου κοσμεί μια φωτογραφία του XS1000 σε φυσικό μέγεθος, ενώ στις υπόλοιπες πλευρές του κουτιού υπάρχουν βασικές πληροφορίες του προϊόντος.  

   

  large.IMG_3340_DxO.jpg  

   

  large.IMG_0543_DxO.jpg  large.IMG_0547_DxO.jpg

   

  large.IMG_3367_DxO.jpg  large.IMG_3365_DxO.jpg

   

  large.IMG_0544_DxO.jpg  large.IMG_0548_DxO.jpg

   

  Στο εσωτερικό του κουτιού, ο SSD  της Kingston είναι τοποθετημένος σε ένα πλαίσιο από χαρτόνι που τον προστατεύει από φθορές κατά τη μεταφορά. Επιπλέον, στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα USB 3.2 Type-C σε Type-Α καλώδιο.

   

  large.IMG_0527_DxO.jpg  large.IMG_0529_DxO.jpg

   

   

   Τεχνικά χαρακτηριστικά

   

   Τα πλήρη χαρακτηριστικά του Kingston XS1000 σύμφωνα με την σελίδα του προϊόντος είναι τα ακόλουθα:

   

   

  Σύνδεση USB 3.2 Gen 2
  Ταχύτητες ανάγνωσης / εγγραφής   Up to 1,050MB/s read, 1,000MB/s write
  Ελεγκτής   SMI SM2320
  Τύπος NAND 3D
  Διαθέσιμες χωρητικότητες 1TB, 2TB
  Διαστάσεις 69.54 x 32.58 x 13.5mm
  Βάρος 28.7g
  Υλικό περιβλήματος Μέταλλο, Πλαστικό
  Θερμοκρασία λειτουργίας 0°C~40°C
  Θερμοκρασία αποθήκευσης -20°C~85°C
  Εγγύηση 5ετής εγγύησης με δωρεάν τεχνική υποστήριξη 
  Συμβατότητα Windows® 11, 10, macOS (v.10.15.x +), Linux (v. 4.4.x +), Chrome OS™, Android™

   

  Από τα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης, τον ελεγκτή της Silicon Motion αλλά και την 5ετή εγγύηση που προσφέρει η Kingston. Ένα χαρακτηριστικό που κάποιος θα περίμενε να υπάρχει αλλά απουσιάζει είναι το hardware encryption αλλά δεδομένης της τιμής δεν μπορούμε να το προσμετρήσουμε ως μειονέκτημα. Μιας και αναφέραμε την τιμή, αξίζει να σημειωθεί το ότι οι διαθέσιμες χωρητικότητες είναι 1 και 2ΤΒ και οι τιμές τους ξεκινούν από τα 65€(0,07 €/GB) και 113€(0,06 €/GB) αντίστοιχα, τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος review, τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές κατά την άποψή μας με χαμηλότερες να εντοπίζονται μόνο σε κάποιες προσφορές καταστημάτων για συγκεκριμένους κωδικούς και διαθεσιμότητες.

   

  large.IMG_0585_DxO.jpg

   

   

   Σχεδιασμός και κατασκευή

   

  Η μονάδα της Kingston έχει μοντέρνο πρακτικό σχεδιασμό. Το περίβλημα έχει μαύρο χρώμα και στο πάνω/μπροστά μέρος του υπάρχει η επωνυμία του κατασκευαστή ενώ στην κάτω/πίσω πλευρά βρίσκεται η ετικέτα με τους σειριακούς αριθμούς και τις λοιπές πληροφορίες της συσκευής. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, είναι συμπαγές και συναρμολογημένο άρτια χωρίς κάποια τριξίματα ή κενά στους αρμούς των μερών που το αποτελούν. Η θερμοκρασία του κατά την λειτουργία δεν προβληματίζει αφού ακόμα και μετά από αρκετά benchmarks ο XS1000 είναι ελάχιστα ζεστός με την εσωτερική του θερμοκρασία να είναι στους 40°C περίπου. Ο "δίσκος" έχει διαστάσεις 69.54 x 32.58 x 13.5 χιλιοστά, δηλαδή αρκετά μικρότερες από αυτές μιας πιστωτικής κάρτας και βάρος μόλις 28,7 γραμμάρια. Όπως είναι φυσικό με τέτοιες διαστάσεις χωράει πανεύκολα σε μια τσέπη. Στο σώμα του SSD δεν υπάρχουν κάποια κουμπιά ή φωτάκια εκτός από το συνηθισμένο activity LED δίπλα στην θύρα USB-C το οποίο είναι μπλε χρώματος και αναβοσβήνει ανάλογα με την χρήση.

   

  large.IMG_0557_DxO.jpg

   

  large.IMG_0635_DxO.jpg  large.IMG_0538_DxO.jpg  large.IMG_0637_DxO.jpg

   

  large.IMG_0617_DxO.jpg

   

   

   Σύστημα δοκιμών και Μεθοδολογία

   

  Ένας SSD όμως δεν είναι μόνο οι διαστάσεις και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του. Αυτό που τον καθορίζει είναι οι επιδόσεις του και αυτές είναι που θα εξετάσουμε στις επόμενες ενότητες του review.

    

  large.IMG_0510_DxO.jpg

   

  Για να καταλάβουμε λοιπόν πως τα πάει με τα νούμερα ο XS1000 2ΤΒ τον δοκιμάσαμε στα πιο διαδεδομένα συνθετικά και μη benchmarks της πιάτσας. Πριν δούμε τα αποτελέσματα των μετρήσεων, ας ρίξουμε μια ματιά στο σύστημα των δοκιμών το οποίο αποτελείται από επεξεργαστή AMD 5800x3D πάνω σε μητρική ASUS ROG Strix B550-E Gaming και έχει 32GB DDR4 RAM της GSKILL η οποία τρέχει στα 3600ΜΗz. Το λειτουργικό σύστημα είναι εγκατεστημένο σε έναν SSD Μ.2 NVMe και συγκεκριμένα τον KC3000 1TB της Kingston, ο οποίος λειτουργεί σε PCI Express 4.0 mode.

   

  large.cpuz-1.jpg  large.cpuz-2.jpg

   

  large.cpuz-3.jpg  large.cpuz-4.jpg  large.cpuz-5.jpg

   

  Το λειτουργικό σύστημα στο οποίο έγιναν οι δοκιμές είναι τα Windows 11 Pro 22H2 με Os build 22621.2715 και Windows Feature Experience Pack 1000.22677.1000.0: 

   

  large.sysinfo1.jpg

   

  Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε το πως εμφανίζεται ο SSD στα Windows όταν τον συνδέουμε για πρώτη φορά. Είναι φορμαρισμένος σε σύστημα αρχείων exFAT, έχει διαθέσιμο χώρο 1,81ΤΒ και στην καρτέλα hardware των βλέπουμε ως Kingston XS1000 SCSI Device:

   

  large.disk_info_1.jpg  large.disk_info_2.jpg

   

  Στο επόμενο screenshot βλέπουμε το πως εμφανίζεται ο XS1000 στο CrystalDiskInfo 9.2.1.:

   

  large.disk_info_3.jpg

   

  Πριν περάσουμε στα αποτελέσματα των μετρήσεων θα θέλαμε να αναφερθούμε με συντομία στην μεθοδολογία που ακολουθήθηκε προκειμένου να αποκλειστεί κάποιο περιστασιακό ή/και τυχαίο overhead στο σύστημα δοκιμής. Τα τεστ έτρεξαν 3 φορές και για την παρουσίαση κρατήθηκε το μεσαίο από τα τρία αποτελέσματα τα οποία όμως είχαν πολύ μικρές αποκλίσεις μεταξύ τους. Η σύνδεση του δίσκου με το σύστημα της δοκιμής έγινε με το καλώδιο που ήρθε στη συσκευασία του προϊόντος σε type A θύρα (κόκκινη) με υποστήριξη 3.2 gen 2 πάνω στην μητρική.

   

  Πάμε λοιπόν στις μετρήσεις!

   

   

   Επιδόσεις: PCMark 10

   

  Το PCMark 10 Storage Benchmark είναι ένα από τα πλέον αξιόπιστα benchmark τα οποία αντικατοπτρίζουν πραγματικές συνθήκες χρήσης. Κάθε δοκιμή ακολουθεί πραγματικά σενάρια εργασίας, όπως η εκκίνηση των Windows, το άνοιγμα του Photoshop και του Illustrator, η χρήση του Excel και του PowerPoint καθώς και η αντιγραφή μεγάλων και μικρών αρχείων. Εμείς τρέξαμε τα 3 βασικά τεστ του PCMark 10 που αφορούν τις μονάδες αποθήκευσης : τα Data Drive Benchmark, Quick System Drive Benchmark και Full System Drive Benchmark. (βλέπε εικόνες από αριστερά προς τα δεξιά)

   

  • Στο Data Drive Benchmark, ο XS1000 σημείωσε 1510 μονάδες με τα επί μέρους αποτελέσματα να είναι 230ΜΒ/s στο overall bandwidth kai 106 μs στο overall access time.
  • Στο Quick System Drive Benchmark, ο SSD της Kingston σκόραρε 1253 μονάδες με τα επί μέρους αποτελέσματα να είναι 166ΜΒ/s στο bandwidth kai 111 μs στο average access time.
  • Στο Full System Drive Benchmark, ο XS1000 έφτασε τις 1106 μονάδες ενώ σημείωσε 175ΜΒ/s στο overall bandwidth kai 150 μs στο overall access time.

   

  large.pcm10_2.jpg  large.pcm10_Q_2.jpg  large.pcm10_F_2.jpg

   

   

   Επιδόσεις: 3DMark Storage Benchmark

   

  Το 3DMark Storage Benchmark ελέγχει τις πραγματικές επιδόσεις των μονάδων αποθήκευσης σε συνθήκες φόρτωσης παιχνιδιών, την αποθήκευση προόδου, την εγκατάσταση παιχνιδιών καθώς και την ταυτόχρονη εγγραφή του footage του παιχνιδιού με προγράμματα όπως το OBS.

  Στο benchmark αυτό ο XS1000 της Kingston σημείωσε 1363 marks. Οι επί μέρους μετρήσεις φαίνονται στην παρακάτω εικόνα:

   

   large.3dm_02.jpg

   

   

   Επιδόσεις: Συνθετικά benchmarks

   

  AIDA 64 Disk Benchmark


  Ξεκινάμε τα συνθετικά μας benchmarks με κάτι παραδοσιακό: το AIDA64 Disk Benchmark  και συγκεκριμένα τα Write/Read tests τα οποία είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την αξιολόγηση των επιδόσεων των μονάδων SSD. Αυτές οι δοκιμές μετρούν τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ενός SSD σε διάφορα μεγέθη δεδομένων, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τη συνολική του απόδοση και τα πιθανά σημεία στα οποία υπάρχουν περιορισμοί υλικού.

  Στο Read Test Suite του AIDA 64 o XS1000 σημείωσε ταχύτητες ανάγνωσης της τάξης των 960ΜΒ/s για το block size των 8ΜΒ ενώ το average read access ήταν  στα 0.03ms:

   

  large.AIDA64_read.jpg

   

  Στο Linear Read Test ο SSD της Kingston σημείωσε μέση ταχύτητα ανάγνωσης 955,6ΜΒ/s. Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:

   

  large.AIDA_LINEAR_READ.jpg

   

  Στο πιο ζόρικο test του set, την γραμμική εγγραφή, ο XS1000 όπως είναι αναμενόμενο για τους SSD που χρησιμοποιούν συνδυασμό SLC/TLC μνημών παρουσίασε μείωση στην ταχύτητα εγγραφής.

  Όταν η εγγραφή είναι συνεχόμενη όπως στο test εξαντλείται η SLC cache της μονάδας με αποτέλεσμα η ταχύτητα εγγραφής να πέφτει στα επίπεδα της ταχύτητας της 3D TLC NAND που αποτελεί την "κύρια" μνήμη του δίσκου. Η ταχύτητα αυτή είναι 175ΜΒ/s περίπου και παραμένει εκεί για το υπόλοιπο της εγγραφής διαμορφώνοντας την μέση ταχύτητα εγγραφής στα 319ΜΒ ανά δευτερόλεπτο για την συνολική χωρητικότητα του δίσκου. Από το γράφημα του benchmark μπορούμε να συμπεράνουμε πως το μέγεθος της cache αυτής πρέπει να είναι το 20% του δίσκου, δηλαδή κάπου 360GB.

   

  large.AIDA_LINEAR_WRITE.jpg

   

   

  ATTO Disk Benchmark

   

  Στο ATTO Disk Benchmark ο Kingston XS1000 2ΤΒ σημείωσε 848ΜΒ/s ταχύτητα εγγραφής και 942MB/s ταχύτητα ανάγνωσης στα 128Κ. Συνολικά στις μετρήσεις συμπεριφέρθηκε ως εξής:

   

  large.attobench.jpg

   

   

  AS SSD Benchmark

   

  Στο AS SSD Benchmark ο εξωτερικός της Kingston σημείωσε σε ανάγνωση και εγγραφή 966ΜΒ/s και 821MB/s αντίστοιχα ενώ στις υπόλοιπες μετρήσεις σημείωσε τα παρακάτω νούμερα: 

   

  large.AS_SSD_read1.jpg  large.AS_SSD_read1_IOPS.jpg

   

  Στο Copy-Benchmark του ίδιου προγράμματος ο XS1000 έπιασε τα παρακάτω:

   

  large.AS_SSD_filecopy.jpg

   

   

  Anvil's Storage Utilities Benchmark

   

  Στο Anvil's Storage Utilities Benchmark ο XS1000 κατάφερε να σημειώσει συνολικό σκορ 5623 με τα επί μέρους σκορ ανάγνωσης και εγγραφής να είναι 2523 και 3099 αντίστοιχα. Συνολικά διαμορφώθηκε η ακόλουθη εικόνα:

   

  large.anvils_bench.jpg

   

   

  CrystalDiskMark 8.04

   

  Eπόμενο benchmark το CrystalDiskMark στο οποίο ο Kingston XS1000 σημείωσε 1029 ΜΒ/s σε ανάγνωση και 913ΜΒ/s σε εγγραφή. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του benchmark φαίνονται στην παρακάτω εικόνα:

   

  large.crystaldiskbench.jpg

   

   

   Επιδόσεις: DiskBench v2.8.1.0

   

  Last but not least, το benchmark που αποτυπώνει καλύτερα απ' όλα την πραγματική χρήση. Γιατί καλά τα συνθετικά test αλλά κανείς μας δεν χρησιμοποιεί τους δίσκους του για να τρέχει μετροπρογράμματα, καλά, ίσως μόνο μερικοί από εμάς. Το DiskBench λοιπόν είναι ένας "αντιγραφέας" αρχείων και directories με ενσωματωμένα στατιστικά μεταφοράς. Το σκεπτικό μας για αυτό το benchmark είναι απλό: για ποιόν λόγο χρειάζεται κάποιος μια φορητή μονάδα αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας στην εποχή μας; Ταινία και σειρά θα δεις στο Netflix, μουσική θα ακούσεις στο Spotify αλλά επειδή παιδιά είμαστε και δε σταματάμε να παίζουμε ποτέ™ αν θέλεις να κρατήσεις backup ή να μεταφέρεις σε άλλο PC τα αρχεία των παιχνιδιών που έχεις στο Steam αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνεις με κάποιον εξωτερικό σκληρό ή SSD αν δεν θέλεις να περιμένεις αιώνες να κατέβουν.

  Για αυτό και για την δοκιμή μας επιλέξαμε να μεταφέρουμε ένα μέτριου μεγέθους Steam Library το οποίο "ζυγίζει"  430GB από τον KC3000 1TB του συστήματος των δοκιμών μας στον εξωτερικό SSD XS1000 2TB και πίσω, από τον εξωτερικό SSD στον δίσκο συστήματος. Για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, το ίδιο κάναμε και με έναν μηχανικό σκληρό δίσκο της Western Digital, τον MyPasport 2626 4TB  τον οποίο επιλέξαμε γιατί έχει παρόμοιο κόστος με τον SSD της Kingston (112€ τη στιγμή της συγγραφής του review) και πολλοί υποψήφιοι αγοραστές ίσως αναρωτηθούν αν αξίζει να "χάσουν" τη μισή χωρητικότητα για να κερδίσουν σε ταχύτητα. Πάμε να δούμε λοιπόν αν αξίζει.

  Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τον φάκελο που χρησιμοποιήθηκε για το benchmark. 430GB, 100.972 αρχεία σε 3669 φακέλους. Ο φάκελος με τα παιχνίδια του Steam είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό benchmark γιατί περιλαμβάνει πληθώρα αρχείων με κάποια να είναι μερικά byte, ενώ κάποια φτάνουν να ζυγίζουν μερικές δεκάδες GB και είναι όπως ήδη έχουμε πει ένα συνηθισμένο σενάριο χρήσης των εξωτερικών μονάδων αποθήκευσης. 

   

  large.test_folder_ddb_xs1000_steam_NV.jpg

   

  Και πάμε στα αποτελέσματα. Πρώτες βλέπουμε τις μετρήσεις αντιγραφής από τον δίσκο συστήματος προς τους 2 εξωτερικούς. Ο F:\ δίσκος της αριστερής εικόνας είναι ο Kingston XS1000 2ΤΒ ενώ ο MyPassport 4TB της Western Digital είναι ο D:\ δίσκος, στα δεξιά.

   

  large.test_folder_ddb_xs1000_steam_NV_1.jpg  large.test_folder_ddb_xs1000_steam_NV_2.jpg

   

  Στην περίπτωση του Kingston XS1000 2TB, η μεταφορά κράτησε 1504535ms ή 25 περίπου λεπτά της ώρας με μέση ταχύτητα μεταφοράς 292,6 ΜΒ/s ενώ στην περίπτωση του σκληρού δίσκου της WD η μεταφορά έγινε με μέση ταχύτητα 80,9 ΜΒ/s και κράτησε 5443875ms ή 91 λεπτά περίπου. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε περισσότερο. Πάνω από 3,5 φορές γρηγορότερη μεταφορά αρχείων, στα ίδια χρήματα.

  Aς περάσουμε όμως και στα αποτελέσματα αντιγραφής του φακέλου με τα αρχεία των παιχνιδιών από τα εξωτερικά μέσα πίσω στον KC3000 του συστήματος δοκιμών. Όπως και πριν, ο F:\ δίσκος της αριστερής εικόνας είναι ο Kingston XS1000 2ΤΒ ενώ ο MyPassport 4TB της Western Digital είναι ο D:\ δίσκος, στα δεξιά.

   

  large.test_folder_ddb_xs1000_steam_NV_3.jpg  large.test_folder_ddb_xs1000_steam_NV_4.jpg

   

  Στην περίπτωση του Kingston XS1000 2TB, η μεταφορά κράτησε 592631ms ή κάτι λιγότερο από 10 περίπου λεπτά της ώρας με μέση ταχύτητα μεταφοράς 742,8 ΜΒ/s ενώ στην περίπτωση του σκληρού δίσκου της WD η μεταφορά έγινε με μέση ταχύτητα 81,9 ΜΒ/s και κράτησε 5374183ms ή 90 λεπτά περίπου. 9 φορές πιο γρήγορο restore δηλαδή, στα ίδια χρήματα. 

  Συνοψίζοντας, έχουμε ένα πλήρες backup και restore μιας Steam Library μεγέθους 430GB σε περίπου 35 λεπτά στην περίπτωση του Kingston XS1000 2TB και 180 λεπτά στην περίπτωση του WD My Passport. Μια διαφορά 2,5 ωρών δηλαδή με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται 5 φορές ταχύτερα στην περίπτωση του SSD της Kingston.

   

   

   Συμπεράσματα

   

  Με μικρό βάρος και διαστάσεις o XS1000 της Kingston υπόσχεται να προσφέρει μέγιστες επιδόσεις και χωρητικότητα στο ελάχιστο μέγεθος και βάρος και όπως είδαμε στο σημερινό μας review πετυχαίνει αρκετά καλά αυτό που υπόσχεται παρά τα μειονεκτήματα που έχουμε εντοπίσει. Το κύριο και ουσιαστικό μειονέκτημα είναι η ταχύτητα εγγραφής που πέφτει αρκετά σε εκτενείς γραμμικές εγγραφές, κάτι που όμως δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του XS1000 αλλά της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές στα SSD drives αυτής της κατηγορίας. Μάλιστα στον τομέα αυτόν ο XS1000 τα πάει αρκετά καλύτερα από άλλα ανταγωνιστικά drives. Σε κάθε περίπτωση εμείς θεωρούμε πως ως reviewers οφείλουμε να ενημερώσουμε τον υποψήφιο αγοραστή. Κάτι δευτερεύον είναι η απουσία καλωδίου USB-C σε USB-C στην συσκευασία.

  Πέρα απ' αυτό, εκτός από τις  compact διαστάσεις και το πολύ χαμηλό βάρος των μόλις 28.7 γραμμαρίων η πρόταση της Kingston έχει με το μέρος της τις επιδόσεις καθώς και την τιμή με αποτέλεσμα να έχουμε έναν επώνυμο φορητό δίσκο SSD ο οποίος προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση, εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και αποτελεί μια καλή επιλογή για επαγγελματίες, gamers και γενικά χρήστες που θέλουν να μεταφέρουν πολλά αρχεία και να κρατάνε backups συχνά και γρήγορα. 

   

  large.IMG_0628_DxO.jpg

   

  Ας δούμε λοιπόν τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Kingston XS1000 που εντοπίσαμε στο σημερινό μας review:

   

   

  thumbs-up.png

   

   

  • Μικρές διαστάσεις
  • Χαμηλό βάρος
  • Καλή ποιότητα κατασκευής
  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής
  • 5ετής εγγύηση

   

   

  thumbs-down.png

   

  • Η ταχύτητα πέφτει σε εκτενείς γραμμικές εγγραφές
  • Δεν έχει καλώδιο USB-C σε USB-C στη συσκευασία

   

   

   

   

  Με βάση τα παραπάνω, η βαθμολογία του Kingston XS1000 2ΤΒ είναι: 

   

   
   
   

   

   

  Ευχαριστούμε θερμά την Kingston για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής.

  Kingston-Logo.png

  Συντελεστές Review
  Reviewers: Cyber_Cookie
  Photographers: Cyber_Cookie
  Editing: TheLab.gr Team
  Αξιολόγηση
  Χαρακτηριστικά:9
  Χρηστικότητα:9
  Ποιότητα:Select
  Επιδόσεις:8
  Γραφικά:Select
  Ήχος:Select
  Gameplay:Select
  Αντοχή στο Χρόνο:Select
  Απόδοση/Τιμή:9
  Editor's ChoiceNo
  Innovation AwardNo
  Design AwardNo
  Value for MoneyYes

  • Like 14

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.