Jump to content



Από το ποδόσφαιρο στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της Ελλάδας


blade_pan

Recommended Posts

  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Συρράξεις συνήθως προκαλούνται για συγκεκριμένα θέματα πχ πολιτική,μπάλα,μετανάστες και διάφορα άλλα στα οποία υπάρχει διχασμός απόψεων με του ς συμμετέχοντες να έχουν στήσει αναχώματα και να υπάρχουν και τρείς τέσσερις που να υπερασπίζονται τις ιδέες τους με περισσότερη θέρμη από ότι οι υπόλοιποι.Μέχρι στιγμής η συζήτηση γίνεται στα γνωστά κόσμια και φιλικά πλάισια του λάμπη απλά επειδή έχω δεί αδέρφια και κολλητούς να πλακώνονται για τέτοια ζητήματα για αυτό προτείνω κάτι τέτοιο.Στην τελική μια πρόταση έκανα αν δεν συμφωνείτε συνεχίζουμε κανονικά την συζήτηση.:tw: :)

Link to comment
Share on other sites

θελω να πω και εγω τη γνωμη μου για τους αλβανους και θελω να διορθωσω και καποια πρεαγματα που διαβασα εδω μεσα και τουλαχιστον στη δικη μου περιοχη δεν ισχυουν...

πρωτον ειμαι ρατσιστης και δεν γουσταρω καθολου μα καθολου τους αλβανους... ενω δεν εχω με καμια αλλη εθνικοτητα προβλημα...

1) καπου διαβασα οτι οι $#%^$% παιρνουν 20-25 ευροο τη μερα και δουλευουν σαν σκυλια...

LOOOOOOL

μιας και ο θειος μου ειναι ειναι αγροτης και (δυστυχως) τον βοηθανε αλβανοι στο μαζεμα τον ελιων και εχει ψαξει το θεμα.. στη περιοχη μου παιρνει ο καθε αλβ@νος 35-40 ευρο για ουτε 8 ωρες δουλειας και τρωνε κιολας... αυτο ισχυει σε ολη τη περιοχη που μενω μιας και εχω ρωτησει και αλλους για το ποσα τους δινουν..

το κακο ειναι οτι παιρνουν αυτα τα λεφτα και ξυνουν ολη την ωρα τα @@ τους... οποτε πηγαινω δουλευουν 1-2 ωρες και μετα δουλεουν τον κοσμο.. οποτε πηγαινω δουλευω πολυ περισσοτερο χωρις να παιρνω λεφτα..

2)δυστυχως και στη κρητη εχουμε προβληματα με αλβανους.. εκει μονο που δεν εχω δει αλβανους ειναι στο χωριο της μανας μου στο μυλοποταμο ( ... ) μιας και εκει μια μ@λ@κι@ να κνουν βγαζουν εξω το δικανο ή αμολανε το λυκοσκυλο.. (και καλα κανουν)

ακομα ολοι ηοι αλβανοι ειναι καθικια.. ακομα και ενας που εβαψε το σπιτι και υποτιθετε ηταν καλος "ανθρωπος" ειχε γυναικα και παιδια με κοιταζε παραξενα και την αδερφη μου λες και ελεγε απο μεσα του. . ποσα λεφτα να μου δωσει αν τους απαγαγω και καλο μ&%νακι ειναι αυτη... ποτε θα τη βρω μονη της να δει αυτη...

και ξερω και πολλα παραδειγματα που εχουν βιασει ελληνιδες οι μπ@σταρδοι...

οσο για τα επεισοδεια τουλαχιστον στην πολη μου αυτοι αρχισαν μιας και καθοντουσαν στη γεφυρα και βριζανε την ελλαδα βριζανε τους ελληνες εκαναν χ-οι-ρονομιες ..

Α! και χαρικα πολυ που τους σπασαμε τα μουτρα..

το μονο που δεν μου αρεσε ηταν που χτυπησε ενας μαπας ενα παιδακι με μπουκετο μεσα στο αμαξι...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Elpis

............ στη περιοχη μου παιρνει ο καθε αλβ@νος 35-40.......... οποτε πηγαινω δουλευουν 1-2 ωρες και μετα δουλεουν τον κοσμο........

lol, να ερθω εγω να μαζεψω ελιες θα δουλευω πληρες 8ωρο και θα μου δινεται 120, πιο οικονομικα θα του βγαινει του θειου σου:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Δλδ δεν υπάρχει στην Κρήτη Έλληνας που να έρθει να δουλέψει για 40€ + φαγητό + 8ωαρο??? Τόσο πλούσιο νησί είναι, που μόνο οι Αλβανοί θεωρούν ότι η δουλειά αυτή τους συμφέρει?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:59]

γιατι αν εβαζε κρητικους θα του παιρνανε και τα γιδια και τις κοτες κλπ, εισαι 17 χρονων και εισαι πολυ πολυ μικρος να βγαλεις το οποιοδηποτε συμπερασμα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ αστειο....

και τι νομιζεις οτι ειναι στη κρητη? εχεις ερθει ποτε να δεις? μου τη σπανε οση λενε για τη κρητη λες και ειναι μπουρδελο... και καλα ο καθενας κλεβει τον καθενα...

μιλανε χωρις να εχουν ερθει να δουν για να κρινουν..

και αυτο που λες ειναι σε ελαχιστες περιοχες και ουτε τοσο ακραιο οπως το παρουσιαζεις...

και στο λεω με 100% σιγουρια μιας και εχω γυρισει σχεδον ολη τη κρητη

Link to comment
Share on other sites

εγω αν εχω ερθει? αρραβωνιασμενος ειμαι με κρητικια εδω και χρονια. Καταγωγη ειναι απο χωρα σφακιων. Δεν το λεω εγω οτι ειστε κλεφτοκοταδες εσεις υπερηφανευεστε για αυτο , και το κανετε αθελα σας κιολας λεγοντας , σημερα εφερα τις "φουριαρες" του ΧΧΧΧΧΧΧΧ. Εγω ειχα τελειως αλλα πραματα στο μυαλο μου για τη κρητη και τελειως αλλα ειδα.

ετσι μπραβο , για δωσε διευκρινισεις ειδες που και εσυ το ξερεις:hehe:

Link to comment
Share on other sites

αυτα που λες ειναι σε ελαχιστες περιποτωσεις οπως σφακια , μυλοποταμος .. εχεις ερθει απο λασιθι μερια να δεις αν γινετε το ιδιο.. κρινεις απο καποιες περιπτωσεις που δεν φανερονουν τη συμεριφορα ολων των κρητικων...

Α! και εγω μενω κρητη αρα επιτρεψε μου να εχω μια ποιο ευριτερη αποψη...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka

εγω αν εχω ερθει? αρραβωνιασμενος ειμαι με κρητικια εδω και χρονια. Καταγωγη ειναι απο χωρα σφακιων. Δεν το λεω εγω οτι ειστε κλεφτοκοταδες εσεις υπερηφανευεστε για αυτο , και το κανετε αθελα σας κιολας λεγοντας , σημερα εφερα τις "φουριαρες" του ΧΧΧΧΧΧΧΧ. Εγω ειχα τελειως αλλα πραματα στο μυαλο μου για τη κρητη και τελειως αλλα ειδα.

ποτε ηπαμε οτι ηρθες???:p :p

σοβαρα τωρα αυτα δεν γινονται πλεον . σπανιες περιπτοσεις!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 15:12]

A γεια σου! Ενώ εσύ πως κρίνεις τους Αλβανούς;

κρινω αυτο που βλεπω.. και αυτο που βλεπω ειναι οτι ολοι οι αλβαμοι που ειχα την ατυχια να γνωρισω ηταν καθικι@

και ολοι θελουν να σου μπαινουν και να κανουν τους παλικαραδες και τους αντρακλεσ χωρις καν να τους ξερεις και χωρις να τους εχει δωσει αφορμη..

Link to comment
Share on other sites

Εμένα αυτό που με ενοχλεί σε τέτοιου είδους γεγονότα, είναι η ευκολία με την οποία ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού.... οι Αλβανοί φταίνε που έχουν πάρει τις δουλειές από τους Έλληνες... ο εργοδότης ο οποίος προτιμά τον Αλβανό από τον Έλληνα, διότι θα του δώσει 20€ τη μέρα χωρίς ασφάλιση, δεν φταίει... Η πολιτεία που δεν ελέγχει τον εργοδότη, δεν φταίει... ο Αλβανός φταίει που ήρθε να δουλέψει...

Link to comment
Share on other sites

Οι οικονομικοί μετανάστες απλώς εκμεταλεύονται μια κατάσταση που ή πολιτεία αφήνει να υπάρχει.Όλοι αυτοί πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές και δίνουνε μεγάλη ώθηση στην παραοικονομία που βασιλεύει σε αυτή τη χώρα,οπότε αν το κράτος ήθελε να τους διώξει θα το είχε κάνει προ καίρου.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:22]

Εμένα αυτό που με ενοχλεί σε τέτοιου είδους γεγονότα, είναι η ευκολία με την οποία ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού.... οι Αλβανοί φταίνε που έχουν πάρει τις δουλειές από τους Έλληνες... ο εργοδότης ο οποίος προτιμά τον Αλβανό από τον Έλληνα, διότι θα του δώσει 20 τη μέρα χωρίς ασφάλιση, δεν φταίει... Η πολιτεία που δεν ελέγχει τον εργοδότη, δεν φταίει... ο Αλβανός φταίει που ήρθε να δουλέψει...

εγω κρινω αυτα που βλεπω και δεν λεω για τις δουλειες που περνουν οι αλβανοι.. αλλα για την ολη συμπεριφορα τους που ειναι αθλια και εχω και πολλα παραδειγματα που δειχνουν ποσα @@ ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DJD

A γεια σου! Ενώ εσύ πως κρίνεις τους Αλβανούς;

Οι 7 στους 10 Αλβανούς που έχω γνωρίζει είναι λες και το σκάσαν απο καμμιά φυλακή. Φυσικά έχω γνωρίσει και ανθρώπους "διαμάντια" και οικογένεις που πραγματικά τις ζηλεύεις!Μία τέτοια οικογένεια Αλβανών μου είχε κάνει το τραπέζι μια φορά χωρίς καλά καλά να με ξέρουν...Δυστυχώς όμως αυτές είναι οι εξαιρέσεις - τουλάχιστον όσο αφορά τους Αλβανούς πυ έχουν έρθει στην Ελλάδα.

Τι να πω..Μπορεί να έπεσα σε περιπτώσεις - εγώ και οι υπόλοιποι που έχουμε την ίδια άποψη. Μπορεί εσύ και κανα δυο άλλοι να γνωρίσατε Αλβανούς του "κολλεγίου". Ποιος ξέρει!

Πάντως αν οι 7 στους 10 Κρητικούς που έχεις γνωρίσει είναι κλεφτοκοτάδες, τότε λογικά κλεφτοκοτάδες θα μας έλεγες. Νομίζω όμως πως είμαστε τουλάχιστον 15 άτομα εδω μέσα απο Κρήτη και κανείς μας δεν "περηφανευτήκε" ποτέ οτι κλέβουμε ζώα όπως είπε ο Γιώργος.

Δεν ξέρω και δε με νοιάζει τι κάνουν στο χωριό της γυναίκας σου φίλε. Αν γνώρισες άτομα που είναι περήφανα που είναι ζωοκλέφτες μάλλον δεν έκανες και τις καλύτερες γνωριμίες στο νησί...Κι εγώ είχα πάει σε μια πλατεία στο Μοσχάτο και ήταν γεμάτη παλικάρια που έκανα "μαύρο"..Δεν το έψαξα παραπάνω αλλα δε νομίζω όλο το Μοσχάτο να στρίβει "τσιγάρα".....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.