Μετάβαση σε περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

HERCULES - DJ CONTROL MP3 E2

chassis epoxi full-tower spire

  • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
23 απαντήσεις στο θέμα

#1 ManolisX

ManolisX

    Τρελαμένος User

  • 1.833 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-09-09
  • Περιοχή: Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε 25 Μάιος 2010 - 21:55:58

Καλησπέρα πρώτα απ'όλα.Αυτό το διάστημα μιάς και πλησιάζουν και τα γενέθλια μου,λέω να κάνω στον εαυτό μου ένα δώρο.Μιάς και μου αρέσει το djing λέω να αγοράσω αυτή http://djshop.gr/dis...D=13398&LANG=GR μιάς και ένα φιλαράκι μου είπε ότι είναι αρκετά καλή.Την έχει δουλέψει κανένας σας;Είναι καλή για τα λευτά της;Επίσης μου είπε ο φίλος ότι θα χρειαστώ 2ή κάρτα ήχου για να ακούω απ'τα ακούστικα το επόμενο τραγούδι.Μιά εξωτερική κάρτα ήχου π.χ αυτή θα κάνει δουλειά;http://www.plaisio.g...OUND-USB-12.htm
Η θα χρειαστώ PCIE κάρτα σαν την Xonar;

Ευχαριστώ in advance!

#2 csaris

csaris

    Registered User

  • 3.863 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-07-08

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 10:00:58

Ελα Μανωλη εχω δουλεψει για αρκετα χρονια την hercules την κονσολα (οχι αυτην αλλα το προηγουμενο μοντελο αλλα ειναι ακριβως ιδιες).

Λοιπον εχει αρκετο χαβαλε το ολο θεμα αφου μπορεις να ασχολησε με τις ωρες και να κανεις τα παντα, fade in/out, loopες, synch και ενα σωρο αλλα.

Θα χρειαστεις την κονσολα και μια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ USB καρτα ηχου για να εχεις προακουστικη στο δευτερο deck. Αν βαλεις pci καρτα ηχου θα σου κρασαρει, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια. Επισης θα χρειαστεις και το Virtual DJ Full εκδοση γιατι μεσα εχει μια η οποια εχει κλειδωμενη την προακουστικη!

Για τα 100ε η κονσολα τα σπαει αν θες να ασχοληθεις ερασιτεχνικα, αν θες τωρα να το πας ποιο σοβαρα υπαρχουν παρα πολλες κονσολες αλλα και πολυ ποιο ακριβες.

#3 petran_x13

petran_x13

    Registered User

  • 632 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 08-07-09
  • Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτ

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 10:29:24

%*%#)@(^:rant: κουφάλα άμα πάρεις τετεια κονσόλα σπίτι σου θα ξημεροβραδιάζομαι...:rofl::rofl::rofl:

#4 SirDiman

SirDiman

    Κβαντική Διεμπλοκή

  • 12.505 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 21-02-07
  • Περιοχή: 127.0.0.1

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 10:30:40

%*%#)@(^:rant: κουφάλα άμα πάρεις τετεια κονσόλα σπίτι σου θα ξημεροβραδιάζομαι...:rofl::rofl::rofl:


Spoiler


#5 ManolisX

ManolisX

    Τρελαμένος User

  • 1.833 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-09-09
  • Περιοχή: Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:33:14

Ελα Μανωλη εχω δουλεψει για αρκετα χρονια την hercules την κονσολα (οχι αυτην αλλα το προηγουμενο μοντελο αλλα ειναι ακριβως ιδιες).

Λοιπον εχει αρκετο χαβαλε το ολο θεμα αφου μπορεις να ασχολησε με τις ωρες και να κανεις τα παντα, fade in/out, loopες, synch και ενα σωρο αλλα.

Θα χρειαστεις την κονσολα και μια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ USB καρτα ηχου για να εχεις προακουστικη στο δευτερο deck. Αν βαλεις pci καρτα ηχου θα σου κρασαρει, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια. Επισης θα χρειαστεις και το Virtual DJ Full εκδοση γιατι μεσα εχει μια η οποια εχει κλειδωμενη την προακουστικη!

Για τα 100ε η κονσολα τα σπαει αν θες να ασχοληθεις ερασιτεχνικα, αν θες τωρα να το πας ποιο σοβαρα υπαρχουν παρα πολλες κονσολες αλλα και πολυ ποιο ακριβες.


Μικρος ειμαι,επαγγελματικα θα ασχοληθω;Στο μελλον βλεπουμε!Ποια καρτα ηχου προτεινεις;

#6 hatzakis

hatzakis

    Registered User

  • 174 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 09-09-09

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:46:57

Φιλε αν θελεις μπορεις να παρει και την RMX που εχει αρκετες δυνατοτητες και και εσωματωμενη καρτα ηχου...και....btw εδω Σητεια....!!

#7 ManolisX

ManolisX

    Τρελαμένος User

  • 1.833 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-09-09
  • Περιοχή: Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:53:31

Οπ!Χωριανος :hehe:
Ε ναι η RMX είναι λίγο ακριβούτσικη 300 κάτι κάνει απ ότι ξέρω :shifty:

#8 hatzakis

hatzakis

    Registered User

  • 174 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 09-09-09

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 13:06:45

Ελα χωριανε...:jump1:
ναι αλλα για να παρεις και μια καλη καρτα ηχου και την αλλη ..βαζεις και κατι παραπανω και εισαι μεσα ....και την πουλησα ολοκαινουρια πριν 2 μηνες 200ευρω.....

#9 csaris

csaris

    Registered User

  • 3.863 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-07-08

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 13:51:06

Μικρος ειμαι,επαγγελματικα θα ασχοληθω;Στο μελλον βλεπουμε!Ποια καρτα ηχου προτεινεις;



Oποια και να βαλεις κανει αρκει να ειναι εξωτερικη, ακομα και η konig που ειπες πιο πανω. Δεν εχει νοημα να παρεις ακριβη καρτα ηχου αφου μονο για να ακους απο τα ακουστικα θα την εχεις.

#10 petroSEXtreme

petroSEXtreme

    Status:Vapochill Μοdding

  • 861 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-06-04
  • Περιοχή: Into the ICE!!!

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 15:44:16

Με πια καρτα ηχου δουλεβεις τωρα?Αν εισαι με onboard και εχεις απο AC97 και πανω παιζεις κανονικα με την δικια σου.Μην παρεις αλλη.Ρυθμιζεις απο το panel του Virtual Dj να εχεις τα ηχεια στο πισω jack και τα ακουστικα στο front jack του κουτιου σου και εισαι μαγκας ;)
Οσο για το Virtual Dj εχει μεσα την full εκδοση η συσκευασια...

#11 petran_x13

petran_x13

    Registered User

  • 632 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 08-07-09
  • Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτ

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 16:03:33

από αύριο που θα του έρθει η rampage formula θα βάλει την supreme. λοιπόν μανωλα άκου ρε τη θα κάνουμε θα πάρεις εσύ την κονσόλα και θα την έχω εγώ από δευτέρα μέχρι σαββατο και κυριακες εσύ οκ ρε? :man_in_love::happy2:

#12 ManolisX

ManolisX

    Τρελαμένος User

  • 1.833 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-09-09
  • Περιοχή: Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 16:57:39

Οι μπροστινες υποδοχες μικροφωνου και ηχειου δεν δουλευουν god damn it..Με supremeFx είμαι

#13 csaris

csaris

    Registered User

  • 3.863 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-07-08

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 19:29:33

Με πια καρτα ηχου δουλεβεις τωρα?Αν εισαι με onboard και εχεις απο AC97 και πανω παιζεις κανονικα με την δικια σου.Μην παρεις αλλη.Ρυθμιζεις απο το panel του Virtual Dj να εχεις τα ηχεια στο πισω jack και τα ακουστικα στο front jack του κουτιου σου και εισαι μαγκας ;)
Οσο για το Virtual Dj εχει μεσα την full εκδοση η συσκευασια...


Mε αυτον τον τροπο ομως θα ακουει απο τα ακουστικα οτι παιζουν τα ηχεια. Δεν θα μπορει να ακουσει τι παιζει το 2o deck για να κανει την αλλαγη...

#14 ManolisX

ManolisX

    Τρελαμένος User

  • 1.833 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-09-09
  • Περιοχή: Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε 26 Μάιος 2010 - 19:44:30

Εφτιαξα το μπροστικο jack και παιζει μια χαρα στο vdj ;) Ευχαριστω!
Αναμενουμε την κονσολιτσα τωρα :neo:

#15 petroSEXtreme

petroSEXtreme

    Status:Vapochill Μοdding

  • 861 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-06-04
  • Περιοχή: Into the ICE!!!

Δημοσιεύθηκε 27 Μάιος 2010 - 01:26:38

Mε αυτον τον τροπο ομως θα ακουει απο τα ακουστικα οτι παιζουν τα ηχεια. Δεν θα μπορει να ακουσει τι παιζει το 2o deck για να κανει την αλλαγη...


Μαλλον δεν εχεις ασχοληθει ουτε με την κονσολα ουτε με το virtual dj...οποτε μην εισαι απολυτος σε αυτα που λες γιατι διαβαζει κοσμος και θα μπλεξει χωρις λογο...;)

#16 csaris

csaris

    Registered User

  • 3.863 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-07-08

Δημοσιεύθηκε 27 Μάιος 2010 - 10:08:27

Τι να σου πω εγω επαιζα παντα με δυο καρτες τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι... Εξακολουθω να μην πιστευω οτι εχει μεσα Full εκδοση του vdj γιατι 300ε software το βρισκω λιγο δυσκολο να δινεται μαζι με την κονσολα των 100ε.

Τελος θα σε παρακαλουσα θερμα να μην βγαζεις τοσο ευκολα συμπερασματα ιδιαιτερα δε, πισω απο την ασφαλεια της οθονης σου για το ατομο μου γιατι οσο και αν προσπαθω να διαβασω τα ποστ μου δεν μπορω να βρω αν εχω γραψει καποιο συμπερασμα για εσενα...

Τελειωνοντας θα ηθελα να μου πεις με ποιον τροπο θα μπορουσα να εχω ηχο και προακουστικη με μια καρτα και τι πειραζω (αναλυτικα) μεσα στο vdj για να γινει αυτο. Η εκδοση που χρησιμοποιουσα ηταν η 5 και κονσολα μου ειναι αυτη.

http://www.hercules....dj-control-mp3/

Επεξεργάσθηκε από csaris, 27 Μάιος 2010 - 10:28:18.


#17 ManolisX

ManolisX

    Τρελαμένος User

  • 1.833 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-09-09
  • Περιοχή: Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε 27 Μάιος 2010 - 12:07:08

Πρεπει εκτος την καρτα ηχου της μητρικης και το κουτι σου να εχει μπροστα υποδοχες για ακουστικα π.χ το haf έχει.Σύνδεσα το καλώδιο του πανω στην μητρικη και παιζει αψογα.Μετα πας στο vdj config->Outputs διαλεγεις headphones.Μετα αριστερα ακριβως λεει master εσυ το βαζεις το μαστερ στην first sound card και τα headphones στην δευτερη.Μετα απο κατω πας εκει που λεει soundcards και διαλεγεις 2 cards και διπλα θα εμφανιστουν 2 επιλογες.στην πρωτη βαζεις εκει που εχεις τα ηχεια σου(1η καρτα ηχου) και στο κατω τα headphones(2η καρτα ηχου) και εισαι gg!Αναμενουμε για την κονσολα τωρα!

Btw μαλλον θα παρω και εξωτερικη γιατι την θελω στο λαπιτοπι.να ρωτησω κατι ακομα.Εχουμε ενα ενισχυτη Sony(θα βαλω φωτογραφια αργοτερα).Γινετε να τον συνδεσω να παιρνω ηχο απο εκει;Θυμαμε στην τηλεοραση το ειχαμε κανει.Έχει εναλλαγες απο που να ακουγετε ηχος πχ απο το cd player,απο βιντεο 1(που ηταν η τηλεοραση) απ το κασετοφωνο και ουτο καθεξης.Θα μπορεσω να το συνδεσω με το λαπτοπ κ την κονσολα η πολλα ζηταω;!

Επεξεργάσθηκε από ManolisX, 27 Μάιος 2010 - 12:20:01.


#18 csaris

csaris

    Registered User

  • 3.863 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-07-08

Δημοσιεύθηκε 27 Μάιος 2010 - 13:21:28

http://www.virtualdj...42_.html?page=1

#19 petroSEXtreme

petroSEXtreme

    Status:Vapochill Μοdding

  • 861 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 27-06-04
  • Περιοχή: Into the ICE!!!

Δημοσιεύθηκε 27 Μάιος 2010 - 13:31:10

Με προλαβε ο Manolis X για το πως ρυθμιζεις το virtual DJ με μονη καρτα ηχου.

@csaris
Φιλε αυτο που ειπα δεν το ειπα κακοπροερετα ουτε για να σε προσβαλω.
Απλα ειπα να μην εισαι καθετος στα post σου.
Δηλαδη μην πεις:
"Θα χρειαστεις την κονσολα και μια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ USB καρτα ηχου για να εχεις προακουστικη στο δευτερο deck"
Αλλα:
"Εγω εχω βαλει δευτερη καρτα ηχου και καταφερα να δουλευω σωστα γιατι με μια δεν καταφερα να παρω τα αποτελεσματα που ηθελα"

Αυτο μονο ειπα εγω γιατι στο ποστ σου φανηκε να λες οτι "thats the only way.."

Τεσπα sorry και παλι αν φανικα κακος:lazy:


@Mixalis Χ
Φιλος ελπιζω να εβγαλες ακρη...και καλο Djing:hehe:
  • Αρέσει στον/στην ManolisX

#20 csaris

csaris

    Registered User

  • 3.863 Δημοσιεύσεις
  • Εγγραφή: 15-07-08

Δημοσιεύθηκε 27 Μάιος 2010 - 13:55:27

@csaris
Φιλε αυτο που ειπα δεν το ειπα κακοπροερετα ουτε για να σε προσβαλω.
Απλα ειπα να μην εισαι καθετος στα post σου.
Δηλαδη μην πεις:
"Θα χρειαστεις την κονσολα και μια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ USB καρτα ηχου για να εχεις προακουστικη στο δευτερο deck"
Αλλα:
"Εγω εχω βαλει δευτερη καρτα ηχου και καταφερα να δουλευω σωστα γιατι με μια δεν καταφερα να παρω τα αποτελεσματα που ηθελα"

Αυτο μονο ειπα εγω γιατι στο ποστ σου φανηκε να λες οτι "thats the only way.."


Δεν τρεχει τπτ.
Εγραψα στην συνεχεια οτι "Αν βαλεις pci καρτα ηχου θα σου κρασαρει
". Oχι οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος να τα συνδεσεις... Τσιμπας μια MAYA44 με ΑSIO drivers και καθαριζεις.





Επίσης με ετικέτα chassis, epoxi, full-tower, spire