Jump to content

Τα νεύρα μου

LL_NEO

Recommended Posts

Ρε σεις πείτε μου αν έχω άδικο και αν είμαι παράλογος.

Η αδερφή της κοπελιάς μου είναι στο νοσοκομείο. Οπότε εχτές με τη δικιά μου κανονίσαμε μιας και σήμερα αυτή θα κατέβαινε Πειραιά να γράψει, μόλις πέρναγε ύστερα με το λεωφορείο απο Καλλιθέα να μου έκανε μια αναπάντητη για να κατέβαινα να πηγαίναμε μαζί στο νοσοκομείο. Μου λέει: Πότε να σου κάνω αναπάντητη; Ε άστο της λέω θα συνεννοηθούμε αύριο (βαριόμουν 11 το βράδυ να υπολογίσω πόσες στάσεις πριν να έκανε την αναπάντητη για να έχω τον απαραίτητο χρόνο να κατέβω).

Μιλήσαμε σήμερα το πρωι αλλά επειδή ήμουν ζαβλακωμένος δεν της ανέφερα τίποτα.

Τώρα το απόγευμα μιας και είδα οτι αργεί, λέω κάτσε να την παρω τηλέφωνο. Που είσαι της λέω; Στο νοσοκομείο μου λέει. Τι είπαμε ρε παιδάκι μου της λέω εχτές. Και έρχεται η γαμάτη απάντηση:

Ε δεν ανέφερες τίποτα το πρωι και σκέφτηκα ότι μάλλον δε θα θες να έρθεις

Εγώ που τώρα έχω τη διάθεση του Michael Douglas στο falling down, είμαι υπερβολικός;

B00004R84K.02.LZZZZZZZ.jpg

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Κουλή δικαιολογία μου ακούγεται...

Ξέχασε να σου πει κάτι και όταν το θυμήθηκε είχε περάσει το λεωφορείο :hi:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ...Φτανει?Μαλλον ελα ρε και χαλαστηκες απο αυτο?Σιγα τα ωα

Έλα ντε. Μάλλον δεν έχεις ακούσει ακόμα το "αν δεν ξέρεις γιατί είμαι θυμωμένη μαζί σου...(εδώ μπαίνει ό,τι θέλετε ανάλογα την ιδιοσυγκρασία) "

Χαχαχα πολύ καλό..... για το κόμικ λέω..... Για την κοπελία σου εντάξει μην σταβώνεις.... Δεν φαντάζεσαι πόσες φορές και εγώ θέλω να μιμηθώ το Fight Club και να αρχίσω τις μπουνιές και τα σκαμπίλια.....

Αλλά τί να κάνουμε, αυτές είναι οι γυνάικες, αυτές πρέπει να υπομένουμε...... Οπότε χαλαρά.....

Εχουν τη δικη τους λογικη οι γυναικες ρε παιδια... Την ρωτας τι εχει... "Τιποτα" σου λεει.. Μετα τσατιζεται που δεν την ξαναρωτησες η δεν καταλαβες απο μονος σου... Τι να πεις...

Καλα ρε συ το βραδυ βαριωσουνα.Το πρωι ησουν ζαβλακωμενος Τι να σε κανει το κοριτσι.

Οι γυναικες θελουν και λιγο προσοχη.

(εξηγουμαι αυτα τα εγραψε η κορη μου)

(τωρα εφυγε)

Αρχική απάντηση από xrist22

Καλα ρε συ το βραδυ βαριωσουνα.Το πρωι ησουν ζαβλακωμενος Τι να σε κανει το κοριτσι.

(τωρα εφυγε)

Αχαχαχαχαχαχα πεστης να ναι καλά γιατί με κανε και γέλασα........

(τωρα εφυγε)

Καλά τα λέει η κορούλα σου:)

Οι γυναικες τις γυναικες υποστηριζουν παλικαρι μου.

Αλλα οταν ενδιαφερονται για τον ιδιο ανδρα εκει να δεις τι γινεται.:boxed:

Ναι ρε παιδί μου τι πράγμα είναι αυτό κάνουν απίθανη συμπαράσταση η μία στην άλλη μέχρι να έρθει η στιγμή που αναφέρει ο xrist22

Αλλα οταν ενδιαφερονται για τον ιδιο ανδρα εκει να δεις τι γινεται.:boxed:

Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 18:48]

Γιάννη, Καλώς Ήλθες στο Club φίλε....

το γνωστο Club?? "εγω, ο σκυλος μου, η γυναικα μου, η αδερφη μου, η κουκλαρα γραμματεας και το msn" ??

Παντως αμα δει αυτο το forum η γυναικα σου θα εχεις τρεχαματα:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink::innocent:

παντως μη παιδευεσε προσπαθοντας να την καταλαβεις γιατι και αλλοι το καναν και :rip: πριν καταλαβουν τι γινοταν.

οι γυναικες ειναι σαν τα windows...

δημιουργουν προβληματα ασυμβατοτητας στην αρχη της σχεσης... :D

θελουν συνεχως update των ρουχων τους... :p

απαιτουν να εισαι γλυκος μαζι τους αλλιως φορτωνουν ασχημα... :mad:

σε αφηνουν στα κρυα του λουτρου χωρις να καταλαβεις το γιατι... :innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.