Jump to content

PGM

Recommended Posts

Παιδες θελω τα φωτα σε κατι απλο αλλα λιγο μπερδεμενο στο μυαλο μου

Εχω ασυρματο δικτυο στο σπιτι σε ενα σημειο Χ αλλα θελω σε ενα αλλο σημειο να δωσω ιντερνετ στο σπιτι σε μια συσκευη που δεν εχει wifi. Εχω ενα D-Link DWL-2000AP+ wireless access point που θελω να το βαλω μιας που καθεται εδω και χρονια και να δινω ιντερνετ στην συσκευη μεσω ethernet.

Πως θα το σεταρω ομως ? αυτο εχει τις εξης επιλογες

Access Point

This mode allows the DWL-2000AP+ to perform as a wireless Access Point for wireless devices in the (LAN) local area network.

Wireless Client

This mode allows the DWL-2000AP+ to be used as a wireless client. The unit will act as a wireless client and the user will need to enter the MAC address of the remote Access Point for wireless connection to be established.

Wireless Bridge

This mode allows the DWL-2000AP+ to connect to another DWL-2000AP+ to establish a wireless bridge. A typical scenario for this mode is connecting two different locations using a wireless connection.

Multi-point Bridge

This mode allows the DWL-2000AP+ to connect to multiple DWL-2000AP+s using the bridging function. A typical scenario for this mode is connecting several different locations to a central access point set as a multi-point bridge to establish a wireless connection.

και αλλη μια που λεγεται repeater.

Ειμαι σιγουρος οτι ειναι απλο αλλα το κεφαλι ειναι καζανι :S

το θεμα ειναι οτι επιλεγω αυτη την επιλογη αλλα δεν συνδεεται και φυσικα δεν βγαζει καποια επιλογη να βαλω το παςς απο το ασυρματο δικτυο.

Πρεπει να βαλω την mac adrress στο ρουτερ απο το access point ? γιατι δοκιμασα να το κανω και ολες οι αλλες ασυρματες συσκευες ειχαν θεμα. Θα πρεπει να τις δηλωσω ολες ....

Ελπιζω να μην ειναι μονο αυτη η λυση :S

Επισης εχει σημασια οτι το access point εχει μονο wep ενω το belkin router εχει wpa2-psk ασυρματο ?

Βασικά ατύχησες γιατί από ότι βλέπω στο manual , αυτό γίνεται μόνο μεταξύ ίδιων μοντέλων ρουτερ (DWL-2000AP+)... όποτε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός και αν το άλλο ρουτερ μπορεί να δουλέψει σαν wireless client ασχέτως ποιο είναι το access point.(πχ fritzbox) , οπότε αντιστρέφεις ποιο θα ειναι ρουτερ -ποιο wireless client

Manual. (pg 17)

ftp://ftp.dlink.co.uk/wireless/dwl-2000ap+/dwl-2000ap+_man.pdf

Κατσε βρε αδερφε γτ σε εχασα !!!

Βασικα θελω να δωσω ιντερνετ σε ενα αποκωδικοποιητη οποτε νομιζω δεν ειναι αυτη η επιλογη που μου αναφερεις. Δεν θελω να κανω ασυρματη καποια συσκευη ....εκτος και αν το καταλαβαινω λαθος

το manual σου εξηγεί το wireless client mode ως εξης

Wireless Client mode will transform any IEEE 802.3 Ethernet device (e.g., a

computer, printer, etc.) into an 802.11b wireless client, if you are connecting to

another DWL-2000AP+ when it is acting as an Access Point.

Δηλαδή έχεις μια συσκευή με lan και την μετατρέπεις σε πελάτη για ασύρματο δίκτυο.

Οι άλλες επιλογές εξηγούνται επισης στο manual και αν δεις καμια άλλη δεν ταιριάζει

Σε ΚΑΘΕ περίπτωση όμως πρέπει όλα τα ρουτερ να είναι ίδιο μοντελο.

Αυτο που σου ειπα είναι , ότι υπαρχει μια πιθανότητα το belkin σου να μπορει να συνδεθει σε στο DWL-2000AP+ . Οπότε κάνεις το DWL-2000AP+ modem για το ADSL και συνδεεις τον αποκωδικοποιητη στο Belkin.

Και πάλι όμως πρέπει να δεις το manual του Belkin ακριβως τι λέει, γιατι μπορεί και αυτο να δουλευει μόνο με άλλο belkin.

Θενκς για τα λινκς αλλα το budget ειναι περιορισμενο οποτε αν ειναι να γινει αγορα μαλλον για κατι τετοιο με κοβω με 20 ευρω New Hot Vap11G Internet Dongle Bridge Wireless WiFi For Dreambox Xbox PS3 #L5 | eBay

ελπίζω να σε πρόλαβα να μην το παραγγείλεις....έχω ένα τέτοιο και κάθεται :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.