Jump to content




mchls

Recommended Posts

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος τίτλος είναι ένα 3rd-person co-op action/shooter, στο οποίο αναλαμβάνετε για πρώτη φορά τον έλεγχο των Kirk και Spock, στην προσπάθειά σας να προστατέψετε τον γαλαξία από μια θρυλική εχθρική φυλή.

Το νέο Star Trek αναπτύσσεται από την Digital Extremes και έχει ιστορία γραμμένη από την Marianne Krawczyk σε συνεργασία με τους συντελεστές της επερχόμενης ταινίας.

Το επερχόμενο αυτό παίγνιον το οποίο έκανε τα αποκαλυπτήρια του στην Ε3 του 2011, αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2013 για PlayStation 3, Xbox 360 και PC !

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=z7j6xc8LXxI]Star Trek E3 2011 Teaser Trailer [HD] - YouTube[/ame]

Trek1.jpg

Trek2.jpg

Trek3.jpg

Trek4.jpg

Trek5.jpg

Trek6.jpg

Trek7.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Κυκλοφορησε το game πριν 3 μερες. Σημερα το εγκατεστησα και επαιξα λιγο απο το 1ο mission. Δεν θα γραψω τη γνωμη μου πριν βγαλω 2-3 missions (απο βδομάδα), αλλα τα γραφικά είναι αρκετα καλά θα ελεγα. Η κινηση του παικτη δεν με πολυενθουσίασε και επισης εχει πολλά climbing του στυλ lara croft. Υποστηρίζει gamepad και θα το δοκιμασω απο Δευτερα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.