Jump to content



Recommended Posts

 

Συνολικά είναι ένα σκαλί πάνω από το αξιόλογο Assetto Corsa, αλλά και το μοναδικό αμιγώς Racing Simulator που συναντάμε σε κονσόλα.

 

- Ρεαλιστική οδήγηση

 

Θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το Racing της χρονιάς.

...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

οι δικοί μας τα πήραν μια χαρά φένετε 8.4 του δίνουν

μπααα, δεν τιθεται τετοιο θεμα, ειναι τοσο πιθηκες που το κανουν τσαμπα....... :hehe:

Παιδια, μην σας κανει εντυπωση.

Αυτες οι κριτικες εχουν σαν αποτελεσμα να παιρνουμε τα παιχνιδια, που παιρνουμε τα τελευταια χρονια.......

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Παιδια μην το κανουμε windows vs linux, android vs ios κλπ... Παιχνιδια ειναι. Όπως την βρισκει κανεις... Στο κατω κατω, δε νομιζω πως θελουμε να γεμισει το assetto corsa με 13χρονα που αρέσκονται να παιζουν συγκρούωμενα...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Παιδια μην το κανουμε windows vs linux, android vs ios κλπ... Παιχνιδια ειναι. Όπως την βρισκει κανεις... Στο κατω κατω, δε νομιζω πως θελουμε να γεμισει το assetto corsa με 13χρονα που αρέσκονται να παιζουν συγκρούωμενα...

Παιχνίδια είναι αλλά κάποια μπορούν να χαρακτηριστούν sims και κάποια όχι, όσο και αν προσπαθούν να τα πλασάρουν ως τέτοια.

Να δω πότε μια σοβαρή εταιρεία θα πάρει το pcars engine για να κάνει τις προσωμοιώσεις της και μετά βλέπουμε. Δεν είναι τυχαίο πως τα μόνα engines που χρησιμοποιούν μεγάλες εταιρείες για προσωμοιώσεις είναι του ac και του rf2. Μιλάμε για ονόματα τύπου Ferrari.

Όσα λεφτά να πάρει ο Rene Rast και ο πρώην Stig για να προοθήσουν το pcars ως sim, δεν το σώζουν. Είναι simcade.

 

To Grid το απόλαυσα γιατί το έπαιζα ως arcade με πινελιές sim. Αν το έκρινα ως sim θα έπαιρνε 0/10. Το ίδιο ισχύει και για το pcars αν και η αναλογία sim/arcade είναι διαφορετική.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Σαφώς και δε διαφωνώ σε ο,τι λες, η εμπειρια σου και οι γνωσεις σου προσδίδουν βάρος στις απόψεις σου, και η βασική ένστασή σου αν κατάλαβα καλά είναι πως ο κόσμος εξαπατάται με το μαρκετινγκ της εταιρίας που προσπαθεί να παρουσιάσει ένα simcade παιχνίδι ως car simulation.

Προσωπικά δεν επηρεαζομαι οπως κι αν θέλουν να το πουν, ας το πουν και flight sinulator, αφου πριν το αγορασω, θα το δοκιμασω (αυτός ο θειος που λετε ειναι τα τορρεντ?) και θα κρινω αν μου αρεσει, ότι κι αν λέει οτι είναι. Και η αδερφή μου καμιά φορά που έρχεται μου λεει ´θα βάλεις λίγο το ραλλάκι να παίξω;´ και εννοει το assetto corsa...

Από την άλλη, όσο simulation κι αν είναι το assetto corsa, εγώ δε θα το μάθω ποτέ, γιατι στην πραγματικότητα δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα αυτοκίνητα που οδηγώ στο assetto corsa. Αν, και όταν βάλουν το fiat uno ή το renault megane cc, ίσως αποκτήσω άποψη, αλλα ακόμα και τότε λίγο δύσκολα, γιατί στο δρόμο δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγήσω ´οπως οδηγώ στο assetto corsa για να μπορεσω να συγκρινω τα physics. Μπορεί εσύ ή και κάποιοι ´αλλοι (λιγοι) να έχετε πραγματική εμπειρία αγώνων σε πιστα και να έχετε απόλυτο δίκιο όταν λέτε πως δεν είναι sim, αλλα για την εταιρια το target group δεν είστε εσεις. Ειναι η πλειοψηφία του κόσμου που δεν μπορει να συγκρίνει, και εκεί ο όρος simulation ερμηνεύεται με την αφηρημένη έννοια του ρεαλισμου, οπου η συγκριση με την πραγματική οδήγηση ουςιαςτικά είναι ανέφικτη.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το παιχνιδι, για το κοινο που απευθυνεται, <-το τονιζω αυτο, ειναι καλο.

Ειναι σιγουρη αγορα απο μενα, οταν φυσικα πεσει αρκετα ακομα η τιμη του.

Το οτι ηταν fail το ολο μαρκετιγκ και hype που δημιουργηθηκε, ειναι αλλη ιστορια.

Ηδη, και απο εδω μεσα, οι περισσοτεροι φανταζομασταν τι προιον θα παρουμε στα χερια μας και αυτο ακριβως πηραμε.

Δεν πηραμε παντως ενα "κακο" προιον.

Προσεγμενο, περιποιημενο και πληρες ειναι. (ριξτε μια ματια στα launch της ubi ή της ΕΑ για να καταλαβετε τι εννοω κακο προιον).

 

Οι αναφορες τυπου:

- Συνολικά είναι ένα σκαλί πάνω από το αξιόλογο Assetto Corsa
- Ρεαλιστική οδήγηση
- Θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το Racing της χρονιάς.

φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, αλλα αυτο το παραβλεπουμε.

 

Εγω προσωπικα θα το παρω για να ασχοληθω με το career του, για χαλαρωμα αναμεσα στο assetto.

public online ουτε για αστειο.

Αν βλεπουμε, αυτα που βλεπουμε, στο public του assetto, φανταστειτε στο pcars τι γινεται, που το ποσοστο καθυστερημενων θα ειναι μεγαλυτερο.

Έγινε επεξεργασία από wolves
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το project cars είχε ως στόχο όταν ξεκίνησε στο kickstarter να προσφέρει physics και feeling εξομοίωσης (εξού και το project C.ommunity A.ssisted R.acing S.im)

Αυτήν την στιγμή το "sim" απουσιάζει από το παιχνίδι η για να το θέσω αλλιώς, είναι μια πολύ κακή εκτέλεση sim με τραγικό ffb και μάλλον μέτρια physics (αν και θεωρώ πως χωρίς καλό ffb είναι αδύνατο να κριθούν τα physics)

Από την άλλη είναι μακράν ο πιο ολοκληρωμένος racing τίτλος για PC και ότι κοντινότερο στα Forza και Gran Turismo από άποψη features. Γιαυτόν τον λόγο με άριστα το 10 η βαθμολογία του δεν μπορεί να είναι κάτω από 7 αφού είναι μοναδικό στο είδος του σε PC.

Αν είχα PS4 ή Xbox One θα το έκρινα πολύ πιο διαφορετικά..

Αν δεν υπήρχε και το Assetto Corsa που προσφέρει state of the art, physics και γραφικά αρκετά καλά, τότε θα μιλούσαμε για το απόλυτο racing παιχνίδι για PCs..

Το τι γεύση θα αφήσει σε εμένα προσωπικά στο τέλος εξαρτάται από το κατα πόσον θα συνεχιστεί η ανάπτυξή του από δω και πέρα. Κατα πόσον δηλαδή θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Επίσης περιμένω να το δω σε Linux όπως υποσχέθηκαν εξαρχής για να το αγοράσω..

Έγινε επεξεργασία από VeRDeGR
Link to comment
Share on other sites

τότε θα μιλούσαμε για το απόλυτο racing παιχνίδι για PCs..

χμμμ και χμμμμμμμμ

 

δε θα χαρακτηριζα καθυστερημενο καποιον που κανει πλακα μεσα σε ενα public server

 

Το λιγότερο καθυστερημένο...

Έγινε επεξεργασία από liakjim
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το pCars θεωρειται πιο ολοκληρωμενο σαν παιχνιδι.Πιστευω ολοι συμφωνουμε σε αυτο.Απο εκει και περα  ,προσωπικα , δε πα να εχει 1000 features ; Αν δεν με καλυπτει οδηγικα , του βαζω Χ.

Σκεφτειτε αντιστοιχα σε παιχνιδι ποδοσφαιρου με τα καλυτερα γραφικα και γηπεδα εβερ.

να βαρας σουτ , να πηγαινει δοκαρι , να πεφτει σε παικτη πανω και ο παικτης να εξφενδονιζεται στην αλλη ακρη του γηπεδου :p
Να κανεις τακλιν και να τρωει 15 κ@λοτουμπες στον αερα.
Να εχες εναν παικτη να τον τρεχεις 90 λεπτα χωρις να κουραζεται.
lol

Και @wolves θα διαφωνησω με το προσεγμενο κλπ..Το pCars ηταν να εβγαινε 2012?-13?.Επαιρνε αναβολη στην αναβολη.Τι διαολο ; ΔΙκηγοροι εργαζονται εκει μεσα ;
Τον τελευταιο χρονο πρεπει να πηρε 3 αναβολες υποτιθεται για να το τελειοποιησουν.ΠΟΥΝΤΟ? Απαραδεκτα bugs για τετοιo deadline!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το ένα δεν έχει ούτε το 1/10 των features του pCars και το άλλο έχει γραφικά playstation 2... [emoji14]

 

To ξέρω πως αστειεύεσαι, αλλά στην 1η περίπτωση (Stock Cars) , το ίδιο ισχύει κ για το Assetto (αν λες για καιρό/νύχτα) και για το 2ο κομματάκι υπερβολικός (σίγουρα είναι πίσω).

 

Σε κάθε περίπτωση βρίσκω τα physics κ στα 2 αυτά , μισό τακ πάνω από το Assetto και το FFB ένα τακ, ενώ είναι και πιο ολοκληρωμένα στο multi κομμάτι + ακόμα πιο hardcore.

 

Δλδ αν έλειπε το Assetto που σήμερα προσφέρει το πιο πλήρες πακέτο , θα ήμουν σίγουρα εκεί (μάλλον πιο πολύ στο GSCE).

 

To PCars είναι απορριπτέο.

 

Υ.Γ. Το τέλειο sim για μένα θα ήταν :

1. Γραφικά Assetto (αληθοφανή).

2. Ήχος Assetto (αληθοφανής)

3. Physics RF2

4. FFB GSCE

5. Multi RF2 (όλοι λένε για iracing αλλά το κόστος του είναι απαγορευτικό)

6. Tracks Assetto (100% laser scanned)

7. Καιρός από PCars

8. Νύχτα (κανένα, του Pcars δεν μ αρεσει).

9. Cars Assetto.

Έγινε επεξεργασία από liakjim
Link to comment
Share on other sites

Τον τελευταιο χρονο πρεπει να πηρε 3 αναβολες υποτιθεται για να το τελειοποιησουν.ΠΟΥΝΤΟ? Απαραδεκτα bugs για τετοιo deadline!!
Προσεγμενο, περιποιημενο και πληρες ειναι. (ριξτε μια ματια στα launch της ubi ή της ΕΑ για να καταλαβετε τι εννοω κακο προιον)

2-3 bugακια απο δω και απο κει δεν το κανουν unplayable, τα οποια θα διορθωθουν αμεσα.

Θελω να πω οτι δεν εχουν βουηξει τα forums και το youtube απο τεχνικα θεματα οπως εχει γινει σε αλλους τιτλους.

Εδω αλλοι (βλεπε διπλανο thread bf4), που τους τα εχω ακουμπησει και χοντρα, παμε να κλεισουμε 2 χρονια απο το launch και ακομα σκ@τα τα εχουν κανει και παιδευονται να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα....

Έγινε επεξεργασία από wolves
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.