ARMAGEDDON Αύγουστος 9, 2012 Author #121 Αύγουστος 9, 2012 Λέω να ξεκινήσω το Sword Art Online.Sent from my Neo Vαρκετά καλό και πάει αρκετά γρήγορα αν λέμε και οι δύο για αυτό Sword Art Online - Wikipedia, the free encyclopedia
ARMAGEDDON Αύγουστος 9, 2012 Author #122 Αύγουστος 9, 2012 επίσης 1 Σεπτεμβρίου θα γίνει πάρτι με Cosplayers (μαντράχαλοι μακριά) ήταν κάτι αναπτυγμένα μικρά θηλυκά έλεγες 18 και μόλις σου έλεγαν ηλικία 15
Dr.Paneas Αύγουστος 11, 2012 #123 Αύγουστος 11, 2012 cosplay, sinplay, tanplay, όλα τους ξέσκισμα θέλουν.
ARMAGEDDON Αύγουστος 11, 2012 Author #124 Αύγουστος 11, 2012 cosplay, sinplay, tanplay, όλα τους ξέσκισμα θέλουν.κοίτα επειδή ήμουν εκεί στο Tresure hunt ήρθε ένα 14/15χρονο ντυμένο τι ??? να πω ότι ήρθαν οι γονείς τις να μην δημοσιευθούν φωτογραφίες της ~!!!~(να πω πως τις φωτογραφίες δεν τις έχω όπως και ο φίλος μου ο διοργανωτής epic fail)QuizTι είχε ντυθεί η 14/15 χρονη στο Tresure hunt που έγινε !όποιος το βρει είναι καλεσμένος και κερασμένος 2 μπύρες ή ποτά από μένα !
zomg Αύγουστος 12, 2012 #125 Αύγουστος 12, 2012 κοίτα επειδή ήμουν εκεί στο Tresure hunt ήρθε ένα 14/15χρονο ντυμένο τι ??? να πω ότι ήρθαν οι γονείς τις να μην δημοσιευθούν φωτογραφίες της ~!!!~(να πω πως τις φωτογραφίες δεν τις έχω όπως και ο φίλος μου ο διοργανωτής epic fail)QuizTι είχε ντυθεί η 14/15 χρονη στο Tresure hunt που έγινε !όποιος το βρει είναι καλεσμένος και κερασμένος 2 μπύρες ή ποτά από μένα ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
vic Αύγουστος 12, 2012 #126 Αύγουστος 12, 2012 επίσης 1 Σεπτεμβρίου θα γίνει πάρτι με Cosplayers (μαντράχαλοι μακριά) ήταν κάτι αναπτυγμένα μικρά θηλυκά έλεγες 18 και μόλις σου έλεγαν ηλικία 15 Θα ή ήταν;
ARMAGEDDON Αύγουστος 12, 2012 Author #127 Αύγουστος 12, 2012 βρε αει από εδώ δεν φταίω εγώ αν δεν ξέρετε να διαβάζεται και οι δύο σας
l2phile Αύγουστος 12, 2012 #128 Αύγουστος 12, 2012 It's out !!!Bleach 503 - Read Bleach 503 Online - Page 1
zomg Οκτώβριος 6, 2012 #131 Οκτώβριος 6, 2012 ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Η παγίδα των ιαπωνικών animeΔεν το διάβασα (γιατί είμαι 666% σίγουρος τι γράφει - ναι και το 666στη ζωή μου είναι επιρροή από τα anime με κάναν σατανιστή και κακόοοουυυυυυυ ποντίκια ξουξουξου) Απλά το βάζω εδώ να υπάρχει. ^.^
ARMAGEDDON Οκτώβριος 6, 2012 Author #132 Οκτώβριος 6, 2012 καλά ναι ότι να ναι είναι πολύ παλιό άρθρο !να καθίσουν τα παιδιά να δουν τούρκικα είναι πιο σωστό !
bezdim Οκτώβριος 7, 2012 #134 Οκτώβριος 7, 2012 Παρατηρείτε βέβαια ότι τα πιο πολλά anime με τα οποία ασχολείται τα έχει μεταφράσει η animeclipse ε :crazy_pilot:To χα δει το άρθρο όταν βγήκε και νομίζω ότι ξέρω και το username του παλικαριού που τα γράφει. (ultimatesayan πρέπει να είχε). Eίχε σταλεί για banάκι καιρό πριν από την AC τουλάχιστον.Τέλωσπάντων όσοι βλέπουμε anime ξέρουμε τι παίζει, από εκεί και πέρα αν βρεθεί κάποιος που δεν έχει επαφή και πιαστεί τελείως επιδερμικά και επιπόλαια από τα λεγόμενα του παιδιού, μάλλον αρνητική άποψη θα αποκτήσει.Γενικά βέβαια, please let us attempt to give a φακ.
ARMAGEDDON Οκτώβριος 7, 2012 Author #135 Οκτώβριος 7, 2012 SAO είμαι πολύ περίεργος να δω το επόμενο επισόδιο αν και έχω καταλάβει τι θα γίνει !επίσης ξαναξεκίνησα το onepiece :crazy_pilot:
ARMAGEDDON Οκτώβριος 8, 2012 Author #137 Οκτώβριος 8, 2012 .::TzaTziki Fansubs - Your Trully Best One Piece Fansubbing Group::.με greek subs
zomg Δεκέμβριος 18, 2012 #139 Δεκέμβριος 18, 2012 (edited) Περνάω κάτι -ξεχασμένους- παλιούς σκληρούς με anime back-up σε καινούργιοκαι βλέπω πως έχω φάκελο Sailor Moon. Με όλα τα επεισόδια μάλιστα...Και δε με πάει η καρδιά να τα σβήσω. Somebody kill me please.EDIT: BTW όσοι είδατε τις famous π@π@ρίτσες της χρονιάς, δηλαδή Accel Worldκαι SAO δείτε και το Tower of Uruk/Sword of Uruk. Άπειρα RPG στοιχεία και πολύπιο καλά δομημένο από τα άλλα 2. (απλά άμα το checkάρετε δείτε και το 2ο-3οεπεισόδιο οπωσδήποτε γιατί το 1ο είναι παρωδία και δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την υπόλοιπη σειρά. Άλλο που όσο εξελίσσεται, μειώνεται και το "humor"- better for us) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2012 από zomg
Xero Δεκέμβριος 18, 2012 #140 Δεκέμβριος 18, 2012 Το άρχησα το uruk και το σταμάτησα ..Αλλά με ψήνεις να το δώσω μια ακόμη ευκαιρία
Recommended Posts