Xero Φεβρουάριος 27, 2012 #41 Φεβρουάριος 27, 2012 χμμ...το death note και το code geass τι θεωρούνται ?
Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2012 #42 Φεβρουάριος 27, 2012 χμμ...το death note και το code geass τι θεωρούνται ? Καλα animu ενω δεν ειναι. Νταξει το Desu desu desunoto ειναι καλο μεχρι το ~17 και το Code Grease "τυπικη" Sunrise. Bλεπεται.
Xero Φεβρουάριος 27, 2012 #43 Φεβρουάριος 27, 2012 χαχααα, δεν ήξερα ότι λέγεται έτσι το Deathnote.. τυπική sunrise meaning? γιατί εμένα με άρεσε άμα έχει κ άλλα τέτοιου είδους
Nephiλiμ Φεβρουάριος 27, 2012 #44 Φεβρουάριος 27, 2012 χαχααα, δεν ήξερα ότι λέγεται έτσι το Deathnote.. τυπική sunrise meaning? γιατί εμένα με άρεσε άμα έχει κ άλλα τέτοιου είδους ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ GUNDAM?
bezdim Μάρτιος 1, 2012 #46 Μάρτιος 1, 2012 Δε πειράζει που δεν έχεις δει gundamuΠάμε πάλι στα manly anime όμως, χθες τελειώσα το Osu!! Karate Bu, από το manliest fansub ever, τους HokutoNoGun (HnG)
Tsunami Μάρτιος 2, 2012 #47 Μάρτιος 2, 2012 Τί βλέπω αυτήν την περίοδο σε ongoing : Naruto - Bleach - The New Prince of Tennis - Senchi Zessou Symphogear - Aquarion Evol - Fairy Tail - Cardfight! Vanguard - High School DxD - Brave 10 βαριέμαι να δω στο δίσκο το τί με περιμένει αλλά ένα που θυμάμαι είναι τo season 2 του Code Geass. (ναι ξέρω βλέπω πολύ trash) Τα ξεκίνησα αλλά τα dropαρα : Knight in the Area (λάμψη meets ποδόσφαιρο) ,Another (ξεκίνησε καλά αλλά κατέληξε Final Destination)
Nephiλiμ Μάρτιος 2, 2012 #48 Μάρτιος 2, 2012 Τί βλέπω αυτήν την περίοδο σε ongoing :Naruto - Bleach - The New Prince of Tennis - Senchi Zessou Symphogear - Aquarion Evol - Fairy Tail - Cardfight! Vanguard - High School DxD - Brave 10 βαριέμαι να δω στο δίσκο το τί με περιμένει αλλά ένα που θυμάμαι είναι τo season 2 του Code Geass. (ναι ξέρω βλέπω πολύ trash) Τα ξεκίνησα αλλά τα dropαρα : Knight in the Area (λάμψη meets ποδόσφαιρο) ,Another (ξεκίνησε καλά αλλά κατέληξε Final Destination) 15 χρονωνε εισαι?
nucleus Μάρτιος 2, 2012 #52 Μάρτιος 2, 2012 (edited) Αφού ήταν :S Αλλιώς το περίμενα από αυτά που είχα διαβάσει Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2012 από nucleus
Xero Μάρτιος 2, 2012 #53 Μάρτιος 2, 2012 Death note μέχρι πρώτη season αξίζει δηλαδή μέχρι να πεθάνει ο L@Hero αυτό το manga, sidooh, καλό φαίνεται λέω να το αρχίσω
Tsunami Μάρτιος 2, 2012 #54 Μάρτιος 2, 2012 15 χρονωνε εισαι? Ηλικιακά όχι. Εγκεφαλικά τώρα είναι άλλο ζήτημα.:baby:
nucleus Μάρτιος 12, 2012 #57 Μάρτιος 12, 2012 Queen's blade season 1 και το OVA.aaaaaa!!!είπα ότι είναι uncensored?
bezdim Μάρτιος 12, 2012 #58 Μάρτιος 12, 2012 το καινούργιο λες? που είναι ongoing?Tο καινούριο. Δεν είχα το παλιό και μου πρότειναν να πάω κατευθείαν στο remake. Αν και έχω την εντύπωση ότι το παλιό είναι καλύτερο σε κάποια σημεία.
bezdim Μάρτιος 12, 2012 #60 Μάρτιος 12, 2012 τα καινούρια gay shounen προφανώς κομμένα, το HxH είναι ιστορικό και κυρίως παλιό anime, άσχετα που βγήκε remake. Αντίστοιχα εύκολα έβλεπα και το remake του Full Metal Alchemist μιας και έχει κρατήσει πολλά στοιχεία από το (παλιό) manga.Γενικά όταν ανακαλύψετε τα shounen των 90s με το επικό καφριλίκι (GTO, Hajimme no Ippo, Osu!! Karate bu και Golden Boy επί παραδείγματι) δε σας βλέπω να "γυρνάτε" στα καινούρια.
Recommended Posts