filthy_dwarf Ιούλιος 8, 2013 #822 Ιούλιος 8, 2013 πάω για format και λέω μπαινω που μπαίνω στην διαδικασία ας βάλω 8 μα και σε games καλά παει από ότι λένε και είναι και ποιο γρήγορα. Αν πάνε όλα κατα διαόλου θα σας ενημερώσω
minast Ιούλιος 8, 2013 #823 Ιούλιος 8, 2013 Η μέχρι τώρα εμπειρία δείχνει ότι πρόβλημα αντιμετωπίζουν κατά κανόνα όσοι έχουν κάπως εξωτικό (παλιό/νέο/ασυνήθιστο) hardware και αυτοί που κάνουν δουλειά του τύπου "πάω κάτω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας, κάνω δεξί κλικ στο πράσινο εικονίδιο και μετά διαλέγω την τρίτη επιλογή από κάτω" Καλή μετάβαση
filthy_dwarf Ιούλιος 8, 2013 #824 Ιούλιος 8, 2013 χεχεχε η αλήθεια είναι ότι έχω ενα pci sata controller made in china ελπίζω να το βρει
papatsonis Ιούλιος 8, 2013 #825 Ιούλιος 8, 2013 Εδώ και δέκα μέρες περίπου έκανα την οριστική μετάβαση από 7 σε 8. Προηγήθηκε μια δοκιμαστική εγκατάσταση(όπου μετά από ένα χρόνο που τα είχα πρώτο δοκιμάσει, εύρισκα πολύ πιο γρήγορα τα πάντα.. ) για ασυμβατότητες με προγράμματα και... Οκ έφαγα ένα απόγευμα να σετάρω τα προγράμματα που είχα και να φέρω το λειτουργικό στα μέτρα μου, άλλα never go back to 7... . On a side note, nvidia bf3 corrupted textures bug is absent.... (ακόμη και με τους 326.01) Στάλθηκε από το U8800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
stavpal Ιούλιος 14, 2013 #826 Ιούλιος 14, 2013 Έχω βάλει τα windows 8 στον ι7 920 (ga ex58, 8gb ddr3, intel ssd 80gb, corsair 850w etc). Ωστόσο κάθε τόσο όταν πάω να κάνω resume from sleep δεν φορτώνει (δουλεύει ο pc αλλά μαύρη οθόνη). Με reboot επανέρχεται στο resume. Τι μπορεί να φταίει? Στα windows 7 δεν μου το έκανε αυτό.
Gregorypeg1000 Ιούλιος 14, 2013 #827 Ιούλιος 14, 2013 stavpal έγραψε: Έχω βάλει τα windows 8 στον ι7 920 (ga ex58, 8gb ddr3, intel ssd 80gb, corsair 850w etc). Ωστόσο κάθε τόσο όταν πάω να κάνω resume from sleep δεν φορτώνει (δουλεύει ο pc αλλά μαύρη οθόνη). Με reboot επανέρχεται στο resume. Τι μπορεί να φταίει? Στα windows 7 δεν μου το έκανε αυτό.Έχω ακριβώς το ίδιο hardware με εσένα εκτός απο ssd και καρτα γραφικων που δεν αναφέρεις και επανέρχεται μια χαρά απο sleep.Ίσα ισα που το κάνει σχεδόν ακαριαία.Ξεχνάς κάποιον intel driver μαλλον.
stavpal Ιούλιος 15, 2013 #828 Ιούλιος 15, 2013 Βασικά έχουμε ακριβώς τα ίδια γιατί και γω έχω 5850 (εκτός από τη ram μόνο που έχω 8gb)Intel driver για το sata ahci controller έχω βάλει. Τώρα αν θέλει τίποτα άλλο...Μου το κάνει εντελώς τυχαία. Μπορεί 10 φορές να δουλέψει το sleep (τσακ μπαμ) και μετά μερικές φορές να μην δίνει σήμα στην οθόνη
GoMaR Ιούλιος 15, 2013 #829 Ιούλιος 15, 2013 να ρωτησω κατι ρε παιδια Πως γινεται περνοντας τα windows 7 στο απαρχαιομενο λαπτοπακι μου που κουτσα στραβα αναπνεει , να βρισκει τα παντα απο οδηγους και τα windows 8 να μη μπορει να βρει τα μισα ; μη με ρωτησετε ΤΙ δε βρηκε(γτ τα εβαλα , ξενερωσα και τα εβγαλα)σιγουρα καρτα γραφικων και κατι αλλο (σημαντικο)Το ερωτημα μου δεν ειναι τι να κανω. αλλα πως γιενται ενα νεοτερο λειτουργικο να μην εχει drivers που ενα παλιοτερο λειτουργικο ειχε
Gregorypeg1000 Ιούλιος 15, 2013 #830 Ιούλιος 15, 2013 stavpal έγραψε: Βασικά έχουμε ακριβώς τα ίδια γιατί και γω έχω 5850 (εκτός από τη ram μόνο που έχω 8gb)Intel driver για το sata ahci controller έχω βάλει. Τώρα αν θέλει τίποτα άλλο...Μου το κάνει εντελώς τυχαία. Μπορεί 10 φορές να δουλέψει το sleep (τσακ μπαμ) και μετά μερικές φορές να μην δίνει σήμα στην οθόνηΕχω δεν εχω βαλει driver για τον sata controller.Του chipset εννοουσα https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=20775&ProdId=816〈=eng&OSVersion=Windows%208%2C%2064-bit*&DownloadType=Drivers
GeorgeVasil Ιούλιος 15, 2013 #831 Ιούλιος 15, 2013 GoMaR έγραψε: να ρωτησω κατι ρε παιδια Πως γινεται περνοντας τα windows 7 στο απαρχαιομενο λαπτοπακι μου που κουτσα στραβα αναπνεει , να βρισκει τα παντα απο οδηγους και τα windows 8 να μη μπορει να βρει τα μισα ; μη με ρωτησετε ΤΙ δε βρηκε(γτ τα εβαλα , ξενερωσα και τα εβγαλα)σιγουρα καρτα γραφικων και κατι αλλο (σημαντικο)Το ερωτημα μου δεν ειναι τι να κανω. αλλα πως γιενται ενα νεοτερο λειτουργικο να μην εχει drivers που ενα παλιοτερο λειτουργικο ειχεΤο παλιότερο λειτουργικό είναι στην αγορά από το 2009?Επίσης μπορεί να μην υποστηρίζεται από "μαμά" και να μην τους βρίσκει/εγκαθιστά.Ετσι και αλλιως το λογικο ειναι να μπεις στην μαμα εταιρια και να κατεβασεις τους Latest.Σε μενα παντως οπου τα εχω βαλλει εχουν παρει ανασα τα PC.
filthy_dwarf Ιούλιος 18, 2013 #832 Ιούλιος 18, 2013 λοιπόν πέρασα win8 εντυπώσεις; πολύ καλές. θέλει να πειράξεις κάποια πράγματα αλλά αφού τα κάνεις όλα καλά και μπορώ να πω καλύτερα απο τα 7έπαιξα με τα εναλλακτικά start menu και κατέληξα ότι το καλύτερο είναι το start is back
Delijohn Ιούλιος 18, 2013 #833 Ιούλιος 18, 2013 Απορώ γιατί παιδεύεστε με άλλα προγράμματα και "λύσεις", αφού το 8.1 είναι εδώ και δίνει το start πίσω...
dimgr Ιούλιος 19, 2013 #835 Ιούλιος 19, 2013 Επίσης δεν δίνει το start menu. Μόνο το κουμπί είναι, που σε βγάζει στο άθλιο μέτρο. Το μέτρο θέλουμε να φύγει, όχι να έλθει σκέτο το κουμπί σταρτ!
Delijohn Ιούλιος 19, 2013 #836 Ιούλιος 19, 2013 Με όλο το σεβασμό κ χωρίς να θέλω να ξεκινήσω flame με κανέναν..Όποιοι δεν θέλουν το metro και τα 8, μένουν στα 7.Ο κόσμος της Πληροφορικής θέλει συνεχώς να ακολουθούμε τις νέες τεχνολογίες κ ό,τι καινούριο. Όποιος δεν μπορεί, μένει στη σπηλιά του.
filthy_dwarf Ιούλιος 19, 2013 #837 Ιούλιος 19, 2013 well δεν είναι flame όχι. ο λόγος που είπα να δοκιμάσω τα 8 ήταν ότι είναι ποιο γρήγορα. είπα να δοκιμάσω και το metro να δω τι λέει. δεν με βόλεψε αλλά μου αρέσει η διαφορά ταχύτητας οπότε απλά έβαλα το start menu. simple as that. δεν είναι όλα μαύρα ή άσπρα
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούλιος 20, 2013 #838 Ιούλιος 20, 2013 με το classic shel δεν εχει καποιος δικαιολογια οτι δεν εχει start τα win 8.δεν εχω κανει την μεταβαση ακομα τα εχω σε ενα 2.5 δισκο 120αρη και τα τεσταρω.καποια στιγμη θα παω στα 8 σιγουρα.ισως κανω ενα clone στον ssd μου να δω πως πανε.
stavpal Ιούλιος 20, 2013 #839 Ιούλιος 20, 2013 Gregorypeg1000 έγραψε: Εχω δεν εχω βαλει driver για τον sata controller.Του chipset εννοουσα https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=20775&ProdId=816〈=eng&OSVersion=Windows%208%2C%2064-bit*&DownloadType=DriversΤο πέρασα αυτό αλλά πάλι τα ίδια....δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...μην είναι τα volt στο bios? Δεν νομίζω όμως γιατί είχα τρέξει stress tests και ήταν σταθερό...ούτε o/c κάνω ούτε τίποτα.
Staba Ιούλιος 23, 2013 #840 Ιούλιος 23, 2013 Να ρωτησω, εχετε παρατηρησει αν εξαφανίζεται κατα καιρους το κουμπι εναλλαγης γλωσσας ? μου το κανει που και που .....
Recommended Posts