Jump to content

Παιζετε ακομα επιτραπεζια?

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οπως ξερεται ολοι μεγαλωνουμε αλλα κατα βαθος ολοι παιδια μενουμε μεσα μας!Δεν λεω οτι τα επιτραπεζια ειναι μονο για παιδια,αλλα οι περισσοτεροι απο εμας μονο οταν ειμασταν παιδια παιζαμε!Οποτε ρωταω αν παιζεται ακομα κανενα επιτραπεζιο με την παρεα σας κ ποια ειναι απο τα αγαπημενα σας.....!

Αφου ανοιξα το θεμα,ας αρχισω εγω πρωτος....Απο τα αγαπημενα μου ειναι τα περισσοτερα που εχουν να κανουν με λεφτα!Οπως μονοπολη κ hotel!Απο μικρος μ'αρεσε να κλεβω!:devil: χε!χε!

Καποτε μ'αρεσε κ το hero quest ,το οποιο εχω ξεχασει πως παιζεται....κ τι risk!:)

διάφορα μέχρι τα 15 και τώρα πια που πατήσαμε τα -αντα trivial και pictionary (σκιτσομαχίες αλλά όχι την Ελληνική έκδοση)

Ειδικα τωρα το καλοκαιρακι...καθημερινες στη βεραντα

με Risk / Taboo / Trivial και Pictionary....:T:

για πιο hardcore-strictly-men καταστασεις υπαρχει και το ατελειωτο Axis & Allies.....

θελω να βρω και να δοκιμασω και "Την μαχη των φυλων"...

εχω ακουσει οτι εχει γελιο για μεγαλες αναμεικτες παρεες....

• 4 years later...

ξεθάβω ένα πολύ παλιό θέμα για να ρωτήσω σχετικά με τη μονόπολη (μιας και λέμε να μαζευτούμε παρέα) κάποια στοιχεία που έχουμε ξεχάσει.

1. έστω ότι έχουμε ξεμείνει από λεφτά και πετυχαίνουμε σε μία πόλη που δεν την έχουμε και την θέλουμε. πριν βγει στον πλειστηριασμό μπορούμε να βάλουμε υποθήκη και να την αγοράσουμε?

2. έστω ότι έχουμε υποθηκευμένα(άλλες κάρτες όχι εκεί που θα χτιστούν σπίτια) μπορούμε να χτίσουμε σπίτια - ξενοδοχεία? ή πρέπει πρώτα να τα βγάλουμε από την υποθήκη.

ρωτάω γιατί δεν έχουμε πλέον τις οδηγίες χρήσεως και δεν βρίσκω οδηγίες στο ιντερνετ

ξεθάβω ένα πολύ παλιό θέμα για να ρωτήσω σχετικά με τη μονόπολη (μιας και λέμε να μαζευτούμε παρέα) κάποια στοιχεία που έχουμε ξεχάσει.

1. έστω ότι έχουμε ξεμείνει από λεφτά και πετυχαίνουμε σε μία πόλη που δεν την έχουμε και την θέλουμε. πριν βγει στον πλειστηριασμό μπορούμε να βάλουμε υποθήκη και να την αγοράσουμε?

2. έστω ότι έχουμε υποθηκευμένα(άλλες κάρτες όχι εκεί που θα χτιστούν σπίτια) μπορούμε να χτίσουμε σπίτια - ξενοδοχεία? ή πρέπει πρώτα να τα βγάλουμε από την υποθήκη.

ρωτάω γιατί δεν έχουμε πλέον τις οδηγίες χρήσεως και δεν βρίσκω οδηγίες στο ιντερνετ

1.Μπορείς

2.Δεν μπορείς να χτήσεις σπίτια σε υποθυκευμένες περιοχές.

Μου αρέσει πολύ monopoly και με την κατάλληλη παρέα άμα βρεθεί hero quest!

Hotel, stratego, monopoly, mastermind, trivia, Μάντεψε ποιος, risk, Ναυμαχία (Μ@Μ@ΤΟ!) κ.α. πολλά...

Τώρα ψάχνόμαι για PnP DnD. Είναι κανείς μέσα;:p

Taboo, τελευταία έκδοση, με σχέδιο, 15 λέξεις και Ευλιγιστούλη uber fun :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.