Jump to content

Hipro τρεμε!!

Shidokanjohn

Recommended Posts

Posted

πισσα και πουπουλα στο μορτη που θελει να περασει τον hipro..... :tomato:

Posted

Ωχ καλά ο τύπος είναι τελείως..... μην πω τί.... αρχίζει από μ........

Posted

Lol.....ολα τα λουλουδια το καλοκαιρι τα βγαζουν στην φορα????Η ζεστη θα φταιει μαλλον!

Posted

Μαμούνι ?

Μαλθακός ?

Μπουρτζόβλαχος ?

Μαμάκιας ?

Μαλαγάνας ?

Δεν μου ερχεται τπτ άλλο...:devil:

Posted

Του τελειώνει σε 44sec και έχει και απαιτήσεις ο τύπος...... Εμένα με μάπα μνήμη και στα 3.6GHz και πάλι του ρίχνω στ' αυτιά!!!! Τελειώνει στα 43sec....

Μάλλον ήταν μεθυσμένος όταν έγραφε το post! :hehe:

Κάτι πιο βαρύ, από Μ..........

Posted

Απο site που ο admin κανει ban τον moderator του, τι παραπανω να περιμενει κανεις;...

Posted
Αρχική απάντηση από Chosen

Απο site που ο admin κανει ban τον moderator του, τι παραπανω να περιμενει κανεις;...

Tους καλυτερα...ΛΟΛ

Posted

καλα sorry δηλαδη αλλα το 44 το εχουν για καλο χρονο στο superpi??????κακα τα ψεματα δεν μπορεις να εισαι παντα πρωτος παντα θα υπαρχει και καποιος καλυτερος,αυτο που μετραει ειναι να κανεις το καλυτερο που μπορεις με αυτα που εχεις.....και αν δεν σου φτανει το παρατας το σπορ :)

Posted
Αρχική απάντηση από Chosen

!!!! Έλεος λύθηκα στα γέλια !!!

Posted
Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 15:52]

XAxXAxXAxXAxXAxXAXAXaxxXAXXAxaxax κορυφαιο :tomato: :tomato: :tomato:

Posted
Αρχική απάντηση από Vagouridis

E οχι και μπαν.....delete account.

:hehe: :hehe: :hehe:

Posted
ΥΓ. Δεν είμαι μέλος στο thelab, Texnokosmos Rulezzz

Μα καλά πόλεμο έχουμε; Έλεος!:dots:

Τι να πώ. Θλιβερή έκδοση ανθρώπου; τέσπα...:shutup:

Posted

Παρεπιπτώντος δεν καταλαβαινω τα σχολία σας...... ο τύπος εκεί δεν είπε τιποτα παράξενο για τον Hipro όλα τα post που έκανε προφανώς πηγάζουν απο άγνοια και οι υπολοιπες απαντήσεις που πήρε, απλως προσπαθούσαν να του εξηγήσουν,

Δεν νομίζω να γεννηθήκαμε ειδικοι σε αυτά που κάνουμε... ακόμα και ο Hipro φαντάζομαι θα έχει περάσει απο πάρα πολλά στάδια μεχρι να φτάσει εκεί που είναι τώρα

...κάνω αυτό το Post με αφορμή τους χαρακτηρισμού που ακούστηκαν

Ουδεμία σχέση έχω με το Texnokosmos,TheLab :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.