Dant3 Νοέμβριος 14, 2012 #1261 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2012 Καθομουν με γνωστο thelabιτη και βλεπαμε το Ιρλανδια-Ελλαδα-Θα πηγαινε και ο DJD ε?-Ναι θα πηγαινε ο μλκς>Πρωτη σκηνη απο ελληνικη εξεδρα,με ελληνικη σημαια και το DJD απο πισω<-Χαχα Νατος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 15, 2012 #1262 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2012 ΈΛΕΟΣ!! ηρθαν τα corsa direzionale απο το elastika-online. Πρεπει ναναι και γ@μω τα λαστιχα τα κυλησα στο παρκε και γραπωνανε πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 16, 2012 #1263 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 Εγώ ξεκίνησα να βάλω μπροστινά φρένα και εχω καταλήξει να έχω παρει μισο τροπέτο 350Ζ... Και οχι τιποτε αλλο, αν το ήξερα πιο νωρίς θα είχα παρει ενα ολόκληρο και τα δίνουν και κοψοχρονιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Νοέμβριος 29, 2012 #1264 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 πάω να φάω μπουγάτσα με τυρί->τυρίποτα εννοείς->όχι εννοώ μπουγάτσα με τυρί->άντε ρε βλάκα και η τούρτα είναι μπουγάτσα με κεριά?->άντε ρε βλάκα φάε κανα καλαμάκι να πούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 8, 2012 #1265 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 Στην ρωσία πλέον τα έχουν ξεπεράσει τα ρόλεξΣτο Μιλάνο ξεπέρασαν την βότκαΤέλος εποχής ο Casatschok για τους Παριζιάνους : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 8, 2012 #1266 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 Μπιατς- να παρεις εμενα για γραμματεα σου αν θελεις να πας μπροσταΤσακωνας - εσενα θα σε παρω αν θελω να παω πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 20, 2012 #1267 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Ban και στην κατσίκα απ' την παραλιακή? Καλαμάτα: Κατσίκα… συνελήφθη στο λιμάνι από αστυνομικούς (Video) - FILIATRA-NET Τη πέτυχα στο δρόμο ενώ την είχαν δέσει πίσω από ένα περιπολικό και την πήγαιναν στο τμήμα. Για κάποιο λόγο μου φάνηκε φυσιολογικό και δεν έδωσα σημασία. Το ίντερνετ με έχει καταστρέψει. Χαλαρά....μόνο αν οδηγούσε θα γύριζες κεφάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 23, 2012 #1268 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2012 συζητηση για το τηλεφωνικο σαππορτ VDSLΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙΑΚΟΥΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2013 #1269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 τ Για το πέναλτι δεν ξέρω, δεν το είδα, είχα πάει να τσεκάρω το κοτόπουλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 7, 2013 #1270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Meanwhile στο Ανέκδοτα, αστεία και λοιπά παρατράγουδα (FunLab) : Με λιγότερο από μισό λίτρο ρακόμελο, ούτε pacman δεν μπορώ να παίξω, πόσο μάλλον να οδηγήσω... ...ποσο μαλλον να γραψεις στο σωστο topic Ναι το ΠΟΘ ήθελα... :clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 14, 2013 #1271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Aπο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] για τα velour pads της AKG για τα superlux 668B Φιλική υπενθύμιση: Πάρτε Velour Pads. Τα στοκ μαξιλαράκια είναι από δερματίνη και ύστερα από ώρα ακρόασης ενοχλούν. Τα Velour Pads είναι σαν να είναι φτιαγμένα από κλανιές αγγέλων (άοσμες). Τόσο μαλακά. Πάρτε τα και δε θα το μετανιώσετε. Μου φτιαξες την μέρα αστρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 24, 2013 #1272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 φετος φερνουμε μπιτσιζ ΝΑΙ η ΟΧΙ?αναλογισου τις ευθυνες σου και απαντησε μια φορα υπευθυνα.Αλλιως εχω προσκλησεις να γινω μοντερεητορ και στο redtube.Εγώ πάντως το είπα στη γυναίκα μου, αλλά δε θέλει, θα βγει με τον γκόμενο.Τοχεις σε MP3? Θα της τα παρουμε ΟΛΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 7, 2013 #1273 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 O samson σε positioning πως παει ?Την οδήγηση την κάνει αποκλειστικά η xonar, ο samson ήταν μόνο για ενίσχυση έντασης επειδή η xonar μόνο δεν εφτανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 15, 2013 #1274 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2013 (edited) Το αίμα πιστεύω είναι μια η άλλη, είτε θα στο ρουφάνε λίγο λίγο για 50 χρόνια είτε θα το δώσεις εφάπαξ.Εντάξει, όπως και ο ίδιος το υποψιάζεται είναι ψωνάρα. Απλά έχει λόγους να είναι : P Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 15, 2013 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2013 #1275 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Πουλαω το ipad 1 16G wifi , μπλα μπλα μπλαΣΟΒΑΡΑ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ, σε τελεια κατασταση. Πως είναι το σοβαρά αγρατζούνιστο; Υπάρχει και γελοία αγρατζούνιστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 28, 2013 #1276 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 ROFL !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaspiou Φεβρουάριος 28, 2013 #1277 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2013 Πως είναι το σοβαρά αγρατζούνιστο; Υπάρχει και γελοία αγρατζούνιστο; ειναι οπως λεμε ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ.... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 5, 2013 #1278 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Και με τηλεφακο θα καλυψεις τα βαφτισια?Δε σε εχουν καλεσμενο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 5, 2013 #1279 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Παίδες, απλά και γρήγορα: έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο λιπαντικό που να μην είναι ηλεκτρικά αγώγιμο και να πωλείται σε υγρή μορφή ή ακόμη καλύτερα σε spray? Ευχαριστώωω!Μπρίζες γ@μάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 19, 2013 #1280 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Akalyptos (2013) - IMDb 0/10 Τι φοοολααααα τι φολααααα θεεε μου ! Τιγκα στη διαφημηση της samsung και αλλων Δεν γελασαμε ουτε μια φορα, οχι μονο εμεις δηλδαη, ολοκληρη αιθουσα ! Τσαμπα τα λεφτα περίμενες κάτι άλλο; Περιμενα να γελασω 10-15 φορες μωρε κι να περασει ευχαριστα η ωρα. ε μπορείς να γελάσεις με τις προσδοκίες σου τουλάχιστον χαχαχα:jump1::D:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts