racer Οκτώβριος 19, 2010 #521 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 The HORROR....!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alouvatar Οκτώβριος 19, 2010 #522 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 πιο πολύ "and not a single f@ck was given that day " ταιριάζει XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Οκτώβριος 19, 2010 #523 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Οκτώβριος 21, 2010 #524 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 The HORROR....!! αχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 21, 2010 #525 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 το γατάκι μου έχει πέσει σε κατάθλιψη .... βαριέται να κουνηθεί κάθετε και κοιτάει κοιτάει κοιτάει κοιτάει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 22, 2010 #526 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 το γατάκι μου έχει πέσει σε κατάθλιψη .... βαριέται να κουνηθεί κάθετε και κοιτάει κοιτάει κοιτάει κοιτάει ...ετών; ράτσα; χαρακτήρας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 22, 2010 #527 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 ετών; ράτσα; χαρακτήρας;ράτσα δεν ξέρω να σου πώ γιατί έχουμε μια γάτα που έκανε και κρατήσαμε το ένα (δεν αποφάσισα εγώ, (θείοι μου))είναι 3+ κάτι μηνών ακόμα δεν πρέπει να έχει διαμορφώσει χαρακτήρα θα τραβήξω αύριο φώτο να δεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 22, 2010 #528 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 (edited) Έλεγα μήπως είναι καμιά Περσίας ή Σιάμ που είναι αρχιπαράξενες. Γενικά δες μήπως απλά χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. Αν λείπετε αρκετά από το σπίτι πχ και χρειάζεται προσοχή(όχι επειδή είναι ντίβα) μπορεί να της βγει σε κατάθλιψη. Ένα αγχώδες περιβάλλον επίσης δεν θα τη βοηθήσει, πχ αν είσαι κι εσύ με κακή διάθεση είναι ερέθισμα που θα πάρει. Χάδια, αγκαλιές και παιχνίδι και καμιά βόλτα στο μπαλκόνι να της κινήσει την περιέργεια. Αν δεις και κρατάει μέρες πήγαινε την σε ένα κτηνίατρο. Τα μεταφέρω στο Τα ζώα στη ζωή μας, να το δούν περισσότεροι ζωόφιλοι Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2010 από jpavly 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 24, 2010 #529 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Θα σας στεναχωρήσω τώρα απεβίωσε εχτές το γατάκι :weep::weep::weep::weep::weep::weep::weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 24, 2010 #530 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Ψυχολογικό ήταν.Και δε το λέω για πλάκα.Έχω ακούσει άπειρες καταστάσεις στις οποίες υπάρχει παράγοντας ψυχολογία ζώου στον οποίο είναι πολύ δύσκολο να επέμβει κάποιος με φυσικούς τρόπουςRIP:weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 24, 2010 #531 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 πιστεύω ότι το δηλητηρίασαν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 24, 2010 #532 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 RIP στο γατακι... Με στεναχωρησε το περιστατικο. Κριμα. Η ψυχολογια παιζει στα ζωα παρα πολυ.Εμενα ο γατος αφ'οτου εφυγαν οι αλλες ειχε 2-3 μηνες που ολο κοιμοταν και ετρωγε λιγοτερο απ'οσο πριν.Γενικα φαινοταν "αναστατωμενος". RIP και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Chosen Οκτώβριος 24, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #533 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Last Minutes with ODENΠροϋποθέτει να έχεις χαρτομάντηλο δίπλα.[ame=http://vimeo.com/8191217]Last Minutes with ODEN on Vimeo[/ame] 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 24, 2010 #534 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 (edited) Last Minutes with ODENΠροϋποθέτει να έχεις χαρτομάντηλο δίπλα. Last Minutes with ODEN on Vimeo ωωωωω θεεε μου .... πραγματικα απιστευτο... Πριν χρονια ημουν ακριβως στην ιδια θεση...τα συναισθηματα ομως παραμενουν ζωντανα... Ακομα μου λειπεις billy Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2010 από o polonos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 25, 2010 #535 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Θα σας στεναχωρήσω τώρααπεβίωσε εχτές το γατάκι Κρίμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 25, 2010 #536 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Ανθρωποι και ζωα παραμενουν ζωντανοι οσο εμεις τους κραταμε ζωντανους μεσα μας. Για μενα η γατα μου ποτε δεν "πεθανε", απλα "εφυγε" για καπου αλλου ... το ποσο αγαπησα αυτο το ζωντανο δεν λεγεται μιας και το ειχα απο τα 14 μου. Θεος αν υπαρχει ακομα δεν το ξερω απλα μεσα μου βαθια εχω μια ελπιδα οτι υπαρχει κατι μετα θανατονΗ αγαπη που συνδεει τους ανθρωπους με τα ζωα πολλες φορες ειναι πιο αγνη και πιο αληθινη απο αυτην που εχουμε εμεις οι ανθρωποι μεταξυ μας 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 25, 2010 #537 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 (edited) Last Minutes with ODENΠροϋποθέτει να έχεις χαρτομάντηλο δίπλα. .............. μου κανες την καρδιά... ARMAGEDDON RIP για το φιλαράκι σου... κρίμα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 25, 2010 από NooDle Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 25, 2010 #538 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Παιδιά δε κάταλαβα τι είχε ο σκύλος.Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 25, 2010 #539 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Παιδιά δε κάταλαβα τι είχε ο σκύλος.Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει;Φοβάμαι πως αν δεν ακούσεις αυτά που λέει ο ιδιοκτήτης για την σχέση του με τον σκύλο, θα χάσεις πολύ από το νόημα. Ο σκύλος είχε καρκίνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 25, 2010 #540 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Tα άκουσα αλλά δε με βοήθησε η προφορά. Παραδόξως βέβαια. Έχω και εγώ σκύλο και απλά είναι κομμάτι της ζωής μου. Η λατρεία που μου δείχνει με το βλέμμα του δε είναι σαν τίποτα άλλο στον κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts