NoDsl Νοέμβριος 8, 2012 #101 Νοέμβριος 8, 2012 15€ όχι $15! Ναί. Είναι η δεύτερη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο τελευταία. Στο τέλος θα πηγαίνω θα βάζω το ποσό ακριβώς και θα παίρνουν τα @@ μου.
deninho Νοέμβριος 8, 2012 #102 Νοέμβριος 8, 2012 Εγω €29.99 βλεπω την κανονικη τιμη αναβαθμισης σε Windows 8 Pro οχι €39.99.³ΏΑ¬ ΔΙ½ Windows - Microsoft WindowsΕρώτηση. Αυτό που κατεβάζουμε από εδώ είναι μόνο για αναβάθμιση, ή κάνει και για clean install; Επίσης, δίνει και καινούριο κλειδί ή πρέπει να ξεθάψω το παλιό; (από vista)
speedle Νοέμβριος 8, 2012 #103 Νοέμβριος 8, 2012 Πλεον πρεπει να ξεθαψεις το παλιο των Vista.Στην αρχη δε στο ζηταγε αλλα το διορθωσαν.Κανει και για clean install αμα κανεις καποιες αλλαγες στη registry για να το παρει.
angel_f Νοέμβριος 9, 2012 #105 Νοέμβριος 9, 2012 Πηρα εχθές key κανονικά χωρίς να ζητήσει serial απο παλιά Win...Τα κανείς clean install όπως είναι απο DVD η USB.Εαν δεν τα καταφέρεις Διονύση στείλε μου πμ
speedle Νοέμβριος 9, 2012 #106 Νοέμβριος 9, 2012 Γιατι αλλαγες στη registry? Για να ενεργοποιηθουν τα Windows 8 σε άδειο δίσκο (χωρίς windows 7) με το κλειδί του Upgrade, προτείνονται οι παρακάτω οδηγίες για να γίνει το registration κανονικά.Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/Change MediaBootInstall from 1 to 0Go back to the start screen and enter cmd there.Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.Reboot Windows now.Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.
evolution Νοέμβριος 9, 2012 #107 Νοέμβριος 9, 2012 Για να ενεργοποιηθουν τα Windows 8 σε άδειο δίσκο (χωρίς windows 7) με το κλειδί του Upgrade, προτείνονται οι παρακάτω οδηγίες για να γίνει το registration κανονικά.Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/Change MediaBootInstall from 1 to 0Go back to the start screen and enter cmd there.Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.Reboot Windows now.Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.Aυτο απο που το βρηκες εσυ ? γιατι εγω εισαι ο πρωτος που λει οτι θελει αλλαγη στη registry για να δουλεψει σε clean install δεν καταφερα να βρω κατι σε αναζητηση google
speedle Νοέμβριος 9, 2012 #108 Νοέμβριος 9, 2012 Εχουν γραφτει σε πολλα fora (adslgr, insomnia κλπ) δε ξερω αν επιτρεπεται εδω να βαλω links απο αλλα sites, αν θες μπορω να στα στειλω σε πμ.
evolution Νοέμβριος 9, 2012 #109 Νοέμβριος 9, 2012 Εχουν γραφτει σε πολλα fora (adslgr, insomnia κλπ) δε ξερω αν επιτρεπεται εδω να βαλω links απο αλλα sites, αν θες μπορω να στα στειλω σε πμ. Eφοσον δεν μιλαμε για πειρατικο λογισμικο crak κτλ δεν νομιζω να υπαρχει θεμα
speedle Νοέμβριος 9, 2012 #110 Νοέμβριος 9, 2012 Οκ εφοσον δεν υπαρχει προβλημα με το forum δες το ποστ #58 εδωΗ Microsoft φέρνει τα Windows 8 στην Ελλάδα - Σελίδα 4Κατω κατω στο 1ο ποστ εδωWindows 8 με 15 ευρώ? - Προσφορές - Insomnia.grκαι πολλα αλλα μη τα ψαχνω ενα ενα! Εχουν γραψει πολλοι οτι τους δουλεψε αυτη η λυση αν διαβασεις ολες τις σελιδες.
evolution Νοέμβριος 9, 2012 #111 Νοέμβριος 9, 2012 Βλεπω εδω ατομα που λενε οτι γινετε καθαρη εγκατασταση πιστευω αν ειχαν αντιμετωπησει καποιο προβλημα θα το ειχαν αναφερει
sebastian Νοέμβριος 9, 2012 #112 Νοέμβριος 9, 2012 Για να ενεργοποιηθουν τα Windows 8 σε άδειο δίσκο (χωρίς windows 7) με το κλειδί του Upgrade, προτείνονται οι παρακάτω οδηγίες για να γίνει το registration κανονικά.Open regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/Change MediaBootInstall from 1 to 0Go back to the start screen and enter cmd there.Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.Reboot Windows now.Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.εμενα μια χαρα δουλεψε και μαλιστα σε Windows 8 Pro X64 bit με clean install. Κανονικοτατο activation παρακαλω....
saltjon Νοέμβριος 9, 2012 #113 Νοέμβριος 9, 2012 για το πρόβλημα με τα unactivated windows λόγω του install σε άδειο δίσκο (χωρίς win7), ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και το registration θα γίνει κανονικάOpen regedit by pressing Windows-q, entering regedit and selecting the result from the list of hits.Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/Change MediaBootInstall from 1 to 0Go back to the start screen and enter cmd there.Right-click Command Prompt and select to run it as administrator.Type slmgr /rearm on the command line and hit enter.Reboot Windows now.Run the activation utility afterwards, enter your product key to activate Windows.http://www.ghacks.ne...stall-possible/για το πρόβλημα με τα unactivated windows
makio Νοέμβριος 9, 2012 #114 Νοέμβριος 9, 2012 ξεκινησα τον upgrade assistant ,επελεξα 'τιποτα' οταν ρωτησε ,εδωσα στοιχεια,πληρωμη με paypal και στο τελος μου εδωσε ενα κλειδι (win 8 pro) τωρα εχει αρχισει να κατεβαζει και θελω να ρωτησω > ποτε δινει την επιλογη για να σωσω σε Χ μορφη κλπκλπ ?(απο win7 ultimate 64 original)
icy20 Νοέμβριος 10, 2012 #115 Νοέμβριος 10, 2012 Ρωτησα γιατι registry γιατι εμενα μου ενεργοποιηθηκε κανονικοτατα...
makio Νοέμβριος 10, 2012 #117 Νοέμβριος 10, 2012 Για τη θεέ μου...! Για τη! Για ποια ? θεε μου!....για ποια ??!....πες μας ! μην μας κρατας αλλο σε αγωνια!
saltjon Νοέμβριος 10, 2012 #118 Νοέμβριος 10, 2012 ξεκινησα τον upgrade assistant ,επελεξα 'τιποτα' οταν ρωτησε ,εδωσα στοιχεια,πληρωμη με paypal και στο τελος μου εδωσε ενα κλειδι (win 8 pro) τωρα εχει αρχισει να κατεβαζει και θελω να ρωτησω > ποτε δινει την επιλογη για να σωσω σε Χ μορφη κλπκλπ ?(απο win7 ultimate 64 original)μολις ολοκληρωθει το κατεβασμα.
saltjon Νοέμβριος 10, 2012 #119 Νοέμβριος 10, 2012 Για τη θεέ μου...! Για τη!για την θεε μου .... !!! για την
icy20 Νοέμβριος 10, 2012 #120 Νοέμβριος 10, 2012 Μηπως παιζει ρολο που εβαλα κανονικο serial ενεργοποιημενο πραγματι εκεινη την περιοδο και μου αφησε clean install?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.