Jump to content



Να το αγοράσω?(psu)


the_Scientist

Recommended Posts

Μου εχει καεί το τροφοδοτικό εδω και καιρό...και είδα αυτό,είναι προσφορα της ημερα λέτε να το πάρω?

Το pc μου:

Intel dual core E2200

1x500Gb sata

1x80gb ide

Gpu ati x1950 (misokatestrameni)

Kata t'alla einai udropsikto :p

DEER DR-8500BTX 500W 12CM FAN - - E-SHOP.GR

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι της προκοπής αλλα αμα δε μπορεις να δωσεις παραπανω, αγορασε το, εξαλλου το συστημα σου δεν εχει τις απαιτησεις ρευματος

Φοβάμαι πιο πολύ μη κάνει καμια βλακεία και μου κάψει την μητρική...

Ειχε στο πλαισιο ενα το οποιο ειχε και ντυμένα καλώδια...αλλα δεν ειναι πια...

Link to comment
Share on other sites

αν ανεβάσεις λίγο το ποσό πας εδώ ...

Corsair Builder Series CX430 V2 80Plus | Skroutz.gr

προσωπικά δεν θα έβαζα σε περιπέτειες το PC μου με τέτοιο τροφοδοτικό.

Θα μπορέσει με 430w να κρατίσει το pc μου?

έχω πάρει κατά καιρούς μερικά Deer και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Μαλλον θα το πάρω αν και έψαχνα κανένα με ντυμένα καλώδια...

Ειδα στο skroutz αρκετά με χαμηλή τιμή...εψαχνα κανενα που δε θα ξεπερνά τα 30 ευρώ κατα πολύ...γιατι εχω πάψει να ασχολουμε και πολύ.. (κρίση)

Link to comment
Share on other sites

Όχι ρε παιδιά deer τροφοδοσία.

Πάνε καλύτερα στο Corsair που παρέθεσε ο Scientist πιο πάνω.

Γενικά σε τέτοια θέματα, ένα είναι το σκεπτικό: δίνω κάτι παραπάνω -ΜΙΑ ΦΟΡΑ- για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορέσει με 430w να κρατίσει το pc μου?

χαλαρά θα το κρατήσει. Έχω στήσει και SLI με αντίστοιχο setup και πιο ενεργοβόρο επεξεργαστή με 460W τροφοδοτικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν θα χρειαστείς παραπάνω. Και μελλοντικά αν κάνεις αναβάθμιση και δεν βάλεις καμιά δυνατή κάρτα γραφικών που ρουφάει μπόλικα watts πάλι ΟΚ θα είσαι.

Υ.Γ. Σε σχέση με deer το corsair θα σου δώσει πολύ πιο σταθερές τάσεις χωρίς διακυμάνσεις (ripple), καλύτερη προστασία υπερθέρμανσης, υπερφόρτωσης κτλ και πιο σημαντικό καλύτερο efficiency. Το deer είναι στο 65% efficiency σε σχέση με το corsair που είναι στο 80%. Αυτό σημαίνει ότι για να σου δώσει 100W θα τρώει 154W το deer σε σχέση με Corsair που θα τρώει 125W. Η ΔΕΗ ετοιμάζει αύξηση 40% πάνω από αρχές του 2013 (βοήθεια μας) οπότε καλύτερα να ποντάρεις και λίγο παραπάνω στην ενεργειακή απόδοση.

.

Link to comment
Share on other sites

. Το deer είναι στο 65% efficiency σε σχέση με το corsair που είναι στο 80%. Αυτό σημαίνει ότι για να σου δώσει 100W θα τρώει 154W το deer σε σχέση με Corsair που θα τρώει 125W . Η ΔΕΗ ετοιμάζει αύξηση 40% πάνω από αρχές του 2013 (βοήθεια μας) οπότε καλύτερα να ποντάρεις και λίγο παραπάνω στην ενεργειακή απόδοση.

Τελικά έκανα πολύ καλά που ρώτησα... ειμουν ετοιμος να πάρω οποιο να'ναι κοντά στα 25-30 €...

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις*

Το προηγουμενο που ειχα ηταν AXP αν θυμάμαι καλα, στα 500w..και ενα καλώδιο μεσα, εκανε επαφή με τον ανεμιστήρα,ετσι ανοιξα το τροφοδοτικο και το πλέγμα που είχε ο ανεμιστήρας απ'εξω,το εβγαλα και το εβαλα στη μεσα πλευρα για να μην ξαναγίνει τπτ, και με τις μετακινήσεις του pc, ο ανεμηστήρας εφυγε απο την βάση του και σταμτισε να περιστρέφεται...δε καταλαβα τπτ...μεχρι που το μύρισα!..η εγγύηση φυσικά χάθηκε οταν το ανοιξα...

Πρεπει να ειναι θεσσαλονίκη...

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον η αγορά έφτασε σε σημείο να μπορούμε να πάρουμε ποιοτικό τροφοδοτικό με 40-50e, μη το σκέφτεσαι καθόλου.Πάρε το Corsair ή ένα Antec => Antec VP-450P-EC | Skroutz.gr για να είσαι πιο σίγουρος.Το PSU είναι το πιο σημαντικό component.Αν μπορείς μελλοντικά συνδύασέ το με ένα UPS και θα είσαι ακόμα καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

εγώ πάντως από τροφοδοτικό έχασα μια ολοκαίνουργια msi 470 , και μέχρι να την αντικαταστήσω (την είχα πάρει από Αγγλία) είδα και έπαθα . Ένα θα πω έμεινα έξι βδομάδες με μια 275 που είχα spear . Ηθικό δίδαγμα, μην παίζεται με τα τροφοδοτικά . Και να σκεφθείς ότι αυτό που μου καήκε ( btw βρωμούσε το δωμάτιο μια βδομάδα ) ήταν ένα Be quiet . Είναι και να μην σου τύχει .

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στο deer με το corsair . Η διαφορά στο effiency και στην ποιότητα είναι πολύ μεγάλη . Αμα σκοπεύεις να το κρατήσεις το pc μερικα χρόνια ακόμα παρε κατι καλό . Αμα δεν σε νοιάζει και απλά θές να γλυτώσεις λεφτα , τότε πάρε οτιδήποτε φτηνό .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.