Jump to content



Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το Galaxy Note II?  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Πήγα σήμερα στα Multirama και το είδα, στην άσπρη έκδοση.

Έρωτας με την πρώτη ματιά, και πλεον αδιαφορώ για το μέγεθος. (Τάσο ακούς;;; Μην αργείς :hehe:)

Βέβαια δυστυχώς δεν υπήρχε πουθενά στην έκθεση το Titanium Grey για να το δω από κοντά και να συγκρίνω τα χρώματα (είμαι πιο πολύ των σκούρων συσκευών αλλά δεν μου άρεσε από ότι είδα στις φωτογραφίες), οπότε καταλήγω στην ασφαλή (για εμένα), λύση του άσπρου.

Link to comment
Share on other sites

Καμιά safe και οικονομική λύση για θήκη υπάρχει;

Αυτή εδώ της Puro φαίνεται απλή και απέριττη (σιλικόνη)

Puro - Case Samsung Galaxy Note II - SAMSUNGGNOTE2STR - Διαφανές | Multirama

Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Link to comment
Share on other sites

Θα του στείλω το Nexus :hehe:

Άντε να γράψω και λίγο γιατί έχω όρεξη :D. Η αλήθεια είναι ότι ψηνόμουν για Nexus 4. Κάτι τα specs, κάτι η τιμή.. Αλλά δεν άξιζε και τόσο (ΙΜΟ) το upgrade από GNex. Άστο λέω, μια χαρά είναι το Nexus. Βγήκε και η R8 τώρα και πάει πολύ καλά. Κάτι όμως ο γομαρ που έκανε την αναβάθμιση και με επηρεάζει :hehe:, κάτι το ότι είδα τελική τιμή 450€ με το cashback, κάτι και ο jerry που με πιάνει χθες στο FB και άρχισε να με ρωτάει για smartphone και του 'λεγα για το Note.. τον εαυτό μου έψησα τελικά :hehe:.

Πάω Γερμανό. Κωλοχανείο.. ούτε ήξεραν πότε θα το έχουν ούτε τίποτα. Πάω Κωτσόβολο, δεν.. Πάω και στο Public. Το είχε και το έπαιξα λίγο. Το θέλω. Τιμή όμως στα 600€.. 50€ είναι υπόθεση. Ζητάω τον υπεύθυνο και του λέω ότι Γερμανός & Πλαίσιο το δίνουν στα 550 με τη δωροεπιταγή. Μου λέει η δωροεπιταγή είναι για μετά την αγορά. Του λέω πως τη δίνουν πριν. Του αφήνω τηλ. να με πάρει και ξαναπερνάω μετά από λίγο και του λέω πως θέλω 2 συσκευές. Ε καμιά ώρα μετά χτυπάει τηλέφωνο για το ΟΚ :hehe:. Πάω να σηκώσω τα λεφτά του jerry και συνειδητοποιώ πως έχω αφήσει την κάρτα στη Ρουμανία :hehe:. Πάω να πάρω έστω το δικό μου και προσπαθούν να μου φορτώσουν και θήκες σαν συνοδευτική αγορά, γιατί "θα μας κόψουν τον (_)_)"..

Τέσπα να το τελειώνω πάω και τα παίρνω σήμερα, και τελικά πήρα μόνο εγώ θήκη. Έρχομαι σπίτι, πάω να βάλω SIM και βλέπω ότι δε χωράει :whip:. Πάω Γερμανό να ζητήσω Micro SIM. Είχα κάνει δήλωση αλλά δε με έβρισκαν, τη SIM την είχε δηλώσει ήδη ο Πακιστανός περιπτεράς στην Αθήνα :hehe: Εργαλείο για κοπή δεν είχαν, μου λένε η Wind πρέπει να έχει. Και πάω Wind για να μου κόψουν κάρτα Cosmote :triniti:. Και voilà.. o father δεν το έχει δει ακόμα και άντε να το κρύψω :rofl:

Οι άλλες συσκευές είναι το Galaxy Nexus και το Nexus 10.

ATA_4208.jpg

ATA_4210.jpg

ATA_4217.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nillkin @ ebay. Τέλεια εφαρμογή, πολύ καλή ποιότητα και φινίρισμα και έχει και δώρο μέσα προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη, καλή (όχι του κιλού) ζελατίνα.

Διαβάζω όμως ότι δεν έχει πολύ καλό grip. Ακόμα δεν πρέπει να προστατεύει από πτώση, θα ήθελα κάτι σε σιλικόνη περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.