Jump to content



επανακίνηση χωρίς λόγο


hant

Recommended Posts

λοιπόν..μέχρι στιγμής το πι σι μου εχει κανει 3-4 επανακινησεις αδικαιολογητες..

ειναι σχετικα καινουργιο αφου το εχω περιπου 6 μήνες...θέλω να πιστευω οτι ο λογος που συμβαινει αυτο ειναι οτι κρασαρουν τα γουιντοους εξ πι...για την ακριβεια πχ παρακολουθω μια ταιναι η οποια ειναι αποθυκευμαινει στον δίσκο απο ντι βι ντι..και την κλεινω και αμεσως βαζω να ακουσω μουσικη..και εκει κλεινει το πι σι..δεν θυμαμε να συμβαινει με αλλο τροπο που ειναι πολυ πιθανον..εχω τα χπ με σερβισ πακ 2 και εχωκανει τον δισκό 2 παρτισιονσ με το παρτισιον ματζικ..μηπως φταινε τα παρτισιονσ ? το πι σι δεν νομιζς να εχει καπιο προβλημα απο αποψη hardware.το τροφοδοτικο ειναι 460w της akasa. εχω δοκιμασει να τreksw πολλες εφαρμογεσ μαζι και ηταν ολα οκ..ακομα και το far cry ετρεχα για κανα 4ωρο χωρις τετοιο προβλημα..ακουω γνωμες..

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρέψου ότι δεν έβαλες πρόσφατα κανένα πρόγραμμα ή driver που να προκαλεί την επανεκκίνηση.

Βγάλε την αυτόματη επανεκκίνηση ώστε να βλέπεις στη μπλε οθόνη το λάθος που σου βγάζει.

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου->σύστημα->για προχωρημένους->(εκκινηση και αποκατάσταση)Ρυθμίσεις->Αποτυχία συστήματος και ακύρωσε το αυτόματη επαννεκίνηση.

Μπορει να βοηθήσει. Επίσης κάνε και έναν έλεγχο για ιούς και spyware. Τρέξε και ένα scandisk και έναν έλεγχο στις μνήμες. Επίσης να ξέρεις ότι το service pack 2 δεν είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

και creative sound karta εχω συγκεκριμένα audigy 2 και λειτουργικό με sp2 και μιας και τα shutdowns γίνονται όποτε τα καπνίσει πιστεύω οτι δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα.. :)

ευχαριστώ για τον χρόνο σας... :) :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.