johnIV Δεκέμβριος 18, 2013 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Το DLC freedon cry πότε σκάει για PC ξέρουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 19, 2013 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Υπαρχει περιπτωση να πεσει κιαλλο η τιμη του μες τα χριστουγεννα?Το εχω βρει στα 22 και ειμαι στο τσακ να το παρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 19, 2013 #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Υπαρχει περιπτωση να πεσει κιαλλο η τιμη του μες τα χριστουγεννα?Το εχω βρει στα 22 και ειμαι στο τσακ να το παρω... περίμενε λίγες μέρες ακόμα μπορεί να το δεις και 19-17 ευρώ σε κανα τρελό deal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Δεκέμβριος 19, 2013 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Εχει βαλει κανεις το τελευταιο patch 1.03. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Δεκέμβριος 19, 2013 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 ναι εγω το βαλα αλλα κυκλοφορησε απο οτι ακουω και το Freedom Cry addon DLC. οπου θα περναει και το 1.04 patch :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 19, 2013 #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 PhysX Update Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 19, 2013 #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 PhysX Update Καλα δεν ειναι και πολυ καλο αυτο γιατι με τοσους πολλους καπνους δεν βλεπω που ειναι το καραβι να ξαναριξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 19, 2013 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Μην ανησυχεις ουτε οι πραγματικοι πειρατες εβλεπαν στο περιπου εριχναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 19, 2013 #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Μην ανησυχεις ουτε οι πραγματικοι πειρατες εβλεπαν στο περιπου εριχναν E ναι, με πολύ ρούμι και ένα μάτι δεν κάνεις σοβαρή δουλειά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 19, 2013 #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Το παιχνιδι μετα απο το τελευταιο update εχει κατι framedrops στιγμες-στιγμες που ετσι μουρχεται να το απεγκαταστησω και να το πεταξω.Αντι να το φτιαχνουν το χαλανε ηθελα ναξερα!!Μ εχει ξενερωσει πολυ, απο την μια δεν ανεβαζει frames και απο την αλλη κανει κατι μαγκωματα αισχρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Δεκέμβριος 19, 2013 #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 ναι εγω το βαλα αλλα κυκλοφορησε απο οτι ακουω και το Freedom Cry addon DLC. οπου θα περναει και το 1.04 patch :yes4:Δεν μπορω να αλλαξω τα tools απο την ροδελα του ποντικιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Δεκέμβριος 23, 2013 #132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Καλά τι τέρας είναι αυτό;3 DVD παιχνίδι;;;Η εγκατάσταση δεν έχει τελειωμό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 23, 2013 #133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Μολις το τελειωσα. Ομολογω οτι το κατα ευχαριστηθηκα. Πολυ καλο το game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 5, 2014 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Μπορει να φανω υπερβολικος , αλλα το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Ιανουάριος 5, 2014 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Ωραίο παιχνίδι , με καλή πλοκή -ροή αλλα δεν μου θύμιζε και πολύ AC . Απο την μια ξεκουράστηκε το μάτι ,απο την άλλη χωρίς προσθήκες που έλειπαν και στο προηγούμενο (καμπαναριό ,όρκος, " φάτε" κανα δάχτυλο ) κατάντησε λίγο να ψάχνεις τι παίζεις τελικά . Επίσης δεν ενθουσιάστηκα απο το side story στη σημερινή εποχή (ενα tablet που τα κάνει όλα ) πολύ ωραίο τέλος ,με άφησε με ερωτηματικά (εδώ μπορεί κάτι να έχω χάσει απο την σειρά ) και ένας χαρακτήρας που προσωπικά θα μου λείψει αν δεν τον ξαναδούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 5, 2014 #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Εγω ειμαι στο 76%. Εχω παιξει αρκετες ωρες πιστευω. Δυσκολο το 100% παντως. Θελει ψαξιμο πολυ... Ειδικα οι υποβρυχιες αποστολες δεν μου φανηκαν ολες ευκολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 6, 2014 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Το παιχνίδι ειναι εκπληκτικό κι απίστευτα ολοκληρωμένο. Θα το ήθελα λίγο πιο δύσκολο πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Ιανουάριος 6, 2014 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Θα το ήθελα λίγο πιο δύσκολο πάντως. Θελεις να μου πεις οτι εφαγες ευκολα τα κοκκινα καραβια, αυτα εκει στις γωνιες; Εγω καταφερα μονο το ενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 6, 2014 #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Ναι, αλλά πήγα αφού είχα κάνει 100% upgrade το παπόρι. Το μόνο που με δυσκόλεψε και το έπαιξα 3 φορές ήταν το διπλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 6, 2014 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Εγω το διπλο ετσι για σπασιμο επειδη μου εσπασε τα νευρα εβαλα infinite health στο παπορι μονο για αυτη τη ναυμαχια! Ουστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts