Δημοφιλής Δημοσίευση Ripper18 Τετάρτη at 05:38 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #10002 Τετάρτη at 05:38 μμ (edited) Black friday στα 400 ευρω. WOLED, glossy panel. Έγινε επεξεργασία Τετάρτη at 05:47 μμ από Ripper18 13
unseen Τετάρτη at 06:01 μμ #10003 Τετάρτη at 06:01 μμ 3 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Οι μνήμες πήγαν νεφρό; 210! 2
Δημοφιλής Δημοσίευση unseen 13 ώρες πριν Δημοφιλής Δημοσίευση #10004 13 ώρες πριν Ετοιμο, μια χαρα ειναι. Το αφησα στα default γιατι πλεον ειμαι defaultακιας και φλωρος με macbook. 16 2
tommybertsen 4 ώρες πριν #10005 4 ώρες πριν 9 ώρες πριν, το μέλος unseen έγραψε: Ετοιμο, μια χαρα ειναι. Το αφησα στα default γιατι πλεον ειμαι defaultακιας και φλωρος με macbook. Nice Μου άρεσε το ντιφολτακιας , θα το χρησιμοποιώ 1
BloodMage 4 ώρες πριν #10006 4 ώρες πριν 9 ώρες πριν, το μέλος unseen έγραψε: Το αφησα στα default ουτε καν xmp? 1
BloodMage 1 ώρα πριν #10008 1 ώρα πριν 36 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Ε καλα λογικα θα εβαλε expo. Default και καλα θεωρειται. 12 ώρες πριν, το μέλος unseen έγραψε: φλωρος με macbook. Ναι Default και καλα θεωρειται αλλα πρεπει να μπεις bios και να το βαλεις χειροκινητα. Ειπα καλου κακου να ρωτησω
acct 1 ώρα πριν #10010 1 ώρα πριν 1 minute ago, icy20 said: Αν δεν εβαλε, απλα πραγματα. BAN Τώρα που το λες... έχω δει στον δρόμο μερικά καινούρια Hyundai Staria. Ωραία μοιάζουν για 7θέσια. Λες; Spoiler
icy20 1 ώρα πριν #10011 1 ώρα πριν 3 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Τώρα που το λες... έχω δει στον δρόμο μερικά καινούρια Hyundai Staria. Ωραία μοιάζουν για 7θέσια. Λες; Hide contents Ωραιος αντρικος
Recommended Posts