Jump to content

My Case Mod is finally over!! (almost..) 56K Warning!!

Shaman

Recommended Posts

Το μεγαλύτερο μέρος του case mod που ξεκίνησα το καλοκαίρι τελείωσε - έχει τελειώσει εδώ και καιρό για την ακρίβεια. Με το τέλος της εξεταστικής βρήκα χρόνο να πάρω και τις σχετικές φωτογραφίες.

Μένουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν γίνει αλλά σκέφτηκα πως, περίμενε-περίμενε στο τέλος θα το βαρεθώ και θα πάρω το Stacker χωρίς να το έχω παρουσιάσει ποτέ!!

Here goes....

To κουτί είναι ένα HEC 6Α19 και αρχικά ήταν έτσι:

post-616-1416071255,1072_thumb.jpg

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Μετά το πήρα στα χεράκια μου...!!Μάζευα κομμάτια για το mod 2-3 μήνες πριν και το ξεκίνησα το καλοκαίρι.Μου έφαγε σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο - αν και οφείλω να ομολογήσω πως το δούλευα κυρίως απογεύματα.

Το αποτέλεσμα τώρα (εκτός του οτι καθαρίζω ακόμα τα ρινίσματα απο το μπαλκόνι και το σαλόνι)...

Πλαϊνό παράθυρο και εσωτερικό:

post-616-1416071255,1216_thumb.jpg

Top Window και Case Handles:

(Tα case handles τα έδιναν σε e-shops στο US με $10 έκαστο αλλά πουθενά δεν είχαν stock. Ευτυχώς μου "έκοψε" και βρήκα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια +πολλά άλλα ενδιαφέροντα σχέδια σε μαγαζί με είδη σπιτιού. Αυτά είναι συγκεκριμένα χερούλια για συρτάρια και μου κόστισαν 4 και τα 2!!!)

post-616-1416071255,1675_thumb.jpg

Κοντινό στο Case Badge (πίσω απο αυτό το καπάκι εκτός απο τις USB και audio ports που υπήρχαν έχω τραβήξει και τους διακόπτες για τις λάμπες αλλά είναι ακόμα στο ψιλο-χύμα):

post-616-1416071258,0163_thumb.jpg

Ακολουθούν 2 photο με τις λάμπες σε λειτουργία και φλας...

Μούρη:

(προσπαθεί να κλέψει λίγη δημοσιότητα και το 2ο PC - mp3 server, cd burning, folding κ.ο.κ.!!)

post-616-1416071258,0792_thumb.jpg

Και 2 χωρίς φλας...Δυστυχώς το UV effect αδικείται πολύ απο τις φωτογραφίες. Η μπλέ λάμψη υπάρχει επειδή έχω χρησιμοποιήσει διάφανο βερνίκι που γίνεται μπλε κάτω απο το UV φως. Επίσης blue UV reactive είναι το plexy καπάκι του PSU και η γρίλλια στον Enermax. Φαίνεται σαν να υπάρχει μπλε λάμπα αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 UV λάμπες των 30cm και 2 των 10cm.

Γενική άποψη:

post-616-1416071258,1773_thumb.jpg

Στην επόμενη φαίνεται το fan grill της ALX800. Επίσης διακρίνονται λίγο τα traces της κάρτας γραφικών που τα έχω περάσει με φωσφοριζέ στιλό - είναι πολύ εύκολο και εντυπωσιακό mod - λίγη υπομονή χρειάζεται - αλλά η photo το αδικεί..

Λεπτομέρεια (λίγο κουνημένη - ευτυχώς έχει φωτογραφική φλέβα το σόι αλλιώς δε θα βλέπατε ούτε τόσα...):

post-616-1416071258,2235_thumb.jpg

Τα mods που σκοπεύω να κάνω ακόμα στο κουτί είναι:

- Τα ρακ των δίσκων και των drives θα καλυφθούν με Αkasa Pax Mate. Οτι μείνει θα μπει για μόνωση.

- Τα καλώδια του PSU θα γίνουν sleeved με κόκκινο UV-Reactive και στα καλώδια που έχουν οι λάμπες θα μπει heatshrink

- Μπροστά θα μπει ένα AerogateII (και το panel που έχω τώρα θα χρησιμοποιηθεί στο κουτι της υδρόψυξης μελλοντικά)

- Θα αλλαχτεί η σίτα μπροστά με modder's Mesh (μόλις καταφέρω να το βρω) που είναι πολύ πιο εντυπωσιακό

Επίσης αναγκαστικά θα βγάλω το CD-Rom με το window mod για να βάλω το NEc3500 που θα έχω απο βδομάδα - και όχι δεν πρόκειται να το πετσοκόψω έτσι το NEC!!

Αυτά!!Περιμένω σχόλια και συμβουλές για βελτίωση!

Master Κοπρίτη???

(Επίσης αν δε βαριέται κάποιος mod ας το συμμαζέψει λίγο γιατί δεν μπορώ να βάλω παραπάνω απο μία φωτογραφία σε κάθε post..)

To 2o κουτί σου είναι ίδιο με αυτό που έχω... Έχει προσπαθήσει κανείς να το modάρει?

Παίδες δεν κόβεται με τίποτα το πλαϊνό...

Προσπάθησα και με τροχό, αλλά απέτυχε...

Τελικάτα κατάφερα με μηχανήματα χρυσοποιήας (οπου και πάλι έσπασε ένα προινάκι μέχρι να κοπεί)

Πολύ καλό το κουτί σου... Τη σίτα λίγο φτιάξε... Ή άλλαξέ την ή βάχτην μαύρη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.