Jump to content



Θερμοαγώγιμες "πάστες" και ο ρόλος τους σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός....


hipro5

Recommended Posts

Είχα κάνει πιό παλιά τα τέστ σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω ένα μικρό review γι'αυτό το θέμα.........

Δεν πειράζει όμως και μιά και είχα και τις μετρήσεις ας τις δούμε λίγο τώρα....... ;)

Οι μετρήσεις είναι σε διάστημα 5 ημερών από την τοποθέτησή τους......

Ξεκινάμε με την Arctic Aloumina.......

post-171-1416071295,0798_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Από τα παραπάνω βλέπουμε ότι ακόμα ΚΑΙ η απλή του εμπορίου θερμοαγώγιμη πάστα "κοντράρει" μετα από μέρες σταθερά.........Βλέπουμε ότι η Arctic Silver III έχει μιά ανοδική τάση.........και η Arctic Silver 5 - η πιό καινούργια - είναι και η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όλων , όσων αφορά τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός........Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ πάστα γιά αυτές τις θερμοκρασίες , είναι και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η Arctic Ceramique ........ ;)

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο Μαστορα..

πολυ καλος:T:

πολυ χρησιμο τεστ...

(να δω ποιο καλο παιδακι θα κανει κατι αντιστοιχο και με αεροψυξη....)

:clap: αναμενομενη επικρατηση της Ceramique

:T: αξιοπροσεκτη επιδοση απο το τζατζικι....

:TD: και μαλλον απογοητευση απο την σειρα Arctic Silver

(λογικο μιας και ειναι προσανατολισμενη πιο πολυ προς την αεροψυξη...)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, η Arctic Silver υποστηρίζει οτι η AS5 θέλει 200 ώρες "στρώσιμο" στο οποίο η πάστα θα πρέπει να έρχεται και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για αρκετές ώρες.

Στην αερόψυξη που οι θερμοκρασίες είναι 45-60oC φαίνεται οτι το "στρώσιμο" δε παιζει και τόσο ρόλο (άντε να κερδίσεις 1-2 βαθμούς), μπορεί σε θερμοκρασίες <0 να παίζει μεγάλο ρόλο το "στρώσιμο".

Όσο αναφορά την αερόψυξη ξέρω οτι η AS5 είναι η καλύτερη μετά τη ceramic με πολύ μικρή διαφορά 1-2 βαθμούς. Να αναφέρω οτι δεν έχω δοκιμάσει την Shin Echu και δε ξέρω την απόδοσή της στην αερόψυξη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ο backgman εχει δίκιο, για την αερόψυξη η ceramique ειναι καλυτερη για 1-2 βαθμούς απο την AC5.. το έχω διαβάσει ΑΛΛΑ το έχω τεστάρει κιολασ (παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο παρεξηγημένα τα προιοντα αυτά. Η ceramique ειναι ποιο φθινή παρολο που ειναι καλύτερη. και στα μαγαζια ολοι οι ασχετοι πωλητές-τεχνικοι πουλάνε την AC5 ως καλύτερη.)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.