hipro5 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2004 Είχα κάνει πιό παλιά τα τέστ σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω ένα μικρό review γι'αυτό το θέμα......... Δεν πειράζει όμως και μιά και είχα και τις μετρήσεις ας τις δούμε λίγο τώρα....... Οι μετρήσεις είναι σε διάστημα 5 ημερών από την τοποθέτησή τους...... Ξεκινάμε με την Arctic Aloumina....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Arctic Ceramique ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Simple Thermal - απλή άσπρη θερμοαγώγιμη πάστα - ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Arctic Silver_III ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Shin Echu .....(κάπως έτσι πρέπει να προφέρεται - ας με διορθώσει κάποιος - )......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Arctic Silver 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 ..........και τώρα οι συγκριτικοί πίνακες μεταξύ τους......... Μέρα 0 (τοποθέτηση πάστας).......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Μέρα 1 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Μέρα 2....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Μέρα 3 ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Μέρα 4 ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Αnd the winner is....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 7, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Από τα παραπάνω βλέπουμε ότι ακόμα ΚΑΙ η απλή του εμπορίου θερμοαγώγιμη πάστα "κοντράρει" μετα από μέρες σταθερά.........Βλέπουμε ότι η Arctic Silver III έχει μιά ανοδική τάση.........και η Arctic Silver 5 - η πιό καινούργια - είναι και η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όλων , όσων αφορά τις θερμοκρασίες υπό του μηδενός........Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ πάστα γιά αυτές τις θερμοκρασίες , είναι και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ η Arctic Ceramique ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Μπραβο Μαστορα.. πολυ καλος πολυ χρησιμο τεστ... (να δω ποιο καλο παιδακι θα κανει κατι αντιστοιχο και με αεροψυξη....) :clap: αναμενομενη επικρατηση της Ceramique αξιοπροσεκτη επιδοση απο το τζατζικι.... και μαλλον απογοητευση απο την σειρα Arctic Silver (λογικο μιας και ειναι προσανατολισμενη πιο πολυ προς την αεροψυξη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 πολυ καλο μπραβο hipro Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 ενδιαφερον θα ελεγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 8, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 δηλαδη εγω που βαζω απλο τζατζικι πρεπει να ξανακοιταξω το συστημα εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 8, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Πάντως 10 βαθμοί διαφορά, είναι αξιόλογο, απο απλή πάστα σε ceramique. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Οκτώβριος 8, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Καλησπέρα, η Arctic Silver υποστηρίζει οτι η AS5 θέλει 200 ώρες "στρώσιμο" στο οποίο η πάστα θα πρέπει να έρχεται και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για αρκετές ώρες.Στην αερόψυξη που οι θερμοκρασίες είναι 45-60oC φαίνεται οτι το "στρώσιμο" δε παιζει και τόσο ρόλο (άντε να κερδίσεις 1-2 βαθμούς), μπορεί σε θερμοκρασίες <0 να παίζει μεγάλο ρόλο το "στρώσιμο".Όσο αναφορά την αερόψυξη ξέρω οτι η AS5 είναι η καλύτερη μετά τη ceramic με πολύ μικρή διαφορά 1-2 βαθμούς. Να αναφέρω οτι δεν έχω δοκιμάσει την Shin Echu και δε ξέρω την απόδοσή της στην αερόψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Φεβρουάριος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ο backgman εχει δίκιο, για την αερόψυξη η ceramique ειναι καλυτερη για 1-2 βαθμούς απο την AC5.. το έχω διαβάσει ΑΛΛΑ το έχω τεστάρει κιολασ (παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο παρεξηγημένα τα προιοντα αυτά. Η ceramique ειναι ποιο φθινή παρολο που ειναι καλύτερη. και στα μαγαζια ολοι οι ασχετοι πωλητές-τεχνικοι πουλάνε την AC5 ως καλύτερη.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.