Jump to content



Οθονη 27" και καρτα γραφικων.


Recommended Posts

  • 5 months later...

Επαναφερω το θεμα, και αντιγραφω οπως το εθεσα και σε αλλο forum:

 

Επιτελους αξιωθηκα και πηρα καρτα γραφικων της προκοπης, και δεδομενου οτι "πρεπει" συντομα να χαρισω την οθονη μου, η οποια ειναι στις 23", αποφασισα να παω σε μια πιο μεγαλη, 27αρα.
 
Κυρια χρηση ειναι ταινιες και παιχνιδια, αν και το lag δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν δεν ειναι τρομακτικα υψηλο, μιας και στα παιχνιδια που παιζω δεν εχω αντιμετωπισει καποια ενοχληση απο αυτο.
Κατα τ'αλλα η χρηση ειναι τυπικη, πχ. επεξεργασια εικονας επαγγελματικα δεν προκειται να κανω.
 
Το βασικο μου προβλημα ειναι το ασπρο και το μαυρο. Σε καποιες οθονες φιλων εχω παρατηρησει να παρουσιαζουν ενα ξεπλυμενο/κιτρινιαρικο ασπρο, το οποιο βρισκω αντιαισθητικο. Στην δικη μου οθονη, παρολο που ειμαι πολυ ικανοποιημενος, εχω παρατηρησει οτι σε σκοτεινα περιβαλλοντα η ευκρινεια δεν ειναι οσο υψηλη θα ηθελα, και κουραζομαι παραπανω στη θεαση.
 
Με αυτα τα κριτηρια εχετε να προτεινετε κατι? Το budget ειναι στα 600ευρω πανω κατω, +100 αν υπαρχει επιλογη ατοκων δοσεων η αν αξιζει το κατι παραπανω.
Έγινε επεξεργασία από kontinos
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα εχουν ips panel, το οποιο σημαινει οτι στο μαυρο χωλαινουν λιγο. Απλα δεν ξερω αν κυκλοφορουν αυτη την στιγμη οθονες με τυπου παλιο (στο πιο συγχρονο του φυσικα) pva panel, χωρις να ειναι οι τιμες τους στο θεο, και με βελτιωμενα πχ το lag τους. Την ζαχαρωνα κι εγω την u2715h, μου προταθηκε και η ev2736w eizo σε αλλο φορουμ, αλλα δεν μπορω να καταληξω.

Έγινε επεξεργασία από kontinos
Link to comment
Share on other sites

«Με αυτα τα κριτηρια εχετε να προτεινετε κατι? Το budget ειναι στα 600ευρω πανω κατω, +100 αν υπαρχει επιλογη ατοκων δοσεων η αν αξιζει το κατι παραπανω»

 

Θα σου πρότεινα να δεις την Eizo κι αν δεν σε ικανοποιεί να ψάξεις καμιά VA που λες ότι προτιμάς.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.