Jump to content



Samsung Galaxy Note 2 / Note 3


jax7480

Recommended Posts

Πωλούνται τα παρακάτω:

Samsung Galaxy Note 2 16GB λευκό, ελληνικό, αγορασμένο από Public τέλη Δεκεμβρίου του 2012. Υπάρχει πλήρης συσκευασία και απόδειξη για την εγγύηση (αν και νομίζω δεν χρειάζεται). Το τηλέφωνο είναι άψογο. Φωτογραφίες αργότερα. Στα 180€.

Samsung Galaxy Note 3 32GB μαύρο, Νορβηγικό. Έχει εγγύηση κανονικά στην Ελλάδα με το IMEI μέχρι τον Οκτώβρη του 2015. Υπάρχει πλήρης συσκευασία και φυσικά είναι άψογο (2 σημαδάκια στις 2 πάνω γωνίες τα οποία πρέπει να δεις προσεκτικά για να τα καταλάβεις, επειδή το pouch δεν κάλυπτε το σημείο). Φωτογραφίες αργότερα. Τιμή στα 280€.

Να αναφέρω πως η αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ.

Τα τηλέφωνα είναι και τα 2 διαθέσιμα μετά τις 25 Οκτώβρη που θα κατέβω Ελλάδα. Αποστολή θα γίνει ΜΟΝΟ μετά από κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κανένα από τα τηλέφωνα δεν έχει γίνει root (knox 0x0).

Για το Samsung Galaxy Note 3, κρατάω μία επιφύλλαξη για το αν θα το δώσω στις 25, γιατί δεν ξέρω αν μέχρι τις 25 του μήνα θα έχω παραλάβει το Note 4.

Έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμένα. Θα γίνει αποστολή με elta courier.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Τα τηλέφωνα θα τα κατεβάσω Ελλάδα, θα τα πακετάρω και θα μείνουν εκεί, ώστε αν χρειαστεί να τα στείλουν οι γονείς μου στον ενδιαφερόμενο. Στις 25 θα είμαι κάτω, στις 25 θα το στείλω κιόλας, οπότε στις 27 (Δευτέρα) θα το έχεις. 9 μέρες θα κάτσω Ελλάδα οπότε θα έχεις παραλάβει και θα έχεις ελέγξει ήδη αν είναι όλα ΟΚ. Αν όχι, εννοείτε πως μπορείς να μου το επιστρέψεις και να σου στείλω τα χρήματα πίσω.

Κατάθεση γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό Eurobank.

Link to comment
Share on other sites

To απόγευμα φωτογραφίες γιατί προσπάθησα με άλλο τηλέφωνο αλλά δεν μπορεί να το ποιάσει το σημάδι με τίποτα...

Το 2ο σημάδι δεν νομίζω ούτε η DSLR να το ποιάσει χωρίς κατάλληλο φακό αλλά θα προσπαθήσω.

Link to comment
Share on other sites

Φωτογραφίες από τα τηλέφωνα. Πρέπει να αναφέρω πως ούτε το Note 2 είναι άψογο έτσι όπως το περίμενα (η γυναίκα δεν το πρόσεξε και πολύ). Έχει ανεπαίσθητες γρατσουνίτσες στην οθόνη και ένα σημαδάκι στην πάνω αριστερή γωνία. Για αυτό τον λόγο η τιμή πέφτει στα 150€. Εννοείτε πως οι γρατσουνίτσες δεν φαίνονται με τίποτα με ανοιχτή οθόνη και με κλειστή φαίνονται μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία.

Note 2 φώτος:

730-albums470-picture35468.jpg

730-albums470-picture35467.jpg

730-albums470-picture35466.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bump με αλλαγή τιμής για το Note 3 στα 250€ με μεταφορικά του αγοραστή.

Να αναφέρω πως η τιμή των 150€ για τον Note 2 ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ και δεν το παζαρεύω. Για λιγότερα προτιμώ να το δώσω σε συγγενικό μου πρόσωπο.

Link to comment
Share on other sites

Eύλογη η απορία χρήστη για το αν το τηλέφωνο καλύπτεται από εγγύηση σε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Παρακάτω screenshot από το Νορβηγικό live chat της Samsung:

730-albums470-picture35615.png

Και φυσικά αν κάτι γίνει στο τηλέφωνο και η ελληνική αντιπροσωπία σας πει πως ΔΕΝ σας καλύπτει (άγνωστο γιατί) θα σας πληρώσω εγώ τα μεταφορικά για εδώ και θα το πάω εγώ για service, εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Πρωτος ο gorg και μετα ο sotiris για το 3. Απλα για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση επαναλαμβανω πως περιμενω το 4αρι μεσα στην εβδομαδα ώστε στις 25 που θα κατεβω Ελλαδα να μπορω να το στειλω. Ειδαλλως θα το στειλω απο εδω μετα τις 2 Νοεμβρη που θα γυρισω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.