Jump to content



Marvel Heroes 2015


psygreg

Recommended Posts

Το επαιξα προχθες για λιγο.

Σκεξου μια μιξη D2 combat (Δηλαδη δινεις τα μικρα 1-shot, τα μεγαλυτερα 3-shot) με πολυ random αντικειμενα πες σαν D3 Vanilla αλλα με καπως καλυτερα rolling και προφανως καθε "hero" ειναι σαν class οποτε καταλαβαινεις.

Επισης ειναι καπως MMO-ish τα area των quest αλλα εχει events και απειρα γρηγορα respawn time μια παραξενη μιξη παιχνιδιων αλλα κυριως MMOARPG ειναι.

Link to comment
Share on other sites

το έχω αρχήσει εδώ και μέρες , όπως τα λες είναι, αρκετά καλό (ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως από πίσω είναι ο David Brevik), δεν βαριέσαι όπως στο D3 που όλα είναι μονόδρομος, έχεις πολλές επιλογές, το παιχνίδι είναι MMO κι δεν είσαι αποκομμένος από τους υπολοίπους κι έχει και Store (δεν είναι pay-2-win store οπότε καλοδεχούμενο)

το PvP δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, όταν πάω 60 θα το τσεκάρω. πάντως είναι αρκετά πιο fun από το D3. στο μόνο θέμα που υστερεί σε σχέση με το D3 είναι στο ότι δεν είναι τόσο polished τα γραφικά.

για μένα είναι κάτι μεταξύ D3 και PoE στο θέμα "καψίματος". στο ένα μέσα σε λίγο σχετικά καιρό τα έχεις "όλα" και έχεις καταλάβει τι παίζεται εύκολα μιας και δεν είναι skill-based, στο άλλο θέλει άπειρο κάψιμο για να προλαβαίνεις τις συνεχείς αλλαγές στο παιχνίδι, που πολλές φορές αλλάζουν εντελώς το build των παιχτών.

Έγινε επεξεργασία από psygreg
Link to comment
Share on other sites

Έχω κάψει αρκετές ώρες, προ RoS εποχή όμως.

Εδώ και μερικούς μήνες το σούταρα, κυρίως γιατί με κούρασαν τα πολύ συχνά patch που φέρναν τα πάνω κάτω.

Είναι στο άλλο άκρο απ το D3, είχαν φτάσει κάθε 1-2 μήνες να αλλάζουν ριζικά το gameplay.

Για free2play καλό είναι πάντως, πολύ casual και αρκετά εθιστικό.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

νομίζω στο παιχνίδι το 2015 μπήκε λόγω μεγάλου patch (εικάζω, δεν είχα ασχοληθεί πιο πριν) γιατί απ' όσο θυμάμαι λεγόταν σκέτο "marvel heroes". έχει μπόλικο πράγματα πάντως προς ασχολία, βέβαια δεν έχω δει τίποτα ακόμα μιας και δεν έχω φτάσει lvl 60 ούτε με ένα character lol.

Link to comment
Share on other sites

είμαι στην 12η ημέρα στο παιχνίδι κι έχω να πω μερικά πραγματάκια

 

-το παιχνίδι σε βοηθάει με τα login rewards (αρκετά μπορώ να πω,για starter)

-πραγματικό reward στο θέμα leveling (τόσο ανεβάζοντας alts μέσω synergy system, όσο και γενικά παίρνοντας xp μέσω omega system) κι έτσι ο χρόνος που σπαταλάς στο παιχνίδι πιάνει όντως τόπο.

-δεν βαριέσαι με τίποτα το gameplay διότι έχεις πολλές επιλογές : σόλο αποστολές (Legendary Missions), με ομάδα αποστολές, κακός χαμός στο Midtown που γίνεται του σπαμ το κάγκελο από mobs/bosses, industry patrol επίσης (νέα area την έβαλαν τις προάλλες), επιλογή με map όπου πρέπει να την παλέψεις σε waves εχθρών (Holo-Sim), PvP, farming missions (man-ape), Χ-defense map όπου αμύνεσαι εχθρών ενάντια του σχολείου του Xavier κ.λπ.

-σχετικά γρήγορη προσθήκη νέων πραγμάτων τα οποία δεν είναι "revamp" ήδη υπάρχοντων (π.χ. D3 ancient items)

-θα φτάσεις σε σημείο που θα πρέπει να σκάσεις λεφτά στο παιχνίδι, με κύριο πρόβλημα τα stash tabs, ΑΛΛΑ θα είναι κάτι που θα πιάσει τόπο κι αυτό.

-τα drops είναι αρκετά πιο smart από το "smart loot" του D3.

-μέχρι ένα σημείο θέλει λίγο κάψιμο ως ότου μπεις στο κλίμα και καταλάβεις τι παίζει μιας και στην αρχή φαίνονται όλα βουνό.

-skill tree, με δυνατότητα να έχεις διαφορετικά ability trees ανάλογα με την περίσταση -να αλλάξεις δλδ trees ανάλογα αν είσαι σε PvP, PvE, vs. boss κ.λπ- (2 ability trees δωρεάν, για τα άλλα 3 σκας φράγκα)

 

 

σίγουρα θα έχω ξεχάσει κι άλλα, αλλά έστω και με αυτά το παιχνίδι είναι πολύ κομπλέ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ένα πράμα να συμπληρωσω μετά από αρκετές μέρες συνολικά : έχω πάθει πλάκα με την υποστήριξη που έχει το παιχνίδι από τους Devs και το ότι κάνουν συνέχεια events.τελικά θα ασχοληθώ αρκετό καιρό με το παιχνίδι :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μιας και επεξα το game πηγα 60 προχθες σιγα σιγα και ανακαλυπτω πραγματα.

 

Το game ειναι D2 talents με D3 leveling μαζι με MMORPG elements.

 

Με λιγα λογια.. Βαλε το talent περνεις ability το πηγαινεις 20 level + to all+ to talent tree ακριβως οπως το παλιο καλο D2 system που ξερουμε ολοι.

 

Τωρα το D3 κομματι..

 

Πανε 1-6, ε μια φορα λες τι να κανεις....

 

Ε ναι, ταυτοχρονα παιρνεις "Οmega points" που ειναι Paragon Level..Με το καλο φτανεις 60.

 

Αγοραζεις "Legendary item" για το Legendary slot με ειδικο currency που αν εχεις νιωσει το μαζευες ηδη.. (απλα ετυχε να εχει και events και ειχα καμια 480 και χρειαζεται 300) το οποιο σου λεει "Για unlock ολα τα rank παιρνε XP" η πλακα ειναι αυτο το item θελει οσο XP θελεις να πας 3 με 5 χαρακτηρες 1-60!

 

Και αυτο το κανεις ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ 60! KAI TA 300 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΑΓΟΡΑ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΛΛΑ 500 ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 5 ENCHANTS.

 

Οποτε τη βαλαν οι τυποι? Reset the character for Prestige! εως 5 φορες, για να αλλαξει χρωμα το ονομα και κατι αλλα bonus που δεν ειμαι σιγουρος..Ακριβως οπως τα παλια καλα κορεατικα..Βλεπε MU Online.

 

Οπως αναφερα παραπανω εχει τα Omega points το Paragon Level του game και ειναι ΕΦΤΑΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (7500).

 

Τα σοβαρα bonuses κοστιζουν ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΝΤΟΥΣ και διαφορα μικροτερα του τυπου 70/100--500 στο rank 10 οποτε σου τρωνε κανα 2κ.

 

Τα bonus ειναι μερικα χαλασμενα πραγματα για αυτο το κοστος, αλλα μιλαμε για 7500 paragon levels και εγω απο 1 εως το 60 εναν χαρακτηρα + κανα 8ωρο, εχο 43 ΟΛΟΚΛΗΡΑ OMEGA POINTS.

 

Παλι καλα τα items τα καλα ειναι λιγο πολυ STANDARD ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΝ-ΜΑΧ ROLLS οποτε και να βρεις το item πρεπει να πεσει "προς perfect" και δεν μιλαμε "D3" perfect να βαλω socket..μιλαμε για μια σελιδα stats  να κανουν high roll ΟΛΑ.

 

Επισης εχει πολλα διαφορα special items (μετα απο λιγο απλα καταλαβαινεις οτι εχει 50 τετοια, αλλα τα τοπ 10 ειναι στανδαρδ..) Πρεπει να λιωσεις στο ενα Boss να πεσει, να κανει HIGH ROLL! Μετα καρκινιασε να φαρμαρεις το currecny να του βαλεις enchant...

 

To MMO κομματι που αναφερω:

 

Τα leveling/story/AoE farm ειναι χωρισμενα ανα 5 levels και ειναι για ολους, χυμα στο κυμα, αοε το event για levels kai free loot..Μετα τα ποιο δυσκολα ειναι solo dungeons ή με queue.

 

Γενικα το game ειναι ενα KOREAN grindfest καμουφλαρισμενο σε ARPG με Marvel Heroes.

 

Πηγα 60, ειπα θα το παιζω λιγο λιγο αλλα μολις ειδα πως ακριβως ειναι το game βλεπω να τρωει uninstall.

 

Γενικα το game εχει την κακια λογικη οτι "Θα παιξεις, θα ανεβασεις πολλους να εχεις το x200% θα μας δωσεις λεφτα να παρεις τα % extra XP/Extra chance to find θα φορεσεις ολα τα XP boost που γινεται και μετα κανε και omega points μωρε!"

 

Τα basic items πεφτουν γελοια/συνεχεια ειδικα τα unique αλλα δεν ειναι εκει το θεμα..

 

Σε παραπλανουν γιατι λιγο πολυ ειναι standard τα unique βρηκα το ιδιο 12 φορες ενω ανεβαινα (Και ολα τα αλλα special Unique του Human torch που εχω απο 2-10 φορες..Μαζι με καμαι 20αρια αλλα που μερικα τα εχω 2-3 φορες..) σε διαφορα level τωρα το εχω σε Level 48, level 36 level 53 level 60 ( item level 63 αυτο που φορας στο τελος)και εχω πεταξει αλλα 5 περιπου απο μικροτερα/παρομοια levels..

 

Μετα εμαθα οτι υπαρχουν special συνταγες για ιδια unique και τα κραταω..

 

Tα enchant και τα αλλα ποιο σπανια item slots (Artifacts/Ring/Insignia)ειναι τι θα κανεις... Που δεν παιδια, δεν!

 

Εχει και κακο optimization που μερικα μερη δεν παλευονται για κανεναν λογο, και δεν τον ενδιαφερει low/high/ultra αλλαγμενα Unreal Egine 3.ini θα κολλαει συνεχεια..και οταν εχεις αλλα 15-20 ατομα καταλαβαινετε.

 

Επισης ειπανε "Δεν φτιαχνετε ευκολο αυτο" μιας και τα μερη κανουν respawn τα παντα συνεχεια μιας και ειναι MMO το game και σαν ARPG τα σκουπιδοmob τρωνε 1shots.. οποτε ανανεωνει τα παντα/PsyX effects τυπου βαρελια/αμαξια συνεχεια!

 

Επισης το σημαντικοτερο..5 ευρωπουλα per stash ετσι..

 

Και το τελευταιο.. Οποιαδηποτε ερωτηση στο Social (General) συνηθως χανεται μεσα στις συζητησεις ποιος Hero την ειχε μεγαλυτερη σε ποιο τευχος και καταλαβαινετε..

Έγινε επεξεργασία από potis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.