Jump to content



Recommended Posts

  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • astrolabos

    2261

  • PetrosD

    2039

  • HotPeanut

    1614

  • wrong method

    1495

Η πρώτη επίσημη πτήση του αεροσκάφους (με το νέο όνομα YF-16) έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 1974 και το αεροσκάφος μπήκε σε ενεργό υπηρεσία στις 17 Οκτωβρίου 1978 με την USAF.

  [/quote]

 

To Νοέμβριο του 1984, η ελληνική κυβέρνηση εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση 40 αεροσκαφών F-16 προς αντικατάσταση των F-5. Η επίσημη συμφωνία αγοράς των αεροσκαφών υπογράφηκε τον Ιανουάριο του 1987 και το πρόγραμμα ονομάστηκε Peace Xenia I. Η πρώτη ομάδα F-16C/D Block 30 παραδόθηκε μεταξύ Νοεμβρίου 1988 και Οκτωβρίου 1989 στην Ελλάδα. Το 1997 παρεδόθησαν και αεροσκάφη τύπου Βlock 50 με το πρόγραμμα Peace Xenia II. 40 αεροσκάφη παρεδόθησαν, πολλά από τα οποία ήταν ειδικά τροποποιημένα για τις ανάγκες της ΠΑ. Το 2000, παραγγέλθηκαν με το πρόγραμμα Peace Xenia III άλλα 50 (+10) Block 52+, η παράδοση των οποίων τελείωσε το 2004.   

 

 

προτιμας τον πρωην υποψηφιο του πασοκ ακα  γιωργο (γυμνοσα)λιαγκα ?  που κουναει τις ραβδες χρυσου μπροστα στην καμερα λεγοντας " εχουμε μια ραβδο εδω ανεκτιμητης αξιας, γυρω στα 20.000 ευρω " 

 

στην τελικη αυτος δεν κυβερναει οποτε δεν με ενοχλει ιδιαιτερα οτι και να γραφει. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, deninho said:

Untitled.thumb.png.182826f5e9896c78a8b43

 

Δεν μπορεί. Αν δεν πει μια βλακεία την ημέρα, αρρωσταίνει.

Ο τύπος είναι ελέινος... Ούτε για φτύσιμο. Η αντιστοιχία της κακιάς κουτσομπόλας του χωριού, σε έκδοση "αρχηγού κόμματος".

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

βγήκαμε χθες στις 10... γυρίσαμε 3 χάλια, αφού σκοτώσαμε μια πίτσα μπας κ μας συνεφέρει καθόλου.. (άμα έχεις να πιεις καιρό κ είσαι "φλώρος")

ξυπνάω στις 8 από τη ζέστη κ το φως..  ξεχασμένο ανοιχτό στόρι κ 26 βαθμούς στο δωμάτιο.. κάποιος άνοιξε έτσι χωρίς λόγο την κεντρική θέρμανση.. γαμώτοοοοο.. 

α και πεινάω απίστευτα

(το κεφάλι είναι χάλια)

tumblr_inline_mtbv0mD1Iv1ryc2v5.gif

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

George Zygo · 

Bree μετακόμισε δίπλα μου.. Θα κάνουμε παρέα και θα σου φέρομαι άψογα..! Μη στεναχωριέσαι !

 

 

:hehe::hehe::hehe: 

Link to comment
Share on other sites

Εμενα κανει παρεα μαζι της ο σκληρος μου δισκος :hehe: 

Ξαφνικα μετανοιωσε, τι ηθελε να συμβει δηλαδη; Δε με πειραζει φυσικα που απολογειται, δουλεια εκανε, ασχετα με την "ταμπελα" που κουβαλας μετα απο αυτη την δουλεια. 

FWP 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, PetrosD said:

απλά ελπίζω ο @magic444 να πήρε τουλάχιστον κάρτα...:angry: αν είναι αλήθεια αυτό.

συγγνωμη

Βασικά το κανα ,επειδή μου το κανανε στο insomnia.gr και μένα με σποιλεριασανε και απλως το κανα και γω για να ξεθυμάνω.Συγγνωμη κ πάλι .Ειμαι 33 ετών .πρέπει να οριμάσω κάποια στιγμη ,απλά όταν βλέπω τετοια πραματα κάτι παθαίνω

Έγινε επεξεργασία από magic444
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.