Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500011113

 

Επιπλέον η νέα απόφαση θέτει όριο μέχρι 1000 ευρώ ανά ταξιδιώτη, στο ποσό που μπορεί να μεταφέρει ένας Έλληνας πολίτης σε μετρητά για τα ταξίδια του στο εξωτερικό.

 

Αυτά είναι για τους "μικρούς"!

Εδώ άλλοι στέλνουν ένα εκατομμύριο στο εξωτερικό με κλειστές τις τράπεζες!!! :p

Link to comment
Share on other sites

^ δωστε ενα ελληνικο πληκτρολογιο στο παιδι  και ενα ατομικο  μνημονιο σε οποιο λαμπιτη  ψηφισε "ναι" :hehe: 

 

http://www.iefimerida.gr/news/216204/theodorakis-den-tha-toys-kanoyme-hatiri-na-vgoyme-apo-tin-ee

Link to comment
Share on other sites

Τρελή ξετρελη που είναι, τα χωνει ασχημα.

Ή ΝΔ κωλοτουμπα πάλι. Θα στείλω άτομα αλλά τελικά δεν θα στείλω. "Περιμένω να πεσει ή κυβέρνηση για να ξαν' αναλαβω"

Ο μειμαρακης θέλει να κάνει αλλά δεν τον αφήνουν βλέπω.

Έγινε επεξεργασία από swatoner
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Να σου πω, από το να αναλαμβάνει ο άλλος το.... πολιτικό κόστος και να αποχωρεί σαν να μην έγινε τίποτα για PS+μπουγάτσα time ή για να γράψει το νέο του βιβλίο "Πως να δουλέψετε έναν λαό με στυλ", ίσως να ήταν προτιμότερο.

 

Νόμιζα ότι αποχώρησε γιατί τέθηκε ως προϋπόθεση για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις το να μην είναι αυτός παρόν. Μου διαφεύγει κάτι; Εσύ γιατί λες ότι έφυγε, δεν πιάνω το υπονοούμενό σου.

Link to comment
Share on other sites

Νόμιζα ότι αποχώρησε γιατί τέθηκε ως προϋπόθεση για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις το να μην είναι αυτός παρόν. Μου διαφεύγει κάτι; Εσύ γιατί λες ότι έφυγε, δεν πιάνω το υπονοούμενό σου.

 

Και ότι λέει είναι η αλήθεια; Ο άνθρωπος μας τάραξε στα ψέματα αυτούς τους μήνες. Είτε για λόγους τακτικής, είτε για άλλους λόγους, όχι καλούς λόγους.

 

Δεν μπορώ να ξέρω για ποιον λόγο έφυγε. Μπορεί να είχε πείσει τον Τσίπρα να πουλήσουν τρέλα μπας και οι Ευρωπαίοι υποχωρούσαν. Αν γινόταν αυτό όλα καλά, ήρωες. Αν όχι, από την στιγμή που θα είχε μαζέψει πάνω του όλες τις κατάρες των άλλων, η αποχώρησή του θα έδινε περισσότερες πιθανότητες ο επόμενος υπουργός οικονομικών να τύχει θετικής υποδοχής και η συμφωνία να κλείσει πιο εύκολα.

 

Στο μεταξύ όμως αυτό το ρίσκο είχε τεράστιο κόστος. Από τις φωνές για το 1 δις του Χαρδούβελη, πλέον έχουμε φτάσει να παρακαλάμε για αγγούρι των 8-13 δις. Από το 2-3 δις πλεόνασμα, πάμε για δεν ξέρω πόσα δις έλλειμμα. Από υποψίες ανάκαμψης, πάμε σε ύφεση, ίσως και μεγάλη. Και όλα αυτά χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί το αν θα είμαστε εντός ευρώ την Δευτέρα.

 

Η χώρα λοιπόν παίχτηκε στα ζάρια και ακόμα την τελική ζαριά δεν την έχουμε δει. Οπότε αν και ξέρω ότι η κίνηση του Γκλέτσου είναι για τα ανέκδοτα, παρόλα αυτά προτιμώ μια έστω γελοία μήνυση στο τραπέζι, από το να αποχωρεί καμαρωτός καμαρωτός και ανενόχλητος αυτός που μετέτρεψε σε πείραμα πρακτικής εφαρμογής των θεωριών του μια ολόκληρη χώρα για ένα 5μηνο, ώστε να έχει υλικό για το επόμενο βιβλίο του.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Νόμιζα ότι αποχώρησε γιατί τέθηκε ως προϋπόθεση για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις το να μην είναι αυτός παρόν.

 

Βασικά, πρέπει να αποχώρησε γιατί απο την εποχή που δεν ήταν καν υπουργός, έβγαινε κάθε πρωί στον Παπαδάκη και σκιζότανε πως η κυβέρνηση δεν έπρεπε να ζητήσει την δόση των 7 δις απο τους ''θεσμούς'', ενώ όταν έγινε υπουργός πηαινοερχόταν στα Μπράσελς προσπαθόντας να εξηγήσει πόσο χρειαζόταν την δόση που δεν ήθελε. Αμα αυτός έχει crc error, οι άλλοι τι φταίνε ?

Link to comment
Share on other sites

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500011123

 

 

 

Παράλληλα με τη συνάντηση Παυλόπουλου - Μεϊμαράκη, στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την ίδια ημέρα κλιμάκιο της ΝΔ υπό την Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να έχει επαφές με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το θέμα της ελληνικής κρίσης.

 

Η κρουέλα τι ρόλο βαράει ? 

Link to comment
Share on other sites

http://mobile.reuters.com/article/topNews/idUSKCN0PI19Y20150708

Κίνα και Αμερική χάνουν απολη την ιστορία βλέπω ήδη.

Ομοίως και ή Ρωσσία.

Άσχετο με Ελλάδα το ολο σκηνικο. Απλα πάει ο νομος του Μερφυ: αν κάποια  πραγμάτα μπορει να πάνε στραβά θα πάνε ταυτόχρονα

Έγινε επεξεργασία από narta
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.techiechan.com/?p=2529

Δε ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά λέει καλά πράγματα.....

Σιγουρα πλεον πάει να γίνει αυτό που ποσταρε κάποιος.

Οι πλούσιοι πλουσιότεροι, ή μεσαία τάξη φτωχή, και οι φτωχοί στον κάδο.....

Επίσης δεν ξέρω την αξιοπιστία του site αλλά μου φαίνονται λογικά αυτά που λέει και όχι αδύνατα. Εξ άλλου λαμογια κάνανε τέτοια κόλπα στη συντριπτική πλειοψηφία.

Link to comment
Share on other sites

O ΣΥΡΙΖΑ πήρε εντολή να πάει να φέρει ελαφρύτερα μέτρα εντός του ευρώ. Πήγε και φαίρνει έναν Αρμαγεδώνα μέτρων για να....μείνουμε στο ευρώ βεβαίως βεβαίως. Κατάσταση Dejavu που θα επαναλαμβάνεται όσπου να μην έχουμε τι να φάμε. Τουλάχιστον τώρα στο ευρώ θα έχουμε και ένα κουπάκι ρύζι. Αν το λόμπι της δραχμής είναι δυνατό τότε γιατί δε ρίχνει τα ΜΜΕ και όσους πολιτικούς υποστηρίζουν με τόση μανία το Ευρώ; Μήπως ο κακός ο λύκος (το λόμπι τη δραχμής) είναι ξεδοντιασμένος; Πάντως το ξαναέγραψα, ο μύθος πως οι Κομουνιστές θα μου πάρουν το σπίτι δε βγήκε. Ο Αίσωπος να είναι καλά στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε συμφωνία; Διότι αν δεν ακούσω συμφωνία επίσημα από ΞΕΝΟΥΣ αξιωματούχους, δεν πιστεύω τίποτα. Όσο και αν διαβεβαίωνε ο Τσίπρας ότι δεν έχει σχέδιο για έξοδο από ευρωζώνη.

Link to comment
Share on other sites

 

Στην ΕΡΤ εχθές κάποιος καθηγητής (δεν τον θυμάμαι) είπε τα εξής και διάβασε και το νόμο :

To 2012 ψηφίστηκε νόμος στην ευρωβουλή ο οποίος λέει.

Σε κράτος που το χρέος του υπερβαίνει το 60% του αεπ,και η βιωσιμότητα του χρέους του υπερβαίνει το 110%, τότε μπορούν να συνέλθουν όλα τα κράτη μέλη της εοκ  -και οι 28 -και να αποφασίσουν την έξοδο αυτού του κράτους από την οικονομική ένωση -το ευρώ δηλαδή - όχι όμως και από την πολιτική ένωση.

Με λίγα λόγια να είναι μέσα στην Ευρώπη -εκεί δεν μπορούν να το διώξουν χωρίς την σύμφωνη συγκατάθεση του κράτους-αλλά εκτός ευρώ.

Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε το 2012 μιας και δεν ήταν αναγκαίος πριν.Σε αυτό το νόμο υπόκεινται και η Ιταλία αλλά και η Γαλλία.Για αυτούς όμως έκαναν τα στραβά μάτια λόγο του ότι έκαναν πολλά για την αναδιάρθρωση του κράτους τους.

Με αυτό το νόμο λοιπόν πάμε την Κυριακή για απόφαση των 28 για  έξοδο της Ελλάδος από το Ευρώ.

Δεν διευκρίνισε αν η απόφαση πρέπει να είναι ομόφωνη ή πλειοψηφική.

Έγινε επεξεργασία από venex58
Link to comment
Share on other sites

και πάμε τώρα για τα χτεσινά...

 

πήγε ο Τσίπρας να παίξει champions league (εδώ στην superleague όμως δεν έχει αντιπαλο) και τον ξεφτίλισαν. Ειδικά αυτός ο Γκι Bερχοφσταντ...ναι καλέ Myralis αυτός ο φιλελές...

 

του εξήγησε πιο είναι το πρόβλημα. (μεγάλο δημόσιο, δέσιμο αυτού με την εκκλησία κλπ)

του εξήγησε τι περιμένει από αυτόν και την κυβέρνηση μας. (ημερολόγιο με μεταρυθμίσεις. Σαν όταν ζητάει το παιδί μας χαρτζιλίκι και του λέμε να καθαρίσει το δωμάτιο του πρώτα)

του έκανε μάθημα τι πρέπει να κάνει. (είναι δύσκολο για μια αριστερή κυβέρνηση, αλλά "it is got to be done")

του έκανε μάθημα πως θα τον θυμάται ο κόσμος σε περίπτωση αποτυχίας. (Ψευδοπροφήτης ή μεταρυθμιστής?)

και όλα αυτά και με χιούμορ και υποθέτω καλόπροαίρετα...

 

εδώ η ομιλία του

 

 

Σε ότι είπε ο συμφωνώ εκτός με τα νησιά. Τα νησιά πλην της Μυκόνου και της Σαντορίνης (ή γενικά των κυκλάδων) πρέπει να έχουν "privileges" όπως είπε και ο φιλελές. Δεν θα σταματήσει ο κόσμος να πηγαίνει σε αυτά ακόμα και αν έχουν 23% εφορία..

 

Μετά ο Αλέξης είπε κάποια πράγματα σωστά και εντός κλίματος, σαν να έδειξε ότι κατάλαβε. το εύχομαι ειλικρινά.

Έγινε επεξεργασία από tavliban
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.