Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕBΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ?? ΕΓΩ ???

 

:p

 

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/89229/afto-einai-to-neo-misthologio-ton-dimosion-ypallilon-pinakes

 

η απορια που ειχε ο τυπος περσι το καλοκαιρι οταν φωναζε στους δρομους  πρεπει να λυθηκε παντως :hehe:

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το πιο σωστό το είχε πει το καλοκαίρι σε ανύποπτο χρόνο ο Πρόεδρους του Ισημερινού. Οικονομόλογος ο ίδιος, είπε ότι δεν γίνεται να παίρνεις δάνεια για να εφαρμόζεις κοινωνική πολιτική, γιατί έτσι δεν θα έχεις λεφτά να τα αποπληρώσεις, με συνέπεια να συσσωρεύονται και να μην μπορούν να αποπληρωθούν. Αντιθέτως, αν μια χώρα λαμβάνει αναπτυξιακά δάνεια, τα οποία δημιουργούν προστιθέμενη αξία, τότε με το κέρδος που θα έχει το κράτος από την επένδυση των χρημάτων (προσέξτε επένδυση, όχι παροχές) θα μπορεί και να αποπληρώσει το δάνειό του και να έχει λεφτά για να εφαρμόσει κοινωνική πολιτική.

 

Ο πρόεδρος του Ισημερινού επίσης δήλωσε ότι η χώρα του είναι διαθέσιμη να προσφέρει τεχνογνωσία στην Ελλάδα για να μπορέσει να βγεί από το τέλμα που έχει πέσει. Είδατε κανέναν να το συζητάει καν;

 

Η ερώτηση λοιπόν, δεν είναι αριστερά ή δεξιά, σοσιαλισμός ή νεοφιλελευθερισμός, αλλά απο ποιά τσέπη βγαίνει το χέρι που ταϊζει τους πολιτικούς της χώρας μας. Γιατί από τη δική μας - όπως έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια - δεν είναι.

 

 

Όποιος τολμήσει να ξεστομίσει κάτι τέτοιο εδώ, δεν θα βρεί ούτε την ψήφο του. Και όποιος μπορεί ας το αμφισβητήσει._

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕBΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ?? ΕΓΩ ???

 

:p

 

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/89229/afto-einai-to-neo-misthologio-ton-dimosion-ypallilon-pinakes

 

η απορια που ειχε ο τυπος περσι το καλοκαιρι οταν φωναζε στους δρομους  πρεπει να λυθηκε παντως :hehe:

 

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λόμπι του ευρώ από τους κρατικοδίαιτους(γενικώς).

 

Όποιος θέλει "ασφαλείς λύσεις" και όχι "επικίνδυνα πειράματα" θα τους λούζετε εσαεί είτε με το ένα είτε με το άλλο κόμμα καριέρας. Ταπεινή μου άποψη.

 

Σε όποιον δεν αρέσουν τα δανεικά και θέλει οικονομία που να στέκεται στα πόδια της μακριά από κοράκια των αγορών, τα οποία λυμαίνονται όλα τα δυτικά κράτη, την ξέρει τη λύση για τερματισμό στα δανεικά.

Link to comment
Share on other sites

Αποκάλυψη: Κίνδυνος νομιμοποίησης του σορταρίσματος

Εσωτερικό έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιεύει σήμερα το ThePressProject, αποδεικνύει ότι ένα από τα ισχυρότερα κέντρα συμφερόντων ζητεί την αλλαγή του κώδικα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να ανακληθούν τα πρόστιμα που επέβαλε η ελληνική αρχή στα «κοράκια» το 2014

 

Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς πέρυσι το καλοκαίρι επέβαλε πρόστιμα σε 20 hedge funds (από 10.000 ευρώ έως και 460.000 ευρώ) για «γυμνό (ή ακάλυπτο ή naked) σορτάρισμα (ή σόρτιγνκ ή shorting ή short selling)» μετοχών των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. Η επιτροπή προχώρησε σε αυτή την απόφαση βασιζόμενη στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία που προβλέπει ότι τα hudge funds πρέπει αφενός να έχουν «δανειστεί» τα προϊόντα που σορτάρουν, αφετέρου υποχρεούνται να προσφέρουν στοιχεία στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς σχετικά με τέτοιου είδους ενέργειες. Η Eπιτροπή έκρινε ότι τα συγκεκριμένα hudge funds προχώρησαν σε σορτάρισμα χωρίς αντίκρισμα (naked shorting) και επέβαλε πρόστιμα μεταξύ άλλων 460.000 ευρώ στην Hellenic Capital Market Commission (για shorting ομολόγων της Εθνικής), 400.000 ευρώ στην MCI Services Ltd (για τον ίδιο λόγο), 65.000 ευρώ την Quantum Partners L.P. (επίσης για την Εθνική), 80.000 ευρώ στην Aptus Global Financials Fund (για σορτάρισμα μετοχών της Eurobank), ενώ μικρότερα πρόστιμα των 10.000 ευρώ επιβλήθηκαν και σε άλλα funds, όπως της JP Morgan για τον χειρισμό των μετοχών της Alpha Bank.

 

 

Οι ξένοι θέλουν το καλό μας. Θα μας διορθώσουν τα κακώς κείμενα

Link to comment
Share on other sites

Αυτό την κάνει νόμιμη; Δηλαδή αν εγώ πεθάνω και δεν έχω κληρονόμους μου έφαγε τα λεφτά με το έτσι θέλω.

 

Το ζητούμενο βέβαια είναι να αφαιρεθούν οποιεσδήποτε δυνατότητες να γίνουμε ανταγωνιστικοί ούτως ώστε να παραμείνουμε σκλάβοι των Γερμανών στο διηνεκές

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω. 18 σελίδες κράξιμο. Από την στιγμή που το έβαλες μέχρι τώρα, έχουν ποστάρει 180 άτομα για αυτό το θέμα. Όταν τα κάνανε οι ΣαμαροΒενιζέλοι, ούτε ένα ποστ δεν έβρισκες για αντίστοιχα θέματα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γουστάρω Sowjet καταστάσεις δικέ μου !

 

Mόνο χρυσά δόντια δεν βάζουν δωρεάν στους συριζαίους δημοσίους υπαλλήλους και γενικότερα στους κυβερνητικούς τσάτσους με το νέο μισθολόγιο όπως προκύπτει από την εγκύκλιο που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Εχουν την δυνατότητα να φτάσουν στο μισθολογικό κλίμακιο για το οποίο κάποιος απλός υπάλληλος θα χρειαζόταν 38 χρόνια προϋπηρεσίας!!!
Στον αντίποδα, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, οι διατάξεις του νέου μισθολογίου προβλέπουν περιορισμένες αυξήσεις μηνιαίων αποδοχών -καταβλητέες σε 4 ετήσιες δόσεις, από το 2016 έως το 2019- για περίπου 310.000 μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους, μηδενικές μεταβολές μισθών για τους υπόλοιπους 140.000 εργαζόμενους στο Δημόσιο και «πάγωμα» μισθολογικών ωριμάνσεων και συνολικών αποδοχών μετά την ανακατάταξη όλων των υπαλλήλων και τον επανυπολογισμό των αποδοχών τους για χρονικά διαστήματα από 4 έως και 10 έτη!

Ειδικότερα, με βάση τις διατάξεις αυτές:

1 Οι διευθυντές των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των υφυπουργών κατατάσσονται στο καταληκτικό (στο υψηλότερο) μισθολογικό κλιμάκιο της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), δηλαδή στο Μ.Κ. 19, στο οποίο αντιστοιχεί βασικός μισθός 2.154 ευρώ. Για να φθάσει ένας απλός υπάλληλος σ’ αυτό το μισθολογικό κλιμάκιο χρειάζεται να έχει προϋπηρεσία 38 ετών!

2 Οι ειδικοί σύμβουλοι των Γενικών Γραμματειών του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, των λοιπών μελών της κυβέρνησης, των υφυπουργών, των γενικών, αναπληρωτών γενικών και ειδικών γραμματέων υπουργείων, καθώς και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, κατατάσσονται ως εξής:
* Οι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών ή οι απόφοιτοι της ΕΣΔΔΑ κατατάσσονται στο Μ.Κ. 17 της κατηγορίας τους, που απαιτεί 34 έτη υπηρεσίας από τους… κοινούς θνητούς! Αυτό σημαίνει ότι όσοι υπάγονται στην κατηγορία ΠΕ δικαιούνται αυτομάτως βασικό μισθό 2.036 ευρώ, ενώ όσοι υπάγονται στην κατηγορία ΤΕ δικαιούνται αυτομάτως βασικό μισθό 1.917 ευρώ.
* Οι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών κατατάσσονται στο Μ.Κ. 15 της κατηγορίας τους, που απαιτεί 30 χρόνια προϋπηρεσίας από τους… κοινούς θνητούς. Αυτό σημαίνει ότι όσοι υπάγονται στην κατηγορία ΠΕ δικαιούνται αυτομάτως βασικό μισθό 1.918 ευρώ, ενώ όσοι υπάγονται στην κατηγορία ΤΕ δικαιούνται βασικό μισθό 1.807 ευρώ.
* Οι λοιποί ειδικοί σύμβουλοι κατατάσσονται στο Μ.Κ. 13 της κατηγορίας τους, όπου για να φθάσει ένας απλός υπάλληλος χρειάζεται 26 χρόνια προϋπηρεσίας και όπου αντιστοιχεί βασικός μισθός 1.800 ευρώ για τους ΠΕ και 1.697 ευρώ για τους ΤΕ.

3 Οι ειδικοί συνεργάτες των Γενικών Γραμματειών του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, των λοιπών μελών της κυβέρνησης, των υφυπουργών, των γενικών, αναπληρωτών γενικών και ειδικών γραμματέων υπουργείων, καθώς και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, κατατάσσονται ως εξής:
* Οι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών ή οι απόφοιτοι της ΕΣΔΔΑ στο Μ.Κ. 15 της κατηγορίας τους (ΠΕ 1.918 ευρώ, ΤΕ 1.807 ευρώ).
* Οι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Μ.Κ. 13 της κατηγορίας τους (ΠΕ 1.800 ευρώ, ΤΕ 1.697 ευρώ). *Οι κάτοχοι πτυχίου ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης στο Μ.Κ. 11 της κατηγορίας τους (ΠΕ 1.682 ευρώ, ΤΕ 1.587 ευρώ).
* Οι λοιποί κατατάσσονται στο Μ.Κ. 13 της κατηγορίας στην οποία ανήκουν (ΔΕ 1.578 ευρώ).

4 Οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 ευρώ μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και επίδομα θέσης ευθύνης 600 ευρώ! Το σύνολο των μηνιαίων αποδοχών τους φθάνει δηλαδή στο ποσό των 2.460 ευρώ.
 

Μιλάμε για ανάπτυξη όχι αστεία !!!

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
Link to comment
Share on other sites

1656359_10205784484070572_29123171116998

 

ο λογιστης παιρνει οσα παιρνει και εδω ενας ελληνας? ενταξει οι λογιστες βουλγαρια πρεπει να ειναι πασαδες, ειναι τρελα λεφτα αυτα στη βουλγαρια.

 

Τωρα, το προβλημα μου, προσωπικο, ειναι οτι αντε να μας ξεσκισουν στη φορολογια, οι φοροι δεν ειναι ανταποδοτικοι ουτε στο 5%. Και αυτο νομιζω οτι παει αντιθετα στο συνταγμα καθοτι οριζει οτι πρεπει να ειναι ανταποδοτικοι, ή κανω λαθος? δλδ αν ειναι να γινουμε σουηδια αλλα να εχω ΠΑΡΟΧΕΣ και οχι @@ εγω ψηνομαι. Αλλα στην χωρα που τα παντα εκφυλιζονται δεν εχω και πολλες ελπιδες. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Αποκάλυψη: Κίνδυνος νομιμοποίησης του σορταρίσματος

 

Οι ξένοι θέλουν το καλό μας. Θα μας διορθώσουν τα κακώς κείμενα

 

 

 

Είναι εντελώς αδύνατον να ανακληθεί μια απόφαση επειδή αλλάζει η νομοθεσία. Οι αποφάσεις εκδίδονται με την νομοθεσία που ισχύει εκείνη τη στιγμή, και οτιδήποτε μεταγενέστερο, είτε ευνοεί είτε όχι, δεν αλλάζει την ειλημμένη απόφαση. Αυτό είναι στοιχειώδεις γνώσεις νομικής, και αν δεν το ξέρουν, καλύτερα να αφήσουν τις ''αποκαλύψεις'' και να καλιεργήσουν πατάτες.

Link to comment
Share on other sites

Φόρους-ψίχουλα πλήρωσαν οι μεγάλες τράπεζες στη Βρετανία

Επτά από τις δέκα μεγαλύτερες διεθνείς επενδυτικές και εμπορικές τράπεζες που αναπτύσσουν διεθνείς δραστηριότητες με κέντρο το Λονδίνο, δεν πλήρωσαν καθόλου φόρους το 2014, παρ' όλο που εμφάνισαν συνολικά κέρδη 4,8 δισ. ευρώ.

Οι επενδυτικές τράπεζες του Λονδίνου που πραγματοποίησαν κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, πλήρωσαν συνολικούς φόρους μόλις 31 εκατ. δολ.

Συνολικά, οι 10 τραπεζικοί όμιλοι παρήγαγαν πάνω από 40 δισ. δολάρια σε αμοιβές στη Βρετανία το 2014, κατέγραψαν 6,5 δισ. δολάρια σε κέρδη και απασχόλησαν σχεδόν 50.000 ανθρώπους.

Σύμφωνα με το Reuters, η JP Morgan, η Bank of America Merill Lynch, η Deutsche Bank, η Nomura Holding και η Morgan Stanley  δεν πλήρωσαν καθόλου εταιρικό φόρο.

Οι επτά τράπεζες, που περιλαμβάνουν και τις Goldman Sachs και UBS, χρησιμοποίησαν φοροαπαλλαγές και φορολογικές ζημιές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής κρίσης, ώστε να μειώσουν τους φόρους τους.

http://www.sofokleousin.gr/archives/275415.html

Ορίστε το φιλελεύθερο, νεοφιλελεύθερο σύστημα. Τι έχουν να πούνε όσοι το θεωρούν μοντέλο ανάπτυξης; Οι μεγάλες επιχειρήσεις, εκμεταλλευόμενες παραθυράκια νόμων, προκαλούν κερδίζοντας και μη πληρώνοντας. Ποιος φτιάχνει τους νόμους για να μην πληρώνουν οι μεγάλες αυτές επιχειρήσεις; Ο λαός ή μήπως ένα διεθνώς σάπιο πολιτικό σύστημα; Ποιος θα πληρώσει τα λεφτά που δεν μπήκαν στο Βρετανικό δημόσιο από την φοροδιαφυγή των παραπάνω επιχειρήσεων; Στον σοσιαλισμό τα λεφτά τα τρώνε πολιτικοί και επιχειρηματίες. Στον καπιταλισμό είναι καλύτερα; Και τα δύο συστήματα έχουν καταρρεύσει. Πλέον υπάρχει το οικονομικό σύστημα των μεγάλων επιχειρηματικών κολοσσών. 

Η ειρωνεία είναι ότι κάποιες από αυτές τις επιχειρήσεις που αναφέρει το άρθρο, βγάζουν χρηματοοικονομικές εκθέσεις για ολόκληρα κράτη. Και είτε τα βοηθούν στην πιστοληπτική τους ικανότητα, είτε τα δυσχεραίνουν στο να βρούνε κεφάλαια στην διεθνή αγορά κεφαλαίου που οι ίδιες ελέγχουν και οι ίδιες, χωρίς να είναι νόμιμες, μιλάνε για διαφθορά, φοροδιαφυγή, γραφειοκρατεία, μεταρρυθμίσεις κλπ στα κράτη που έχουν οικονομικά προβλήματα, προβλήματα χρέους. Σε μία νύχτα οι παραπάνω επενδυτικές με μαγειρέματα, μπορούν μια χώρα να την βγάλουν καθαρή οικονομικά ή σκάρτη. Μία από αυτές δεν λέγεται πως βοήθησε να μειωθεί λογιστικά το ελληνικό χρέος για να μπούμε στην ΕΕ; Κάνω λάθος μήπως;

Ποιους βάλανε να κρίνουν τις εθνικές οικονομίες; Ας κρίνει ο καθένας με βάση τα οικονομικά στοιχεία και την επιχειρηματική συμπεριφορά των επενδυτικών αυτών κολοσσών. Οι επενδυτικές που δεν πλήρωσαν καθόλου φόρο! και εκείνες που πλήρωσαν κάτι ψίχουλα.

Έγινε επεξεργασία από Alexgk
Link to comment
Share on other sites

Στον σοσιαλισμό τα λεφτά τα τρώνε πολιτικοί και επιχειρηματίες. Στον καπιταλισμό είναι καλύτερα; Και τα δύο συστήματα έχουν καταρρεύσει. Πλέον υπάρχει το οικονομικό σύστημα των μεγάλων επιχειρηματικών κολοσσών. 

 

 

Ποιά κατάρρευση ??

Προς το παρόν γινόμαστε μάρτυρες φυγής νέων ανθρώπων σε αυτές τις καπιταλιστικές χώρες. Σε αυτές δηλαδή που προάγουν την ανισότητα στον πλούτο.

Κανένας δεν προτιμάει μια σοσιαλιστική, που εγγυάται ισότητα στη φτώχεια.

Ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του, και οι λοιποί, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Είναι εντελώς αδύνατον να ανακληθεί μια απόφαση επειδή αλλάζει η νομοθεσία.

Εξαρτάται από ποιά αρχή. Όλες οι αποφάσεις αλλάζουν. Οι πρωτόδικες μπορεί να πάνε Εφετείο, του Εφετείου, Άρειο Πάγο, του ΑΠ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο ΠτΔ μπορεί να αλλάξει δικές του αποφάσεις όποτε θέλει. Προσωπικά έχω τύχει σε περίπτωση που καταδικάστηκε πρωτόδικα, μετά, λόγω μεγάλων καθυστερήσεων αν θυμάμαι, είχαν βγάλει διάταγμα ότι όλα τα πλημμελήματα των νόμων Χ, Υ, Ω, παραγράφονται κι έτσι όταν ήρθε το εφετείο, αθωώθηκε κι έφυγε χαρούμενος. Γενικά, τρόποι υπάρχουν.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα: http://www.palaiologoslawyers.com/attachments/article/24/paragrafi.aksiopoinou.ptaismata.plhmmelhmata.pdf

Δε θα αλλάξει η απόφαση καθαυτή, θα βρεθεί τρόπος να επιστραφούν τα πρόστιμα, κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται από ποιά αρχή. Όλες οι αποφάσεις αλλάζουν. Οι πρωτόδικες μπορεί να πάνε Εφετείο, του Εφετείου, Άρειο Πάγο, του ΑΠ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο ΠτΔ μπορεί να αλλάξει δικές του αποφάσεις όποτε θέλει. Προσωπικά έχω τύχει σε περίπτωση που καταδικάστηκε πρωτόδικα, μετά, λόγω μεγάλων καθυστερήσεων αν θυμάμαι, είχαν βγάλει διάταγμα ότι όλα τα πλημμελήματα των νόμων Χ, Υ, Ω, παραγράφονται κι έτσι όταν ήρθε το εφετείο, αθωώθηκε κι έφυγε χαρούμενος. Γενικά, τρόποι υπάρχουν.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα: http://www.palaiologoslawyers.com/attachments/article/24/paragrafi.aksiopoinou.ptaismata.plhmmelhmata.pdf

Δε θα αλλάξει η απόφαση καθαυτή, θα βρεθεί τρόπος να επιστραφούν τα πρόστιμα, κλπ.

 

 

Σε περίπτωση που επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο, η παράβαση βεβαιώνεται βάσει ενός άρθρου που παραβιάζεται, και ποινολογείται απο τον αντίστοιχο νόμο. Βάσει αυτών εκδίδεται η απόφαση επιβολής προστίμου, το ύψος του οποίου καθορίζεται ρητά απο νόμο, και όχι απο τις ορέξεις οποιουδήποτε. Αυτή η απόφαση δεν πρόκειται να μετατραπεί ποτέ, όσες αλλαγές και αν έλθουν στο νόμο, γιατί αυτές θα είναι μετά απο την ημερομηνία της αρχικής βεβαίωσης της παράβασης, και αναδρομικότητα εδώ δεν υπάρχει.

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι το λεγόμενο πασάλειμμα, όπου με σκοπό με τη χρήση καποιου διαδικαστικού θέματος να καταστήσουν την απόφαση άκυρη. Να ξέρεις όμως πως αυτός που θα μπεί σε τέτοιο κανάλι, είναι έκθετος, και υποπίπτει στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Link to comment
Share on other sites

O μέγας άθλος των «αριστερών» ανδρεικέλων είναι ότι ξεπερνούν σε αγριότητα, σε δωσίλογη κακουργία και σε υστερία εμπαιγμού, κάθε προηγούμενη κυβέρνηση.
Βεβαίως όταν καταστρέφεις την Ελλάδα με νοσηρή βουλιμία, καταληστεύεις τον ελληνικό λαό (τους μισθούς, τις συντάξεις, τα σπίτια τους κ.λπ), συσσωρεύεις στρατιές ανέργων και άστεγων, κλείνεις τεράστιο πλήθος επιχειρήσεων, οδηγείς χιλιάδες συνανθρώπους μας σε αυτοκτονία, δεν αφήνεις ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ και έρχεσαι μετά, με κυνική αυθάδεια, και βαπτίζεις το κρέας ψάρι, τότε πλέον έχεις χάσει κάθε συναίσθηση, έχεις απολέσει κάθε ίχνος συνείδησης, έχεις βουτήξει στα βαλτονέρια της παρασιτικής αλητείας.

Πολλές τέτοιες πρακτικές πωρωμένων απατεώνων και αλητών, συσσωρεύονται, καθημερινά, στον «αριστερό» κυβερνητικό βάλτο.
Μία από αυτές, από τις πλέον κυνικές και μοχθηρές, είναι η δήλωση του Νίκου Μανιού:
 
«Γιατί να μην το ψηφίσουν; Μετά από 11 μειώσεις, αν υποθέσουμε ότι γίνει η 12η, αυτή θα τους χαλάσει; Η 12η μείωση;».

Όταν έχουμε ανθρωπίδια που δηλώνουν:

«Πρέπει από τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον Τάσο Γιαννίτση να ζητήσουμε συγγνώμη,
διότι από τότε είχαν καταλάβει ότι το ασφαλιστικό καταρρέει και έπρεπε να κάνουμε κάτι»


Mιλάμε για παράσιτα, με «αριστερή» μάσκα, που μπορούν να χλευάσουν, την καταλήστευση των συντάξεων.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ με «αριστερά» γιλέκα.

Άιντε λέμε να μπαίνει ο σρατός να καθαρίσουν τα παράσιτα !!!

Για να μην γίνει παρεξήγηση...δεν επιθυμώ τον στρατό επάνω. Επιθυμώ τον στρατό για τους βιασμούς των πολιτικών...
Μετά από 1 χρόνο καινούργια κυβέρνηση με άτομα εκτός Ελλάδας.
Στην Ελλάδα οι πολιτικοί είναι σκουπίδια και παράσιτα.
Άσε που δεν θα γλυτώσει κανείς.

 

 

Και θέτω το ερώτημα. Στο Ελλαδιστάν αυτη την στιγμή είναι η σαπίλα του πολιτικού συστήματος (βλέπε διορισμένα κομματόσκυλα και δημ. υπαλλήλους), η παράγκα του παραδικαστικού και οι άνεργοι (μαζί και οι συνατξιούχοι).

Έχει σκεφτεί κανείς από την κυβέρνηση πως θα γίνει ανάπτυξη όταν όλο το υγιές δυναμικό φεύγει για το εξωτερικό ???


 

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
Link to comment
Share on other sites

ο λογιστης παιρνει οσα παιρνει και εδω ενας ελληνας? ενταξει οι λογιστες βουλγαρια πρεπει να ειναι πασαδες, ειναι τρελα λεφτα αυτα στη βουλγαρια.

 

 

Δεν κατάλαβες μου φαίνεται...

Τα λεφτά αυτά είναι τα κανονικά που έχει ένας λογιστής στην Βουλγαρία.

Απλά επειδή εδώ στο Ελλαδιστάν οι μισθοί έχουν γίνει όπως της Βουλγαρίας σου φαίνεται τόσο παράξενο...

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
Link to comment
Share on other sites

Άιντε λέμε να μπαίνει ο σρατός να καθαρίσουν τα παράσιτα !!! Για να μην γίνει παρεξήγηση...δεν επιθυμώ τον στρατό επάνω. Επιθυμώ τον στρατό για τους βιασμούς των πολιτικών... Μετά από 1 χρόνο καινούργια κυβέρνηση με άτομα εκτός Ελλάδας.

 

Η Ελλάς στο γύψο κι έτσι, ε;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.