YDinopoulos Μάρτιος 17 #27041 Μάρτιος 17 17 λεπτά πριν, το μέλος iseeklife έγραψε: Εάν αναφέρεσαι σε εμένα ,είμαι άνθρωπος ,χρήστης εδώ και είκοσι χρόνια στο thelab . Εάν παρεξεγήθηκες για ένα καρότσι του Σκλαβενίτη στο ανέκδοτα και αστεία ,που να σου πούμε και τίποτα σοβαρό. Βασικα 10 χρονια μελος εισαι και ο πανος 23 (σκατογρια κ εσυ ) . Αλλα περαν τουτου το χιουμορ ειναι υποκειμενικο. Εσυ το βρισκεις αστειο ο αλλος οχι. Αυτα. Καλημερα ( @astrolabos ) 3
iseeklife Μάρτιος 17 #27042 Μάρτιος 17 Είχα και παλαίοτερο ψευδώνυμο. Είμαι πιο παλιός από όσο σου λέει το αρχείο σου . Είχα προλάβει τους ιδρυτές του φόρουμ. Νομίζω ότι παλαιότερα από δέκα χρόνια έμπανε και ο hi pro 5 . Δεν τον γνωρίζω ,απλά το γνωρίζω από τις αναρτήσεις του.
TopCLR Μάρτιος 17 #27043 Μάρτιος 17 1 ώρα πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Αυτα. Καλημερα ( @astrolabos ) Σατανάααα!!! (α λα Κουτσόπουλος edition) 4
astrolabos Μάρτιος 17 Author #27045 Μάρτιος 17 3 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Βασικα 10 χρονια μελος εισαι και ο πανος 23 (σκατογρια κ εσυ ) . Αλλα περαν τουτου το χιουμορ ειναι υποκειμενικο. Εσυ το βρισκεις αστειο ο αλλος οχι. Αυτα. Καλημερα ( @astrolabos ) γτχκτπσ (@YDinopoulos) 1 4
iseeklife Μάρτιος 17 #27048 Μάρτιος 17 @astrolabos Ευχαριστώ κύριε αστρολάβε που δεν με κάνατε μπαν. Ένα ανέκδοτο βγάζουμε και γίνεται εξέγερση. Ευχαριστώ και πάλι. Τα ανέκδοτα τα γράφω για εσας όχι για εμένα .
iseeklife Μάρτιος 17 #27052 Μάρτιος 17 Ήταν κάποτε σε μια καλή περιοχή της αθήνας , μάλλον γλυφάδα, μια συμμορία . Μπήκαν σε μια πολυκατοικία , 4 άτομα , δεν βρήκαν κάτι αξιόλογο και φύγανε κύριοι . Ούτε γάτα , ούτε ζημιά . Έδειχνε η κάμερα ότι έφυγαν από την κεντρική είσοδο σαν κύριοι.
fatalara Μάρτιος 17 #27055 Μάρτιος 17 (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος Mary έγραψε: Για εσενα που παραγγελνεις απο temu. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17 από fatalara 9
DEADLAZARUS Μάρτιος 18 #27057 Μάρτιος 18 9 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε: Τα ανέκδοτα τα γράφω για εσας όχι για εμένα . 3 2
panoc Μάρτιος 18 #27058 Μάρτιος 18 18 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε: Εάν αναφέρεσαι σε εμένα ,είμαι άνθρωπος ,χρήστης εδώ και είκοσι χρόνια στο thelab . Εάν παρεξεγήθηκες για ένα καρότσι του Σκλαβενίτη στο ανέκδοτα και αστεία ,που να σου πούμε και τίποτα σοβαρό. Εχασες εντελως το point και παραξηγησες. Αναφερομουν στα ποστ που ξεκινανε "Δείχνει η εικόνα" η καπως ετσι. Μοιαζουν με command prompt σε AI για να ζωγραφισει την εικονα... 3
panoc Μάρτιος 18 #27060 Μάρτιος 18 18 ώρες πριν, το μέλος iseeklife έγραψε: Είχα προλάβει τους ιδρυτές του φόρουμ. Νομίζω ότι παλαιότερα από δέκα χρόνια έμπανε και ο hi pro 5 . Δεν τον γνωρίζω ,απλά το γνωρίζω από τις αναρτήσεις του. Τι μου θυμησες, αρχαια ιστορια και πριν απο αυτο ειχαμε το pctech, με εμενα, το Βαϊο, και τα αλλα παιδια και μετα απο τις μλκς το σπασαμε σε 2 site, το pctechnology (αινωνια του η μνημη και αυτου :p) και το thelab. 3 1 1
Recommended Posts