f117 Σάββατο at 07:53 πμ #14501 Σάββατο at 07:53 πμ Πήγα σήμερα το yaris για service... Μπαίνει μέσα ένα Prius ... Έμοιαζε κούτα....λέω wtf....αυτό δεν βγαίνει πια..... Χαζευα λίγο στα κλεφτα...και βλέπω το οδόμετρο.... 455000.... Λέω ρε μλκα δεν βλέπεις καλά τα μηδενικά....σιγά μην έχει κάτι τόσα....κοιτάω καλά....πωωω λέω...τόσα έχει κάνει.... Περνάει λίγο η ώρα κ βλέπω ποιος το έχει....τον ρωτάω....πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει? 1.5 μου λέει ....τι 1.5 (ενάμιση) λέω? 1.5 εκατομμύρια..... Ω να σου γμ.... Τρελάθηκα.... Ρωτάω που τα κάνατε? Ταξί ήταν μου λέει ...το 2011 τοχε αγοράσει και τώρα το έβαψε .... 3 μπαταρίες έχει αλλάξει ... υβριδικό..... Τώρα τι να πω εγώ....? Ε? Και σκεφτόμουν για Kia κ Hyundai.... Ε τώρα να πω πάλι σκέφτομαι για Toyota...? 3 3
acct Σάββατο at 08:05 πμ #14502 Σάββατο at 08:05 πμ 11 minutes ago, f117 said: Ε τώρα να πω πάλι σκέφτομαι για Toyota...? Hilux ή Land Cruiser; 8
Cyber_Cookie Σάββατο at 10:55 πμ #14503 Σάββατο at 10:55 πμ 2 hours ago, f117 said: Πήγα σήμερα το yaris για service... Μπαίνει μέσα ένα Prius ... Έμοιαζε κούτα....λέω wtf....αυτό δεν βγαίνει πια..... Χαζευα λίγο στα κλεφτα...και βλέπω το οδόμετρο.... 455000.... Λέω ρε μλκα δεν βλέπεις καλά τα μηδενικά....σιγά μην έχει κάτι τόσα....κοιτάω καλά....πωωω λέω...τόσα έχει κάνει.... Περνάει λίγο η ώρα κ βλέπω ποιος το έχει....τον ρωτάω....πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει? 1.5 μου λέει ....τι 1.5 (ενάμιση) λέω? 1.5 εκατομμύρια..... Ω να σου γμ.... Τρελάθηκα.... Ρωτάω που τα κάνατε? Ταξί ήταν μου λέει ...το 2011 τοχε αγοράσει και τώρα το έβαψε .... 3 μπαταρίες έχει αλλάξει ... υβριδικό..... Τώρα τι να πω εγώ....? Ε? Και σκεφτόμουν για Kia κ Hyundai.... Ε τώρα να πω πάλι σκέφτομαι για Toyota...? Να σου προσφέρει τι ακριβώς το Hyundai/KIA? Νέο επίπεδο απώλειας αξιοπρέπειας; 1 6
ronin13 Σάββατο at 12:10 μμ #14504 Σάββατο at 12:10 μμ 4 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Πήγα σήμερα το yaris για service... Μπαίνει μέσα ένα Prius ... Έμοιαζε κούτα....λέω wtf....αυτό δεν βγαίνει πια..... Χαζευα λίγο στα κλεφτα...και βλέπω το οδόμετρο.... 455000.... Λέω ρε μλκα δεν βλέπεις καλά τα μηδενικά....σιγά μην έχει κάτι τόσα....κοιτάω καλά....πωωω λέω...τόσα έχει κάνει.... Περνάει λίγο η ώρα κ βλέπω ποιος το έχει....τον ρωτάω....πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει? 1.5 μου λέει ....τι 1.5 (ενάμιση) λέω? 1.5 εκατομμύρια..... Ω να σου γμ.... Τρελάθηκα.... Ρωτάω που τα κάνατε? Ταξί ήταν μου λέει ...το 2011 τοχε αγοράσει και τώρα το έβαψε .... 3 μπαταρίες έχει αλλάξει ... υβριδικό..... Τώρα τι να πω εγώ....? Ε? Και σκεφτόμουν για Kia κ Hyundai.... Ε τώρα να πω πάλι σκέφτομαι για Toyota...? Αν είσαι στη Θεσσαλονίκη παίζει να με έχει πάρει κούρσα αυτός όταν ήμουν φοιτητής. Θυμάμαι είχα μπει σε ενα Prius (κάπου το 2012, όταν ακόμα ήταν σπάνια τα υβριδικά) και ο αθεόφοβος του είχε περάσει και LPG! 2
f117 Σάββατο at 03:32 μμ #14505 Σάββατο at 03:32 μμ 3 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε: Αν είσαι στη Θεσσαλονίκη παίζει να με έχει πάρει κούρσα αυτός όταν ήμουν φοιτητής. Θυμάμαι είχα μπει σε ενα Prius (κάπου το 2012, όταν ακόμα ήταν σπάνια τα υβριδικά) και ο αθεόφοβος του είχε περάσει και LPG! Αθήνα Αθήνα....και log? Θεός.... 4 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Να σου προσφέρει τι ακριβώς το Hyundai/KIA? Νέο επίπεδο απώλειας αξιοπρέπειας; Δλδ Kia Sportage κ Χιουνται tuscon τα διαγράφεις? Αυτά τα υβριδικά με τον 1.6Τ και τα 215 άλογα..... Toyota γμστ.....11 χρόνια εγγυηση το πήγαν......
Cyber_Cookie Κυριακή at 05:48 πμ #14506 Κυριακή at 05:48 πμ 7 hours ago, f117 said: Δλδ Kia Sportage κ Χιουνται tuscon τα διαγράφεις? Ναι. Και αυτά τα 1.6/215 και όλα. Που οκ 215 άλογα είναι αλλά τα γνωστά Χιουνταίσια άλογα με επιδόσεις δηλαδή που οι κανονικοί κατασκευαστές πιάνουν και με 150 άλογα. Γενικά ποια ανάγκη σου εξυπηρετεί ένα τέτοιο όχημα; Θα δώσεις δηλαδή 40 χιλιάρικα για σχεδίαση που θα γεράσει σαν το γάλα στο καταμεσήμερο, χωρίς επιδόσεις, χωρίς κατανάλωση της προκοπής, με τούρμπο μοτέρ σε hybrid χρήση από κατασκευαστή που ότι τούρμπο μοτέρ έχει φτιάξει μακροπρόθεσμα μπάζει και με ανεβασμένες εκπομπές CO2 (130-150 λέει το site) οπότε πληρώνεις και σαν καλός cuck τέλη για το τσίρκο αυτό. Δηλαδή έχουμε μέγιστη απώλεια αξιοπρέπειας.
sotiris Κυριακή at 09:04 πμ #14507 Κυριακή at 09:04 πμ Πήγαμε και είδαμε πριν 15 μέρες ένα Countryman στη Ford / BMW / Mini εδώ και μου έχει καρφωθεί το 5.0 στο φτερό του ford που μου αρέσει περισσότερο απ'ότι θα έπρεπε. Ελπίζω να μην κάνω τον παραλογισμό.
f117 Κυριακή at 09:13 πμ #14508 Κυριακή at 09:13 πμ 3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Ναι. Και αυτά τα 1.6/215 και όλα. Που οκ 215 άλογα είναι αλλά τα γνωστά Χιουνταίσια άλογα με επιδόσεις δηλαδή που οι κανονικοί κατασκευαστές πιάνουν και με 150 άλογα. Γενικά ποια ανάγκη σου εξυπηρετεί ένα τέτοιο όχημα; Θα δώσεις δηλαδή 40 χιλιάρικα για σχεδίαση που θα γεράσει σαν το γάλα στο καταμεσήμερο, χωρίς επιδόσεις, χωρίς κατανάλωση της προκοπής, με τούρμπο μοτέρ σε hybrid χρήση από κατασκευαστή που ότι τούρμπο μοτέρ έχει φτιάξει μακροπρόθεσμα μπάζει και με ανεβασμένες εκπομπές CO2 (130-150 λέει το site) οπότε πληρώνεις και σαν καλός cuck τέλη για το τσίρκο αυτό. Δηλαδή έχουμε μέγιστη απώλεια αξιοπρέπειας. Αυτό το μακροπρόθεσμα και το τούρμπο για πες μου λίγα παραπάνω αν ξέρεις.... Άμα έβγαινε 1.900 η Corolla θα το έπαιρνα....ξενερώνω με τον φορο πολυτελείας....
BloodMage Κυριακή at 03:45 μμ #14509 Κυριακή at 03:45 μμ 6 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Άμα έβγαινε 1.900 η Corolla θα το έπαιρνα....ξενερώνω με τον φορο πολυτελείας.... νομιζω βγαινει 1800. Η το κοψανε?
HotPeanut Κυριακή at 05:53 μμ #14510 Κυριακή at 05:53 μμ 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: νομιζω βγαινει 1800. Η το κοψανε? Εγώ το έκοψα όταν την πήρα. 1
HotPeanut Κυριακή at 06:46 μμ #14511 Κυριακή at 06:46 μμ 9 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Αυτό το μακροπρόθεσμα και το τούρμπο για πες μου λίγα παραπάνω αν ξέρεις.... Άμα έβγαινε 1.900 η Corolla θα το έπαιρνα....ξενερώνω με τον φορο πολυτελείας.... Θέλεις αλόγατα δηλαδή. 1
f117 Κυριακή at 07:55 μμ #14512 Κυριακή at 07:55 μμ Βγαίνει ακόμα πιστεύω 1.8 140hp... 1 ώρα πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Θέλεις αλόγατα δηλαδή. Κάτι θέλω ναι....αλλά δε θέλω και να βγάζει φλας μόνο του να στρίβει στο βενζινάδικο
HotPeanut Κυριακή at 08:11 μμ #14513 Κυριακή at 08:11 μμ Άλογα και οικονομία δυστυχώς δεν πάνε μαζί. Τα υβριδικά 2000cc της τουοτα έγιναν 170κατι ίππους τους τελευταίους μήνες απο 190κατι που ήταν, μάλλον λόγω ρύπων... 1
Cyber_Cookie Κυριακή at 08:24 μμ #14514 Κυριακή at 08:24 μμ 23 minutes ago, f117 said: Βγαίνει ακόμα πιστεύω 1.8 140hp... Κάτι θέλω ναι....αλλά δε θέλω και να βγάζει φλας μόνο του να στρίβει στο βενζινάδικο Δεν υπάρχει ευχάριστο οδηγικά και αξιόπιστο και οικονομικό. Απ αυτά τα τρία μπορείς να έχεις ταυτόχρονα μόνο 2 επιλογές. Και φυσικά αν θες θερμικό crossover με άλογα και επιδόσεις δεν σου κάνει ούτε το CVT της Γιώτας ούτε το αυτόματο της Χιουντάι. Πας Audi / BMW για αρχή. Και φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές σε πιο βαρύ λουξ αλλά ξεφεύγουν. 3
f117 Κυριακή at 08:31 μμ #14515 Κυριακή at 08:31 μμ 13 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Άλογα και οικονομία δυστυχώς δεν πάνε μαζί. Τα υβριδικά 2000cc της τουοτα έγιναν 170κατι ίππους τους τελευταίους μήνες απο 190κατι που ήταν, μάλλον λόγω ρύπων... Πήρες το όνειρο και του έκανες σεξ. Δίκαιο έχεις.... 178 πήγε από 197....σκατα.... 1 λεπτό πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Δεν υπάρχει ευχάριστο οδηγικά και αξιόπιστο και οικονομικό. Απ αυτά τα τρία μπορείς να έχεις ταυτόχρονα μόνο 2 επιλογές. Και φυσικά αν θες θερμικό crossover με άλογα και επιδόσεις δεν σου κάνει ούτε το CVT της Γιώτας ούτε το αυτόματο της Χιουντάι. Πας Audi / BMW για αρχή. Και φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές σε πιο βαρύ λουξ αλλά ξεφεύγουν. Όταν λέω αλόγα τώρα πια...εννοώ καμία 200αρα..200+.... 0-100 σε κάτω από 8 και 400αρι κάτω από 16.... Τι με πέρασες? Χαχαχα Μπήκα σήμερα συνοδηγός σε X2 κολλητού με τα 170hp.... Ωραίο.... Λίγο πιο γρήγορο θα το ήθελα.... Εργαλείο .... Αλλά ακριβό
sotiris Δευτέρα at 07:15 πμ #14516 Δευτέρα at 07:15 πμ 10 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Δεν υπάρχει ευχάριστο οδηγικά και αξιόπιστο και οικονομικό. Απ αυτά τα τρία μπορείς να έχεις ταυτόχρονα μόνο 2 επιλογές. Στις Αγγελίες μεταχειρισμένων στην Ελβετία υπάρχουν 5000 πόρσε και 4300 ρενώ
Cyber_Cookie Δευτέρα at 07:49 πμ #14517 Δευτέρα at 07:49 πμ 30 minutes ago, sotiris said: Στις Αγγελίες μεταχειρισμένων στην Ελβετία υπάρχουν 5000 πόρσε και 4300 ρενώ Nαι άλλα ένα Golf Rallye G60 που ψάχνω να πάρω για να έχω αμάξι της προκοπής δεν υπάρχει. 3
BloodMage Δευτέρα at 08:03 πμ #14518 Δευτέρα at 08:03 πμ 12 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Nαι άλλα ένα Golf Rallye G60 που ψάχνω να πάρω για να έχω αμάξι της προκοπής δεν υπάρχει. Που να βρεις ρε μαστορα αμαξι του 70. Ψαξε σε κανενα μουσειο
Cyber_Cookie Δευτέρα at 08:13 πμ #14519 Δευτέρα at 08:13 πμ 9 minutes ago, BloodMage said: Που να βρεις ρε μαστορα αμαξι του 70. Ψαξε σε κανενα μουσειο του 90.
HotPeanut Δευτέρα at 08:13 πμ #14520 Δευτέρα at 08:13 πμ 23 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Nαι άλλα ένα Golf Rallye G60 που ψάχνω να πάρω για να έχω αμάξι της προκοπής δεν υπάρχει. Δώσε βάση azxYn2K_460sv.mp4 1 4
Recommended Posts