Cyber_Cookie 14 ώρες πριν #15281 14 ώρες πριν 39 minutes ago, f117 said: ή κάποιος ακύρωσε και είπε τι μλκια πάω να κάνω Αν είναι μ*λ*κία η αγορά καινουριου τογιότα η αγορά πεζό/σιτροέν/fiat κλπ τι είναι;; New Toyota with full warranty for a daily driver is like the most sensible thing you can buy at this day and age after a mint Izhevsk made AKM. These guys confirm --> Spoiler 4
navaho7 7 ώρες πριν #15282 7 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Πήρα προχθές τηλ στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσω αν έχουμε κάνα νέο κτλπ....πριν είχα πάρει τέλη Δεκεμβρίου και μου είπανε είναι πολύ νωρίς ακόμα...Ε...προχθές πήρα και μου είπαν ότι είναι για να φορτώθει για Ελλάδα..wtf λέω...μέσα Μάρτη είπε θα έρθει το cc.... Του λέω χρώμα κτλπ ναι ναι μου λεει.... Η είμαι κωλοφαρδος ή κάποιος ακύρωσε και είπε τι μλκια πάω να κάνω Μέσα Μάρτη θα έρθει, με τα γραφειοκρατικά θα το πάρεις αρχές Απρίλη στην είσαι τυχερός Παραλαβή από γλυκά νερά να φανταστώ; (αν είσαι από Αθήνα)
HotPeanut 2 ώρες πριν #15283 2 ώρες πριν 12 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Πήρα προχθές τηλ στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσω αν έχουμε κάνα νέο κτλπ....πριν είχα πάρει τέλη Δεκεμβρίου και μου είπανε είναι πολύ νωρίς ακόμα...Ε...προχθές πήρα και μου είπαν ότι είναι για να φορτώθει για Ελλάδα..wtf λέω...μέσα Μάρτη είπε θα έρθει το cc.... Του λέω χρώμα κτλπ ναι ναι μου λεει.... Η είμαι κωλοφαρδος ή κάποιος ακύρωσε και είπε τι μλκια πάω να κάνω Από Ιαπωνία με ρο-ρο έρχεται, όχι απο τη Σαλαμίνα με δελφίνι
kpetros 1 ώρα πριν #15284 1 ώρα πριν (edited) Το λοιπον , συνεχιζω με τα "δικα" μου Ολη η βδομαδα με εχει παει @@@@@@ και σημερα μαζι με τις δουλειες μου ειπα να κανω μερικες στασεις στα γυρο λαστιχαδικα Παω στο κοντινοτερο οπου φερνει continental και του λεω θελω τα ultracontact , μαλλον ο τυπος δεν ηθελε να πουλησει μιας και με αρχισε στο οτι ειναι παλια , πολυ μαλακα (δεν ξερω που ειναι το κακο σε αυτο ) και πως επειδη ειναι ενδειξη (Τ) ειναι υποδιεστερα σε σχεση με τα (Η) της goodyear που μου προτινει . Μετα παω σε εναν με hankook, μπας και φερνει continental , ε δεν φερνει αλλα μου προτινε τα hankook kinergy eco 2 στα 330ε συν οτι εχουν 1 χρονο εγγυηση . Τελος μια σταση σε michelin οπου μου προτεινει τα primacy στα 380ε η καποια αλλα παρομοια firestone στα 330 . Μεταξυ των 3ον (καλα απο τον 1ο μακρυα), αυτος που μου φανηκε να θελει να βοηθησει , ηταν ο hankookακιας Εχει κανεις αποψη λοιπον για αυτα ? Απο κριτικες φαινοντε οκ (ολα αυτα επειδη θελω να αποφυγω να παω στον κορυδαλλο να βαλω τα ultracontract που εχω βρει εδω και μερες) Έγινε επεξεργασία 58 λεπτά πριν από kpetros
TopCLR 44 λεπτά πριν #15285 44 λεπτά πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: πολυ μαλακα (δεν ξερω που ειναι το κακο σε αυτο ) και πως επειδη ειναι ενδειξη (Τ) ειναι υποδιεστερα σε σχεση με τα (Η) της goodyear που μου προτινει . Τα πολύ μαλακά συνήθως φθείρονται πιο γρήγορα. Τα "Τ" (=190km/h) και "Η" (=210km/h) είναι ενδείξεις ταχύτητας. Τουλάχιστον (απ' όσο γνωρίζω) τα 4 εποχών έχουν μικρότερους δείκτες από τα καλοκαιρινά. Ενδεχομένως να ισχύει και για τα "μαλακά" λάστιχα. Πάντως δεν μιλάμε για τραγική διαφορά εκτός και αν είναι για "γρήγορο" εργαλείο.
PetrosD 37 λεπτά πριν #15286 37 λεπτά πριν 21 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Το λοιπον , συνεχιζω με τα "δικα" μου Ολη η βδομαδα με εχει παει @@@@@@ και σημερα μαζι με τις δουλειες μου ειπα να κανω μερικες στασεις στα γυρο λαστιχαδικα Παω στο κοντινοτερο οπου φερνει continental και του λεω θελω τα ultracontact , μαλλον ο τυπος δεν ηθελε να πουλησει μιας και με αρχισε στο οτι ειναι παλια , πολυ μαλακα (δεν ξερω που ειναι το κακο σε αυτο ) και πως επειδη ειναι ενδειξη (Τ) ειναι υποδιεστερα σε σχεση με τα (Η) της goodyear που μου προτινει . Μετα παω σε εναν με hankook, μπας και φερνει continental , ε δεν φερνει αλλα μου προτινε τα hankook kinergy eco 2 στα 330ε συν οτι εχουν 1 χρονο εγγυηση . Τελος μια σταση σε michelin οπου μου προτεινει τα primacy στα 380ε η καποια αλλα παρομοια firestone στα 330 . Μεταξυ των 3ον (καλα απο τον 1ο μακρυα), αυτος που μου φανηκε να θελει να βοηθησει , ηταν ο hankookακιας Εχει κανεις αποψη λοιπον για αυτα ? Απο κριτικες φαινοντε οκ (ολα αυτα επειδη θελω να αποφυγω να παω στον κορυδαλλο να βαλω τα ultracontract που εχω βρει εδω και μερες) Κοίτα, μπορείς να έρθεις σε αυτόν που βάζω εγώ και φέρνει Falken, να σου προτείνει Falken. 1
kpetros 31 λεπτά πριν #15287 31 λεπτά πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος TopCLR έγραψε: Τα πολύ μαλακά συνήθως φθείρονται πιο γρήγορα. Τα "Τ" (=190km/h) και "Η" (=210km/h) είναι ενδείξεις ταχύτητας. Τουλάχιστον (απ' όσο γνωρίζω) τα 4 εποχών έχουν μικρότερους δείκτες από τα καλοκαιρινά. Ενδεχομένως να ισχύει και για τα "μαλακά" λάστιχα. Πάντως δεν μιλάμε για τραγική διαφορά εκτός και αν είναι για "γρήγορο" εργαλείο. Με το οτι ειναι μαλακο , δεν σημαινει και πως πιανει σωστη θερμοκρασια πιο γρηγορα , κατι που στις μικρες διαδρομες ειναι καλυτερο ? Το (Τ) μου το πλασαρε οτι ειναι ενδειξη ποιοτητας ..... τα 190km/h ειναι υπεραρκετα 5 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Κοίτα, μπορείς να έρθεις σε αυτόν που βάζω εγώ και φέρνει Falken, να σου προτείνει Falken. Καλα ναι , απλα υποτιθεται ειναι dealer για 2-3 μαρκες αυτος Εχω ακομα εναν να ρωτησω εδω κοντα
PetrosD 26 λεπτά πριν #15288 26 λεπτά πριν 32 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: ultracontact Βάλε αυτά να τελειώνεις και μη χάνεις την ώρα σου. Εγώ έβαλα Sport Contact. Τώρα που δεν έχουν πια στη διάστασή μου, βάζω PremiumContact. 1
BloodMage 22 λεπτά πριν #15289 22 λεπτά πριν (edited) 41 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: (ολα αυτα επειδη θελω να αποφυγω να παω στον κορυδαλλο να βαλω τα ultracontract που εχω βρει εδω και μερες) Γιατι με τα ποδια θα πας? Στο πρωτο αποτομο φρεναρισμα που θα κανεις και θα σε γλυτωσει απο ενα βεβαιο τρακαρισμα θα καταλαβεις ποσο αξιζε Να πω πολυ συντομα την δικη μου εμπειρια. Την πρωτη βδομαδα που φορεσα τα δικα μου λαστιχα μου ετοιχε ενας βλαμενος που εκανε αναστροφη ενω δεν επιτρεποταν στην Ηρακλειτου κοντα στον σταθμο του προαστιακου της Δουκισσης, και τον ειδα τελευταια στιγμη γιατι σε εκεινο το σημειο που εκανε αναστροφη ο μπαγλαμας ειχε και κουρμπα ο δρομος. Και σταματησα τελευταια στιγμη, με οποιοδηποτε αλλο λαστιχο θα επεφτα πανω του. σε ποια περιοχη εισαι μηπως τα φερνει ο δικος μου και σε βολευει. Έγινε επεξεργασία 19 λεπτά πριν από BloodMage
kpetros 18 λεπτά πριν #15290 18 λεπτά πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Γιατι με τα ποδια θα πας? Στο πρωτο αποτομο φρεναρισμα που θα κανεις και θα σε γλυτωσει απο ενα βεβαιο τρακαρισμα θα καταλαβεις ποσο αξιζε Να πω πολυ συντομα την δικη μου εμπειρια. Την πρωτη βδομαδα που φορεσα τα δικα μου λαστιχα με ετοιχε ενας βλαμενος που εκανε αναστροφη ενω δεν επιτρεποταν σε δτην Ηρακλειτου κοντα στον σταθμο του προαστιακου της Δουκισσης, και τον ειδα τελευταια στιγμη γιατι σε εκεινο το σημειο που εκανε αναστροφη ο μπαγλαμας ειχε και κουρμπα ο δρομος. Και σταματησα τελευταια στιγμη, με οποιοδηποτε αλλο λαστιχο θα επαιφτα πανω του. Ηλπιζα για κατι πιο κοντα! Ολοι κλεινουν 5 και εγω το τελευταια 2βδομαδο γυρναω 6+
sotiris 13 λεπτά πριν #15291 13 λεπτά πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Γιατι με τα ποδια θα πας? Στο πρωτο αποτομο φρεναρισμα που θα κανεις και θα σε γλυτωσει απο ενα βεβαιο τρακαρισμα θα καταλαβεις ποσο αξιζε Να πω πολυ συντομα την δικη μου εμπειρια. Την πρωτη βδομαδα που φορεσα τα δικα μου λαστιχα μου ετοιχε ενας βλαμενος που εκανε αναστροφη ενω δεν επιτρεποταν σε δτην Ηρακλειτου κοντα στον σταθμο του προαστιακου της Δουκισσης, και τον ειδα τελευταια στιγμη γιατι σε εκεινο το σημειο που εκανε αναστροφη ο μπαγλαμας ειχε και κουρμπα ο δρομος. Και σταματησα τελευταια στιγμη, με οποιοδηποτε αλλο λαστιχο θα επαιφτα πανω του. Το πιο ακραίο σε αυτό το δρόμο ήταν προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα. Έχει παρτέρι στη μέση, βγαίνεις στο ένα στενό μπαίνεις στο επόμενο. Δεν το χα κάνει εγώ, ούτε στα 18 ήμουν τόσο χάρος. Και δεν ήμουν μέσα. Σιγά σιγά την ηρακλείτου, είναι όλοι άμπαλοι, πάντα ήταν. Αλλά ήταν κομμάτι της παλιάς μου πίστας Για τα λάστιχα: ο Φωκάς έχει καλές τιμές. Αν οι μικροί ξύνονται, πήγαινε πέρασέ τα σε έναν μεγάλο και σκρούτζαρε τις τιμές, εγώ αυτό κάνω. Τα λάστιχα τα ίδια είναι. Έχω έναν πολύ καλό ευθυγραμμισά στην Ηλιούπολη. Ποτέ δεν έχω βάλει λάστιχα σε αυτόν γιατί ήταν +100 ευρώ πάντα. Πάντα όμως θα πάω το αμάξι μου εκεί για ευθυγράμμιση.
Recommended Posts