f117 Χθες στις 03:01 πμ #15441 Χθες στις 03:01 πμ 18 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: @f117 Καλορίζικο και καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα Εμφανισιακά το μόνο που με χαλάει (στο fl) είναι ο μπροστά προφυλακτήρας στο συγκεκριμένο αμάξι. Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο και πολύ ολοκληρωμένο αμάξι. Αυτό για το ταμπλό που λες δεν μου φαίνεται ενοχλητικό και παράταιρο, ίσως από κοντά φαίνεται καλυτέρα αυτό που περιγράφεις . Όπως και να έχει κάπου θα έπρεπε να συμβιβαστείς, ας είναι εκεί. Μικρό το «κακό» Νασαι καλά! Ναι μωρέ θα την παλέψω....απλά κρίμα με τους χωρους....μλκιστηκαν λίγο... 3
Cyber_Cookie Χθες στις 10:27 πμ #15442 Χθες στις 10:27 πμ 7 hours ago, f117 said: Νασαι καλά! Ναι μωρέ θα την παλέψω....απλά κρίμα με τους χωρους....μλκιστηκαν λίγο... Αυτό το 47 είναι κάποια συνωμοσία? Τι μας κρύβουνε; Καβασάκι για βάλε σκρηνσοτ να δω κάτι. @HotPeanut Spoiler
Cyber_Cookie Χθες στις 05:14 μμ #15445 Χθες στις 05:14 μμ 1 hour ago, PetrosD said: Βρε, τί καταναλώσεις είναι αυτές;;;; 1 4
navaho7 Χθες στις 08:43 μμ #15446 Χθες στις 08:43 μμ 4 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Βρε, τί καταναλώσεις είναι αυτές;;;; Από τα στοιχεία του τελευταίου χρόνου, β αφαιρώντας τις διαδρομές κάτω των 10χλμ
Cyber_Cookie 23 ώρες πριν #15448 23 ώρες πριν 48 minutes ago, PetrosD said: Diesel; Μπενζίνα υβριδικιά. 2
sotiris 16 ώρες πριν #15449 16 ώρες πριν Κάπου πήρε το μάτι μου skoda και λέω δεν μοιάζει με skoda ρε γαμώτο, πόσο πίσω έχω μείνει στα αυτοκίνητα... Μεγειά το corolla cross, δεν μπορώ πλέον να καταλάβω τα μοντέλα αλλά φαίνεται πολύ ωραίο για all-around οικογενειακό Πάντα οι Ιάπωνες έκαναν μικροχαζομάρες στο εσωτερικό, εγώ π.χ. δεν χωράω άνετα στο yaris γιατί βρίσκει το πόδι μου σε άκυρο σημείο στην πόρτα. Μεγειές, πολλά και καλά χιλιόμετρα 2
Cyber_Cookie 6 ώρες πριν #15450 6 ώρες πριν Καπως πανε να το σώσουν. Δε μου αρέσει αλλά δεν ειναι προκλητικά άσχημο όπως το προηγούμενο.
f117 3 ώρες πριν #15451 3 ώρες πριν 12 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Κάπου πήρε το μάτι μου skoda και λέω δεν μοιάζει με skoda ρε γαμώτο, πόσο πίσω έχω μείνει στα αυτοκίνητα... Μεγειά το corolla cross, δεν μπορώ πλέον να καταλάβω τα μοντέλα αλλά φαίνεται πολύ ωραίο για all-around οικογενειακό Πάντα οι Ιάπωνες έκαναν μικροχαζομάρες στο εσωτερικό, εγώ π.χ. δεν χωράω άνετα στο yaris γιατί βρίσκει το πόδι μου σε άκυρο σημείο στην πόρτα. Μεγειές, πολλά και καλά χιλιόμετρα Νασαι καλαα! 2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Καπως πανε να το σώσουν. Δε μου αρέσει αλλά δεν ειναι προκλητικά άσχημο όπως το προηγούμενο. Σαν ford puma ειναι
sotiris 2 ώρες πριν #15452 2 ώρες πριν Σιγά σιγά έχω αποφασίσει τι θέλω για αυτοκίνητο: κάτι που θα το χρησιμοποιώ 1 φορά τη βδομάδα για 60 + 60 χλμ (τα 10 βουνίσια διαδρομή στροφιλίκι) και άντε κανένα σουκού. (άρα δεν έχω αποφασίσει ) Κυρίως θα μετακινούμαι με τρένο, γιατί βαριέμαι την κίνηση. Οπότε έτσι ανοίγονται τα παράθυρα για άκυρα αυτοκίνητα Έχω την επιλογή να πάρω γκάμπριο, και εκεί σκέφτομαι να πάρω 308cc thp200 να έχω μοτέρ καβάτζα για τη θεά. Μετά έχω την επιλογή για RCZ που μου άρεσε πάντα σαν design (πάλι για καβάτζα μοτέρ και λοιπά ανταλλακτικά). Μετά σε αυτόματα quattroporte 4.2 v8 400 ps, giulia 2.0 280ps q4, stelvio 2.0 q4, levante v6 q4 350ps αλλά και ghibli v6 q4 350 ps. Τα αυτόματα γενικά μου τη δίνουν γιατί θέλω να επιλέγω εγώ τη σχέση και όχι αυτά. Επίσης όπως έχω ξαναπεί θέλω το συμπλέκτη και θέλω να μπορώ να κάνω γρήγορη εκκίνηση. Μετά κάποιο oldtimer για να μην έχω βοηθήματα, π.χ. 309 1.9 8v με 120 αλογάκια που έχω βρει και θα το πηγαίνω τάπα μετά από 10 χρόνια χρήσης του 1.4 80 άλογα Αλλά δεν βολεύουν τα πεντάλ του για μύτη τακούνι. Γενικά σκέφτομαι τι θα μου άρεσε να οδηγάω σε βουνίσια διαδρομή και όχι τι θα είχε λογική. Νομίζω ότι το #1 είναι η quattroporte με τον 4.2 v8 της φεράρι, θεωρώ για μια φορά τη βδομάδα θα ναι απόλαυση να ακούω αυτό το μοτέρ. Και σε δεύτερη επιλογή η levante που είναι ένα πιο all around αυτοκίνητο λόγω τετρακίνησης, πιο σύγχρονων γκάτζετ και γενικότερης σουβοφιλοσοφίας. Και 147 gta έχει περάσει από το facebook marketplace μου τις τελευταίες 2 ημέρες. Αλλά νομίζω 4.2 v8 ferrari είναι μια κλάσση πάνω από τον 3.2 v6 busso.
Recommended Posts