Lamogio 10 ώρες πριν #15521 10 ώρες πριν 14 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Ε, ρε που μας έχουν καταντήσει... Να μιλάμε για αυτοκίνητα με κυβισμό κινητήρα όσο ένα μπουκάλι αναψυκτικό... Καλώς ή κακώς τα "καθημερινά" αυτοκίνητα αυτό είναι. Τα χρησιμοποιούμε για να πάμε από το Α στο Β. Το μόνο κακό είναι, όπως το βλέπω τουλάχιστον, ότι έχουν ακριβύνει δυσανάλογα πολύ. 1
slalom 8 ώρες πριν #15523 8 ώρες πριν 4 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: 5. φρένα οκ αλλά σάπια (παρ'όλο που είχε αλλάξει δίσκους / τακάκια) Σαπια τακακια των 30€
sotiris 2 ώρες πριν #15524 2 ώρες πριν 15 ώρες πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: για πείτε τι γνώμη έχετε για τα pegeut 308 , θα πάρει ένας φίλος του 21 πετρέλαιο Το γνωστό πρόβλημα που βγάζουν όλα είναι με το adblue. Είναι το εγκεφαλάκι του adblue και είναι 200-300 επισκευή, πρώην 1000 ευρώ αντιπροσωπεία. Είναι τόσο κοινό που κάθε φορά που πάω για service το citroen σε αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο υπάρχει κάποιος που βρίζει θεούς, δαίμονες, πεζώ, σιτροέν για το εγκεφαλάκι του adblue Σε φίλη μου σε leasing εταιρικό 208 diesel, με νορμάλ χιλιόμετρα (κάτι μεταξύ 20000 και 60000) μάντεψε τι έβγαλε, εγκεφαλάκι adblue Τώρα για τα υπόλοιπα, στα diesel πάντα παίζει το ερώτημα πόσα χιλιόμετρα είχε πριν το γυρίσουν. Και μπορεί να είναι πολλά 7 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: @sotiris πιστεύω είσαι λίγο μαζοχάκος ..... Για κάποιες αγάπες κάνω περισσότερους συμβιβασμούς. Για ένα Aygo, και μόνο που ακούω κρύο τον τρικίλυνδρο, έχει βλάβη. Ένα Allroad δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με ένα Aygo, είναι ένα εξειδικευμένο classic πλέον αυτοκίνητο πολύ ευχάριστο για μένα και να το βλέπω και να το οδηγώ. Σίγουρα όχι τόσο ευχάριστο να το συντηρώ, αλλά αν ήταν πολύ απλό δεν θα ήταν και τόσο ωραίο Σε κάθε περίπτωση έχω αυτές τις μέρες να το ξανασκεφτώ αν θέλω να μπλέξω και πόσο Θα αρχίσω να ψάχνω ανταλλακτικά ή εναλλακτικές
Recommended Posts