N4speed Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2014 Καλησπέρα, έχω ένα πολύ παλιό pc, (2000) με athlon 800Mhz και 384MB Ram. Έχει να λειτουργήσει άπειρο καιρό . Ήταν για πέταμα και μου τον δώσανε. Του συνεδεσα οθονη και πληκτρολογιο , ποντικι. Μπουταρει το bios, μετράει μνήμη και ξεκιναει να φορτώσει windows nt 2000 σε μια μπλε χρώματος οθόνη.Μετά η οθονη δεν δείχνει τίποτα και μένει εκεί. Μπορώ να του βάλω κάποια windows? Δοκιμασα με ενα bootable usb , αλλά ενώ έκανα την επιλογή USB FDD απο το bios δεν εγινε τίποτα. DVD δεν εχει. Εχει cd. Καμιά άλλη ιδέα? Το Pc θα έχει μόνο ένα html προγραμμα σε chrome ανοικτό με 5 κουμπια με ήχους. Χωρίς άλλες απαιτήσεις. ΘΑ προτιμούσα windows 7.
cabdik Δεκέμβριος 2, 2014 #2 Δεκέμβριος 2, 2014 φιλε, δυστυχως, δεν νομιζω να μπορεσει να τρεξει 7αρια, τουλαχιστον λογω μνημης. πιστευω οτι ειναι πολυ λιγη και θα "μπουκωνει" πολυ ευκολα..! αν νομιζεις, οτι μπορεις να αυξησεις την μνημη καπως.., ΙΙΙΣΩΣ...., μπορεσει να τρεξει καποιες ελαφριες εκδοσεις...!
2cpu Δεκέμβριος 2, 2014 #3 Δεκέμβριος 2, 2014 Αν δεν βρεις κανα ντιμακι μνημης θα σε προτεινα κατι σε linux.Δεν νομιζω να θες τρελλες απαιτησεις απο το συστημα + το λειτουργικο οπωτε θα σεκαλυψει πληρως .
yanni Δεκέμβριος 2, 2014 #4 Δεκέμβριος 2, 2014 Όντως μόνο κανένα Linux. Εναλλακτικά Windows 2000/XP και αν είναι δυνατόν light έκδοση (ένα πέρασμα δηλαδή του ISO από XPlite and 2000lite Uninstall Windows components.)
geatle Δεκέμβριος 2, 2014 #5 Δεκέμβριος 2, 2014 δεν συμφερει να ξοδεψεις τα λεφτα σου σε ενα τετοιο pc αλλα και ουτε ειναι λυση να του βαλεις xp ή παλιοτερα και να σπασεις τα νευρα σου.διαλεξε μια ελαφρια διανομη linux και θα δεις οτι θα κανει την δουλεια που θελεις ανετα.
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2014 #6 Δεκέμβριος 2, 2014 ΧΡ δεν θα σε ικανοποιησουν. Κάποιο ελαφρύ Linux, τύπου puppy, ισως σε καλύψει.
gdp77 Δεκέμβριος 3, 2014 #7 Δεκέμβριος 3, 2014 Η καλύτρη λύση για την περίπτωσή σου είναι το πολύ ελαφρύ puppy linux
asot Δεκέμβριος 3, 2014 #8 Δεκέμβριος 3, 2014 Το USB FDD είναι ίσως για να ενεργοποιήσεις Εξωτερικό Floppy Disk μέσω USB. Τι μνήμη παίρνει αυτό;
N4speed Δεκέμβριος 3, 2014 Author #9 Δεκέμβριος 3, 2014 Το pc θα χρησιμοποιηθεί μόνο για επίδειξη μίας και μόνο απλής εφαρμογής σε περιβαλλον html. Η εφαρμογη θα είναι του τύπου, κανε κλικ εδω, βαλε κωδικό . Κωδικός σωστός κλπ.Γραφικά μονοχρωματικές σελίδες με ένα μπαννερ. Απλά θέλω συμβατότητα με αξεσουαρ usb. Δεν θα ανοιξει ποτέ Word το Pc ούτε θα σερφαρει σε κανονικές σελίδες. Από Linux δεν έχω ιδέα και το pc πρεπει να το στησω μέχρι ΣΚ.
GriGaS Δεκέμβριος 3, 2014 #10 Δεκέμβριος 3, 2014 μην το φοβάσαι το Linux, πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά, ειδικά όταν έχεις τόσο λίγες απαιτήσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.