Jump to content



Υπόθεση Ρωμανού. Πείτε τη γνώμη σας εδώ.


acct

Recommended Posts

Σκέφτηκα να σπάσω σε χωριστό θέμα τα μηνύματα για τον Ρωμανό - να βάλω και μια ψηφοφορία βρε αδερφέ, να φανεί "η λαϊκή βούλησις". Ξεκινούν από τη σελίδα 5 και έχουν σχεδόν όλα κι άλλο περιεχόμενο. Εγκατέλειψα την προσπάθεια. Αν αισθάνεστε ότι έχει κι άλλο, προτείνω νέο θέμα. :T:

Link to comment
Share on other sites

ΛΟΛ, "πολιτικός κρατούμενος".

 

Δηλαδή δεν έχει σημασία ΤΙ έκανε, ΠΟΥ πήγε ένοπλος,έχει σημασία πως είναι άριστο παιδί και δικαιούται ότι θέλει γιατί ΕΝΩ ΕΙΧΕ πάνω του όπλα, και απείλησε κόσμος με αυτά, ΔΕΝ πήρε ομήρους και ΔΕΝ πύροβόλησε? 


δοκάρι. Είναι φυλακή ήδη. Δε ζητάει να αφεθεί ελεύθερος.

Ζητάει αυτό που του προσφέρει ο νόμος, και που συμφωνούν διευθυντές φυλακών - ψυχολόγοι - διευθυντές σχολείων - πρόεδροι τει.

 

φυσικά για τα ψέματα του γκεμπελίσκου, κουβέντα...

 

Ο νόμος του προσφέρει το διακαίωμα να αιτηθεί κάτι και δίνει το ίδιο δικαίωμα στον εισαγγελέα να του το αρνηθεί.

 

Αυτό έγινε, τίποτα πάνω τίποτα κάτω. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ο νόμος του προσφέρει το διακαίωμα να αιτηθεί κάτι και δίνει το ίδιο δικαίωμα στον εισαγγελέα να του το αρνηθεί.

 

 

Ούτε καν μόνο εισαγγελέας. Το πιο πρόσφατο αίτημα πρέπει να έχει κατατεθεί σε Δικαστικό Συμβούλιο. Αν και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να μην εγκρίνει την άδεια, πόσους δικαστικούς λειτουργούς πρέπει να εμπλέξουμε στη διαδικασία μέχρι να βρούμε κάποιον συμπαθούντα;

 

Κι ακόμη κι αν είναι άδικη η απόφαση (που δεν το βλέπω έτσι)... Άλλοι έχουν φυλακιστεί για οφειλές προς το Δημόσιο ή προς ιδιώτες και έχουν σαπίσει στη φυλακή για μήνες, επειδή δεν προβλέπεται ακόμη εξέταση της οικονομικής αδυναμίας του οφειλέτη στο στάδιο της αναγκαστικής εκτέλεσης.

 

Από το Ρωμανό θα ξεκινήσει ο εξορθολογισμός του συστήματος; Μάλλον το έχουμε εξαντλήσει το θέμα.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα για τον Ρωμανό, αλλά θα ήθελα κάποιος να μου θυμίσει ένα θέμα για περίπτωση ακαδημαϊκού ή επιστήμονα που να είχε την ίδια απήχηση και να κινητοποίησε τόσο κόσμο. Δεν εννοώ τις περιπτώσεις που τους βρίζουν επειδή δεν επιτρέπουν την ελεύθερη διακίνηση μολότοφ ιδεών στα πανεπιστήμια.

Link to comment
Share on other sites

dont do crime if u cant do time λένε στο αμέρικα,κακώς όλος αυτός ο θόρυβος,

αφού σε πιάσανε μποι,τι χτυπιέσαι,τη στιγμή που σου δίνουν την ευκαιρία να φοιτήσεις μέσα στην φυλακή

 

 

 

 

seismic

 

και σε πιο σοβαρή απάντηση: Βαρώτσος.

 

ντενινε (ΛΟΛΛΛΛ) το λαικ ειναι για τον τριςμεγιστο seismic και οχι για τον αλλο κολοκυθα, να εξηγουμαστε :PPPPP 

 

 

 

Διάβασε το σύνδεσμό μου και θα καταλάβεις γιατί.

 

Εξτρα:

 

 

@@

κάθε μαμά έχει τα υψηλότερα στάνταρτς για το βλαστάρι της και θεωρεί σκουπίδια τους άλλους

τι θες να πει δηλαδής;; καλά του κάνανε του αλήτη;;

αιώνιο Ελληνικό σκηνικό,να γράφονται κάθε λογής παπαριές για το αυτονόητο-ότι ισχύει για τους άλλους,ισχύει και για σένα 

 

θα σκίσω τις πυτζάμες μου με αυτά που διαβάζω :p

 

3plo edit/back to gaming nao :p  

Έγινε επεξεργασία από wrong method
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Διάβασε το σύνδεσμό μου και θα καταλάβεις γιατί.

 


Εξτρα:

 

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Παυλίνα Νάσιουτζικ δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για τον γιό μου που αγωνίζεται σε μια παράνομη, σάπια και άνομη κοπινωνία και θα τον υπερασπίζομαι μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου», ενώ όταν ρωτήθηκε για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου είπε: «Ολα από εκεί ξεκίνησαν».
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος, σελίδα 10

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά είναι αίτημα, δεν είναι δικαίωμα εκεί το χάνουμε.

 

 

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το αίτημα απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους και το συμβούλιο δεν μπήκε στην ουσία του θέματος, καθώς το άρθρο 50 το σωφρονιστικού κώδικα προϋποθέτει τη σύμφωνη γνώμη του οργάνου που διέταξε την κράτηση, που στην περίπτωση του Ρωμανού είναι ο ειδικός εφέτης - ανακριτής, του οποίου η εισήγηση ήταν αρνητική.

Ο ειδικός εφέτης - ανακριτής δεν συναίνεσε στο αίτημα του απεργού πείνας και έκρινε ότι η παραμονή του στη φυλακή είναι απαραίτητη μέχρι να εκδικαστούν οι εκκρεμείς υποθέσεις εις βάρος του, καθώς έχει τρία εντάλματα για τα οποία κρατείται.

 

Σίγουρα έχουν αρνηθεί σε εκατομμύρια άλλους τα ίδια αλλά επειδή δεν έχουν δικηγόρο τον Ραγκούση και λεφτά και δεν ήταν παρόντες στην δολοφονία του Γρηγορόπουλου δεν μιλάει κανείς γιατί είναι νόμιμα. 

Link to comment
Share on other sites

seismic

 

και σε πιο σοβαρή απάντηση: Βαρώτσος.

Ναι, για κράξιμο και χλευασμό. Για συμπαράσταση; Κάποιο παράδειγμα με πορείες, φωνές, επεμβάσεις από κόμματα κ.τ.λ. για συμπαράσταση?

Link to comment
Share on other sites

γενικά είναι άτοπος ο παραλληλισμός.

Ειδικά, για τον Τεμπονέρα έχουν γίνει πολλές δράσεις. Λόγω φύσης των περιστατικών που τον αφορούν, οι δράσεις ήταν πολλές και πιο "θερμές".

Για το Βαρώτσο, όταν τον χλευάζανε -όχι οι φοιτητές όπως εσφαλμένα νομίζεις ότι είπα- τα αμφιθέατρα στα οποία έδινε ομιλίες γέμιζαν από φοιτητές κι όχι από τους άλλους τους "νομοταγείς".

 

Ον δι άδερ χαντ, αν κόψουν χρηματοδότηση από τον όποιο Βαρώτσο, γιατί έτσι, τότε θα ακούσεις και φασαρίες και πορείες και παρεμβάσεις και καταλήψεις, και γκρίνιες "γιατί κλείνει το πανεπιστήμιο". Καλομελέτα κι έρχεται κι αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Εσφαλμένα δεν νόμιζα τίποτα. Εσφαλμένα εσύ νομίζεις ότι ασχολούμαι αποκλειστικά με το τι κάνουν οι φοιτητές ειδικότερα. Δεν τους στοχοποίησα. Αν αυτό κατάλαβες, κατάλαβες λάθος. Μίλησα γενικότερα για το πότε υπήρξε κινητοποίηση για κάποιον ο οποίος απλά πρόσφερε ουσιαστικά, όπως υπάρχει τώρα για τον Ρωμανό και τον οποιοδήποτε Ρωμανό.

Επίσης στο ίδιο πνεύμα με άλλες συζητήσεις, που όταν λέμε να τιμωρηθεί ο τάδε που φοροδιαφεύγει η απάντηση είναι "Όχι να ξεκινήσουν πρώτα από τα τζάκια", αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι φυλακισμένοι, έχουν πολύ ποιο ουσιαστικά αιτήματα, αλλά επειδή δεν είναι "επαναστάτες" και χρήσιμα πιόνια στην πολιτική σκακιέρα, αγνοούνται από ΌΛΟΥΣ, ακόμα και αυτούς που συμπαραστέκονται με πορείες στον Ρωμανό.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αν δηλαδη παιδεραστής κρατουμενος και καταδικασμενος χωρις μορφωση ζητησει να βγαλει σχολειο θα τον παμε σε δημοτικό ; if u know wat i meanz B)

Έγινε επεξεργασία από jiohkor3
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

το διάβασα , δεν κατάλαβα πώς συνδέεται με το γεγονός ότι ζητάει εκπαιδευτικές άδειες ο Ρωμανός.

 

Πολύ δράμα για κάποιον ληστή τραπεζών. Και ας μην πυροβόλησε. Ληστής τράπεζας είναι.

Link to comment
Share on other sites

ας βολευτει με μερικα βιβλια και ας δινει απλα εξετασεις .... ειναι ηδη πολλα 

 

τει αιγαλεω  - παλι το ιδιο ονομα στις τηλεορασεις   .... -_-

Έγινε επεξεργασία από kpetros
Link to comment
Share on other sites

Ρώτησες για συμπαράσταση σε ακαδημαϊκό, σου απάντησα για Βαρώτσο και μου λες όχι για χλευασμούς. Εσφαλμένα δε νόμιζες τίποτα. οκ.

Μαμώ την τρέλα μου μέσα. 'Έρχεσαι και μου λες ότι εσφαλμένα υπέθεσα ότι μιλάς για φοιτητές. Σου λέω ότι δεν μίλησα/υπέθεσα/ασχολήθηκα/στοχοποίησα/οτιδήποτε για τους φοιτητές και μου ζητάς τα ρέστα; Με το ζόρι ρε συ θα μου πεις τι εννοούσα και τι υπέθεσα;

Τέλος από εμένα εδώ. Άλλο η ανταλλαγή απόψεων και άλλο να βγάλουμε τον άλλον με το ζόρι λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.