Jump to content



Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Πολλοί την έχουν πλέον στα 389. Παίδες αν την πήρε κανείς ή την έχει ήδη ας γράψει καμιά άποψη. Λέω να την πάρω για τους γονείς μου, οπότε ένα feedback θα είναι καλό

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

δε νομίζω να τους πειράξει. Φαντάσου δεν είχαν καν full hd τηλεόραση ως τώρα :p

Απλά θέλω να δω αν αξίζει ή να δω κάτι με περισσότερα λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

την έκανα τη παραγγελία και την έστειλα πακέτο στους γονείς. Θα την δω και εγώ απο κοντά λογικά απο Τετάρτη μιας και τότε θα είμαι Κρήτη και θα σας πω εντυπώσεις :)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

τη πήρα εγώ αλλά δεν έχω τρυπάνι να τη βάλω πάνω σε βάση. Ξέρω ξέρω τραγικό. Αύριο θα λειτουργήσει λογικά οπότε και θα σας ενημερώσω

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΥΠΑΝΙ;

 

Εσύ έπρεπε στην τσάντα σου μαζί με μανό να έχεις dremel και κρουστικό.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Για να χώραγε το dremel, το κρουστικό, τα εργαλεία, ένα μεγάλο τορνό για μέταλα, συν τα μανο και σταθμό κόλλησης PCB θα έπρεπε να είχε τσάντα όπως αυτή που έχουμε στα πόκεμον :p

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν feedback αν και την έχω δει μόλις 1 ώρα σε λειτουργία. Για τα λεφτά της είναι απλά πάρα πολύ καλή. Το μαύρο είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Δεν αναπαράγει απο usb ήχο DTS από ότι είδα με μία γρήγορη ματιά. Επίσης θα πρέπει να απενεργοποιηθεί η λειτουργία eco γιατί κάνει ανεβοκατεβάσματα στην φωτεινότητα. Το μενού της είναι απλό στη χρήση (εδώ τα κατάφερε η μάνα μου να φανταστείτε :hehe:). Το βραδάκι θα βάλουμε και κανένα αγώνα να δούμε πως τα πάει σε γρήγορες φάσεις.

 

Προς το παρόν είμαι υπερευχαριστημένη με την αγορά + το γεγονός ότι οι γονείς έχουν ξετρελαθεί. Που ουσιαστικά το τελευταίο ήταν που με ενδιέφερε :)

Αν δεν σας νοιάζουν λειτουργίες σμαρτ και όλα τα καλούδια των πιο νέων τηλεοράσεων και το μόλις ένα hdmi (αν και μπορείτε με ένα splitter να έχετε και άλλα) και θέλετε μία μεγάλη και φθηνή τηλε'όραση για ταινίες είναι πάρα πολύ καλή επιλογή και σίγουρα vfm.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.