Jump to content



Πρόβλημα με farming simulator 2015


giannis22

Recommended Posts

γεια σας παιδια μολις εκανα εγκαταστασι το farming simulator 2015 και υπάρχει ένα θεμα μπαινω κανονικα στο παιχνιδι και μολις μπαινω να παιξω career υπαρχει ενα προβλιμα με δειχνει ολο το τοπιο του παιχνιδιου θολο

post-64674-0-46149300-1419890884_thumb.j

Έγινε επεξεργασία από giannis22
Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν τα greeklish απαγορεύονται. Δεύτερον είναι αγορασμένο το παιχνίδι ή το κατέβασες απο κάπου?

 

Για πες τι κάρτα γραφικών έχεις και τι έκδοση drivers έχεις για αυτήν. Επίσης το κάνει από την αρχή ή αφού παίξεις μερικά λεπτά? Στα μενού του παιχνιδιου εμφανίζει τίποτα περίεργο εκει?

 

Βάλε ενα screenshot και από τις επιλογές του παιχνιδιού για τα γραφικά. Τα έχεις low,medium,high ?

Link to comment
Share on other sites

το παιχνιδι ειναι αγορασμενο φιλε μου...πες μου λιγο που μπορω να τα δς αυτα καρτα γραφικων και τ drivers einai laptop t pc...αλλα στισ επιλογες του παιχνιδου δν εχει κανενα απολυτοσ προβλιμα τ γραφικα τ κατεβασα στο low kai pali m kanei t idια

Έγινε επεξεργασία από giannis22
Link to comment
Share on other sites

Για να δεις την κάρτα γραφικών και τους drivers που έχεις κατεβάζεις αυτό

 

http://www.techpowerup.com/gpuz/

 

και βάλε εδώ ένα screenshot όταν το τρέξεις ανάλογο με αυτά που έχει στην παραπάνω σελίδα.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ giannis22, καλώς ήλθες στο TheLab.gr

 

Όπως μπορείς να δεις εδώ: http://www.farming-simulator.com/about.php?lang=en , αν πατήσεις την επιλογή "Requirements" (απαιτήσεις), το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις απαιτεί κατ' ελάχιστον 512MB μνήμη στην κάρτα γραφικών. Σύμφωνα με το screenshot που μας παρέθεσες, τόση ακριβώς είναι και η μνήμη που διαθέτει η κάρτα γραφικών του Laptop σου. Συνεπώς το παιχνίδι προσπαθώντας να κάνει οικονομία για να του φτάσει η μνήμη, παίζει με τις ελάχιστες δυνατές λεπτομέρειες στα γραφικά. Γι αυτό φαίνεται έτσι. Δυστυχώς αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια τελευταίας "σοδειάς" θα πρέπει να αναβαθμίσεις το hardware που χρησιμοποιείς.

 

Κατά τα άλλα, σε παρακαλώ να αφιερώσεις κι εσύ λίγο χρόνο, όπως αφιερώνουμε κι εμείς για να σου απαντήσουμε, για να γράφεις Ελληνικά, κανονικά με ολόκληρες λέξεις και όχι "δν" και "τ". Το ξέρω ότι υπάρχει μια ολόκληρη γενιά, ίσως και περισσότερες, που - δυστυχώς - έτσι έμαθαν να γράφουν αλλά το TheLab.gr - ευτυχώς - υποστηρίζει την (κανονική) Ελληνική γλώσσα.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

http://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=834&t=68152

 

Ίσως να είναι μια καλή ιδέα να ανανεώσεις τους drivers της κάρτας γραφικών σου ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στα περισσότερα laptops η κάρτα γραφικών, που είναι και το κομμάτι του hardware που σε ενδιαφέρει περισσότερο στο προκείμενο θέμα, δεν αναβαθμίζεται καθώς είναι ενσωματωμένη (κολλημένη) στη μητρική πλακέτα του Laptop. Στη σπανιότερη περίπτωση που είναι κουμπωτή, υπάρχουν πάλι περιορισμοί που αφορούν την κατανάλωση και την ψύξη της κάθε κάρτας γραφικών στο κάθε συμβατό με αυτή laptop.

 

Συνολικά, κατά 90% θα πρέπει να αναβαθμίσεις συνολικά το hardware, δηλαδή να πάρεις καινούριο PC (desktop - καλύτερα - ή laptop).

 

Το πιο οικονομικό και λειτουργικό θα ήταν να προμηθευτείς ένα παλιότερο αντίστοιχο παιχνίδι που θα είναι περισσότερο στα μέτρα του hardware που έχεις. Αν όμως επιμένεις να παίξεις τα τελευταία και καλύτερα, καλά ψώνια :)

Link to comment
Share on other sites

Όπως είπε και ο pol77 είσαι ακριβώς πάνω στα minimum requirements. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν με πιο καινούριους drivers θα βελτιωθεί ή όχι η κατάσταση, τουλάχιστον να αποκτήσεις χρώμα.

 

Μπορείς να κάνεις ένα νέο θέμα στο forum της εταιρείας πριν ανανεώσεις τους drivers και να δεις τι θα σου πούνε και απο εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Δικιά σου επιλογή. Μπορείς να το δοκιμάσεις πάντως ακόμα και με τους νέους drivers καλό θα ήταν να βάλεις τα γραφικά στο low και τις επιλογές για

Anti aliasing (AA) και Anisotropic Filtering (AF) στο μηδέν για αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.