spinalgr1990 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2015 (edited) Γνωριζει κανεις αν τα φοιτητικα πακετα εχουν ημερομηνια ληξης ; εγω παντως μολονοτι εχω αποφοιτησει και μου εχει ληξει το πασο ακομα χρησιμοποιω κανονικα το φοιτητικο WU... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2015 από spinalgr1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Μάρτιος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 Έχω γνωστό με ένα CU που έχει λήξει πάνω απο 6 μήνες και συνεχίζει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 5, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 Εδώ και 1 χρόνο μου έχει λήξει του μεταπτυχιακού και ακόμα ισχύει στο CU, οπότε κάνω την πάπια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 (edited) who cares....καποια στιγμη θα στο κλεισουν , ισως να ειναι αυριο , ισως σε 10 χρονια εγω παντος εχω 2καρτο κινητο , καθε μηνα μου στελνει δωρεαν λεπτα και η Waqzzup και η CU ... παιζει να χω κανα 6μηνο++ να βαλω καρτα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2015 από kpetros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 6, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Αυτό είναι κάτι που ήθελα να ρωτήσω. Άρα μπορείς να έχεις φοιτητικό από όλες τις εταιρείες; Ή γίνεται κάποιος έλεγχος (λέμε τώρα); Έχω από Vodafone, αλλά θέλω άλλο ένα πακετάκι για το ... arduino μου. #gia_panta_foititis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 6, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Αυτό είναι κάτι που ήθελα να ρωτήσω. Άρα μπορείς να έχεις φοιτητικό από όλες τις εταιρείες; Ή γίνεται κάποιος έλεγχος (λέμε τώρα);Έχω από Vodafone, αλλά θέλω άλλο ένα πακετάκι για το ... arduino μου. [emoji14]#gia_panta_foititisΜπορεις να εχεις απο ολες κανονικα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Μάρτιος 6, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Εγώ λέω να σβήσουμε το topic μην πέσει σε κανενός αντιπροσώπου το μάτι και αρχίσει το φοιτητικό ξεσκαρτάρισμα μέσα στις εταιρίες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Μάρτιος 6, 2015 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Εγώ λέω να σβήσουμε το topic μην πέσει σε κανενός αντιπροσώπου το μάτι και αρχίσει το φοιτητικό ξεσκαρτάρισμα μέσα στις εταιρίες Λες να γίνει κι εδώ διαγραφή "αιώνιων" Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Μάρτιος 7, 2015 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2015 άμα δεν το κόψανε, κάντε την πάπια! (και μην ανοίγετε τέτοια τόπικ, η ΝΣΑ παραμονεύει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts