Jump to content



Νεος Η/Υ εως 600€ (ταβανι 650 με λιγη πιεση)


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Προκειται για ενα pc που θελει να κανει ενα φιλαρακι , μιας και το δικο του δε φτουραει καθολου πλεον. Εχουμε και λεμε:

 

-Χρηση. Ελαφρυ gaming,  σε φαση low-medium αλλα να μπορει να παιζει ορισμενα παιχνιδια (χαρακτηριστικα tomb raider, fifa15, nba2k15 και γενικα τετοιου ειδους αλλα δε τον ενδιαφερουν maxed out, ουτε καν τα high. Aπλα να παιζουν ικανοποιητικα). 

Επισης λιγη επεξεργασια φωτογραφιας. Φανταζομαι κανα photoshop και τετοια. 

Και ιντερνετ με αρκετες καρτελες. Να προσθεσω (γι'αυτο επιλεγω 8γβ ραμ, και αυτα τα συγκεκριμενα ειναι στην supported list της asrock , οποτε για να αποφυγουμε παραφωνιες, διαλεξα αυτες)

- Μπατζετ. 600€ . Με πιεση ισως παει στα 650, αλλα εξαρταται απο το τι θα μου πειτε και εσεις. 

-Παραμετρος: Θελει καινουριο, δε κοιταει μεταχειρισμενα, αν και προσπαθω να τον πεισω για τουλαχιστον 1 part μεταχειρισμενο (δηλαδη την καρτα γραφικων).

-Παραμετρος 2. Θα κρατηθει μονο ενας 500GB σκληρος δισκος που εχει στο μηχανημα. Παλιος αλλα κανει τη δουλεια ακομη, οποτε δε μας απασχολει o HDD. 

-Παραμετρος 3. Η Οθονη του , την οποια και θελει να κρατησει , ειναι μια viewsonic VA1903wb-2 (1440X900). Με βαση ολα αυτα και με το ατιμο το ευρω που επεσε και τις τιμες που πηγαν στο θεο, του εκανα την παρακατω  συνθεση. (εαν ειναι οκ ενας pentium , ας πουμε οτι μπορει να μπει και ο 3220 που ειναι 15€ φτηνοτερος)

 

post-60900-0-78738300-1429874525_thumb.j

 

Εαν υποθεσουμε οτι το ευρω θα ανεβει (κατι τετοια διαβασα/ακουσα) μεχρι τα μεσα-τελη Μαιου που θα εχει το budget για το pc , η συνθεση μου θα περιεχει ανετα εναν i3. Οπως επισης αν καταφερω να ανεβασω το μπατζετ στα 650 (ή και λιγο παραπανω ) μη πω και i5 οτι χωραει αλλα οχι με τις υπαρχουσες τιμες. Βεβαια περιμενω και τις προτασεις σας.

 

Αγορα απο e-shop , καθως βρισκομαστε Αλεξανδρουπολη , και τον διευκολυνει ιδιαιτερα. Συναρμολογηση απο εκει. Εαν τον ψησω να παρει μια μεταχ. 760 , θα ειναι ακομη καλυτερα, μιας και εχω δει να κανουν γυρω στα 165€ μεταχειρισμενες και ειναι μια χαρα η καρτουλα για τα θελω του. Κρινω πολυ ακριβη την 750ti , αλλα ειναι η μονη που μου'ρχεται στο νου. 

 

ΥΓ: AMD προτασεις δεκτες! 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ σε όλα, με μερικές παρατηρήσεις:

 

1. Ένα αντίστοιχο Asus motherboard έχει την ίδια τιμή, αλλά και μια θύρα PCI. Καλύτερα να πάρετε αυτό. Ας υπάρχει μια θύρα PCI, κι ας κάθεται, μπορεί κάποτε να χρειασθεί.

2. Ο G3258 είναι μόλις δυό-τρία ευρώ ακριβώτερος του G3440 και σαφώς ταχύτερος. Κρίμα δηλαδή...

3. Πάρτε ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Προσφέρουν αφάνταστη άνεση, ενώ το κόστος των μπαταριών ανά εξάμηνο είναι ασήμαντο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δε την είχα υπόψιν μου!! Κομπλέ,είμαι υπέρμαχος της pci θύρας! Είχα στο νου τον g3258. Αλλά αν ανέβει μπάτζετ σαφώς ένας ι3 θα είναι προτιμοτερος,αλλιώς έχεις δίκιο. Στο θέμα keyboard κλπ θα πάρει ένα πληκτρολογιό μόνο καθώς ποντίκι έχει καινούριο σχετικά :)

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις!

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα εβαζα το XFX ts που εχω στο pc μου αλλα στα 550W , αλλα η τιμη του εχει εκτοξευθει (ειμαι ευχαριστημενος με το τροφοδοτικο μου). Μια χαρα ειναι ολα για τη χρηση που θα κανει παντως! Και τα CM φαινονται κομπλε! 

Link to comment
Share on other sites

AMD Athlon X4 860K

https://www.skroutz.gr/s/5631410/AMD-Athlon-X4-860K-Box.html?from=autocomplete&keyphrase=amd+athlon+x4+860k

 

Asrock FM2A78M Pro3+

https://www.skroutz.gr/s/5605566/Asrock-FM2A78M-Pro3.html

 

XFX Radeon R9 270X 2G  Double Dissipation Edition

https://www.skroutz.gr/s/4111153/XFX-Radeon-R9-270X-2GB-Double-Dissipation-Edition-R9-270X-CDFC.html

 

Δυνατότερος συνδυασμός σε όλους τους τομείς και σε default και σε overclock.  με το ίδιο κόστος.

 

default

http://digi.takungpao.com/pc/jspc/2014-09/2727979_2.html

http://www.pcpop.com/doc/1/1039/1039026_all.shtml

 

Στα 4,5Ghz και οι δυο με τον pentium να έχει αρκετά υψηλότερο ποσοστιαίο κλοκάρισμα σε σχέση με τον KAVERI σε αυτό το τεστ, αφού ο pentium παίζει αρχικά στα 3,2 ενώ ο kaveri στα 3,7Ghz.

http://digi.takungpao.com/pc/jspc/2014-11/2828417_3.html

 

Σε ότι αφορά την GPU η 270X με το ίδιο κόστος είναι αρκετά μπροστά.

 

http://www.anandtech.com/bench/product/1043?vs=1130

 

 

Για τροφοδοτικό δες το THERMALTAKE BERLIN 630WATT 80PLUS. με 45Α στα 12v

 

https://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html?from=autocomplete&keyphrase=thermaltake+630w+atx+berlin+w0393re

 

Thermaltake-Berlin-630-Watt,L-N-374027-2

 

Ενώ για κουτί δες το κορυφαίο για την τιμή του  CUGAR SPIKE

https://www.skroutz.gr/s/3918357/Cougar-Spike.html?cf=CUGAR+SPIKE&keyphrase=cougar+spike

 

126444.png

Έγινε επεξεργασία από adpanos
Link to comment
Share on other sites

Σε περιπτωση clockarismatos ο Pentium συμφερει περισσοτερο διοτι ανοιγει τον δρομο για μελλοντικη αναβαθμιση cpu χωρις αλλαγη μητρικης. Επισης αποδιδει καλυτερα στα παιχνιδια σε σχεση με τον 860K (οταν ειναι κλοκαρισμενος).

Link to comment
Share on other sites

Σε περιπτωση clockarismatos ο Pentium συμφερει περισσοτερο διοτι ανοιγει τον δρομο για μελλοντικη αναβαθμιση cpu χωρις αλλαγη μητρικης. Επισης αποδιδει καλυτερα στα παιχνιδια σε σχεση με τον 860K (οταν ειναι κλοκαρισμενος).

 

Παραπάνω έχει και μετρήσεις από κλοκαρισμένα συστήματα στα 4,5Ghz .  Δεν αποδίδει καλύτερα ο pentium, το αντίθετο συμβαίνει και θα  μεγαλώνει κι άλλο η διαφορά σε DX12 περιβάλον.

 

Σε περίπτωση αναβάθμισης εδώ και κάτι χρόνια σε ότι αφορά τα intel προιόντα , αναβάθμιση σημαίνει και νέα μητρική.

Είτε γιατί ο νεότερης γενιάς CPU νέου socket συμφέρει περισσότερο για αναβάθμιση από τον παλαιό, είτε γιατί για να πουλήσεις τον παλαιό πρέπει να δώσεις και την πλατφόρμα μαζί, είτε γιατί για να κλοκάρεις τον ξεκλείδωτο Κ νέο επεξεργαστή σου θες και αντίστοιχο chip κ.λ.π.

 

Σε θέματα κλοκαρίσματος , για να κλοκάρεις τον X4 860K δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω σε μητρική από τις μητρικές των 50-60€ ακόμα και με τα ταπεινότερα chipακια.

Για να κλοκάρεις τον G3258 θες μητρική με Z87/ Z97 η οποία ανεβάζει το κόστος, και όχι κάποια H81 ...

 

Για κλοκάρισμα και στις δυο περιπτώσεις και ίσως περισσότερο στον pentium που η ποσοστιία αύξηση της συχνότητας σε σχέση με την αρχική είναι μεγαλύτερη στο κλοκάρισμα, θα χρειαστείς aftermarket ψύκτρα = εξτρά κόστος.

 

 

Ανάμεσα στα δυο συστηματάκια δεν υπάρχει σύγκριση σε καμιά περίπτωση. Ο athlonάκος δίνει περίπου 35% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ κατά μέσο όρο και καλύτερο multitasking , ενώ για τα χρήματα που κοιτά για μητρικές προσφέρει πληρέστερη πλατφόρμα. (4x usb III, 6X SATA III κ.λ.π.)

 

Το θετικό του pentium είναι πως φέρει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών , πράγμα που δεν έχει ο athlon σε περίπτωση που χρειαστεί.

Έγινε επεξεργασία από adpanos
Link to comment
Share on other sites

Kαι με συγκεκριμενες h81(αλλα και β85) κλοκαρεις τον G..ο οποιος παιζει με μαμα ψυκτρα @4.5 ευκολα.

Ομοιως και οι συγκεκριμενες μητρικες κλοκαρουν τους Κ ..απλα θελει ακομα πιο συγκεκριμενες να φτασουν τα 4.5 μιας και οι ενεργειακες απαιτησεις ειναι αρκετα μεγαλυτερες για να φτασει καποια φθηνουλα με 3 phases πχ.(υπαρχουν φθηνουλες με 4 ομως για "Κ").

(Οχι οτι θα του κακοφανει με 4.3-4.4 με καποιον Κ.)

 

Βεβαια αν εχει σκοπο να πεταξει σε 1-2-3 χρονια τον G και να βαλει καποιον παμφθηνο -τοτε- xeon η 4790κ ή οτιδηποτε αλλο σε σ1150 ..θα μπορει.

 
Απο και περα  ...μια η αλλη για τα συγκεκριμενα σημερινα συστηματα με τα μικρα συν και πλην στην εκαστοτε εφαρμογη.
 
Tροφοδοτικο ..oπως σχεδον ειπωθηκε  ας δει αυτο
Link to comment
Share on other sites

Ε όχι και μικρό το 35% ...  Αλλη κατηγορία είναι ...........

 

Ο μοναδικός λόγος να προτημηθεί ένας pentium από τον 860Κ , είναι η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Κανένας άλλος.

Τα συστήματα είναι άλλης κατηγορίας και πριν προτρέξετε κοιτάξτε τα παραπάνω reviews και για στοκ και για overclock . Δεν υπάρχει εφαρμογή που να μην είναι ξεκάθαρα μπροστά ο kaveri.

 Η διαφορά δυναμικότητάς τους είναι περίπου όσο ένας I3 με έναν I5 .

 

Σε ότι αφορά την πλατφόρμα, ξανακοιτάξτε τι δίνει ο ένας και τι ο άλλος σε μητρικές των 60€ ... Είναι η ημέρα με την νύχτα και εκεί .

 

Τώρα αν συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε όπως γίνεται καθημερινά σε αυτό εδώ το φόρουμ , κανένα πρόβλημα ... 

 

Συμφωνώ πως στα 6 Ghz ο G3258 θα πιάσει τον kaveri σε επεξεργαστική ισχύ. Στα 15Ghz θα τον σβήσει .... :p :p

Έγινε επεξεργασία από adpanos
Link to comment
Share on other sites

Καταρχην ευχαριστω ολους , ειστε κατατοπιστικοτατοι. Απο εδω μεσα εχω μαθει 5 πραγματα και εγω, μη νομισετε , ειχα να ασχοληθω αιωνες με το αθλημα και ασχοληθηκα για το δικο μου μηχανημα.

Στα του θεματος: 

 

Το κουτι το θελει ντε και καλα συναρμολογημενο και απο e-shop για ευκολια, λογω του οτι εδω Αλεξανδρουπολη, περιοριζονται οι επιλογες. (κατι αλλα μαγαζακια ειναι πανακριβα-ακριβοτερα απο το κιτρινο και δε θελει να παραγγελνει κομματι-κομματι λεει - αντε βαλτου μυαλο :p ). Το cougar δυστυχως δε το εχει το e-shop και ηταν η 1η μου επιλογη!

 

Στο θεμα για το πιο επιδεχεται περισσοτερων αναβαθμισεων , θα αναφερω απλα το παλιο του μηχανημα. Ε8400 , 2gb ram ddr2@667 , ati raden 3000 series 512ΜΒ (δε θυμαμαι ποια ακριβως), μια μητρικη gigabyte p31ds3l, και τροφοδοτικο ενα 500ρι, μαλλον no-name γιατι ειχε παρει κουτι combo με psu απο το multirama. Το εχει 8 χρονια. Οποτε υπολογιζω, συμφωνα με αυτα που ζηταει, οτι θα το κρατησει 5-6 χρονια το καινουριο. Και μετα τον βλεπω παλι για καινουριο. Αλλα παμε παρακατω..

 

Μπορει να λεμε οτι με της ιντελ το συστημα εχει δυνατοτητα να βαλει ενα αρκετα δυνατοτερο επεξεργαστη αργοτερα , αλλα αυτος θα το κανει; Βεβαια ναι, ειναι πιο future proof λυση (θεωρητικα παντα). Συμφωνα με αυτα που θελει λοιπον θεωρω οτι ειναι κομπλε και ο G, και θα τον ψησω να επεμβω να του τον κλοκαρω , αν οχι στα 4.5 (φοβαμαι με στοκ ψυκτρα), τουλαχιστον στα 3.8-4.0Ghz για σταθεροτητα και ισως παμε σε αλλη μητρικη ( Β85 ας πουμε) για να μπορει να γινει λιγο πιο ευκολα. (δε μας παιρνει για παραπανω). Νομιζω οτι αν ας πουμε θα ειναι να παει σε πακετακι αναβαθμισης σε 3-4 χρονια (που δε το πολυβλεπω οπως ειπα και πιο πανω), ισως τον πεισω να βαλει εναν ι7-4790Κ και μια νεα καρτα γραφικων , σε περιπτωση που αλλαξει μυαλα για το θεμα παιχνιδιων (γινει πιο απαιτητικος δηλαδη) ,αλλα προς το παρον και η 270 ή μια 750ti (οχι στην τιμη της ομως) , του ειναι υπερ-αρκετες. 

Αν ισχυσει η περιπτωση παιρνω καινουριο μετα απο 4-5-6 χρονια, ειναι καλυτερα ο AMD θεωρειτε; (ασχετως προτιμησης του καθενος).

 

Εχετε υποψιν σας οτι ειναι παντελως ασχετος! Εδω εχει idle θερμοκρασιες 60-63 βαθμους και φοβαται να ανοιξει να καθαρισει λιγο την ψυκτρα του (δε του ειπα καν να αλλαξει παστα) , η οποια εχει γουρουνια μεσα. Πραγμα που θα του το κανω εγω την αλλη βδομαδα για να μπορεσει να κρατησει το παλιο πισι για τον αδερφο του τουλαχιστον. Ειχα καπου κατι DDR2 μνημες ακριβως στην ιδια συχνοτητα και μπορει να τις βρω και να τις δοκιμασω (δε ξερω αν δουλευουν). 

 

ΥΓ: Ειδα το edit σου @adpanos, και φαινεται οτι εχει προβαδισμα ο AMD σε θεματα επιδοσεων (παντα for the money speaking- και απο το eshop οι τιμες δε ξεφευγουν ευτυχως). Σε θεμα μνημης ραμ ποια προτεινεις; Γιατι οι συμβατες που εχει στο support list της asrock ειναι αρκετα περιορισμενες. παντα μιλωντας για 1600-1866Mhz αλλα και 2133 που κοιταξα, δε βρισκω να υπαρχουν στο κιτρινομαγαζο. Εχεις ας πουμε καποια να προτεινεις που δε θα δημιουργησει θεματα; 

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα σου δημιουργήσουν θέματα οι μνήμες.

Η λίστα υποστηριζόμενων μνημών της ASROCK είναι για κλάματα . Δεν την έχουν ανανεώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Μην φοβάσαι δεν θα σου σημιουργήσουν πρόβλημα οι μνήμες , όποιες και αν πάρεις.

 

Εγώ από την στιγμή που μιλάμε για CPU και όχι για APU , θα κοιτούσα σε 1866Mhz σε dual channel . Εχει εκεί τις KINGSTON το e-shop στα 74€ , οι οποίες είναι safe επιλογή .

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx318c10fbk2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-black-series-dual-kit-p-PER.550885

 

Αν κοιτάξεις από το e-shop δες και τις

 

ASROCK FM2A88M PRO3+

http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-fm2a88m-pro3-retail-p-PER.528832

 

ASUS A88XM-A

http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-a88xm-a-retail-p-PER.523169

 

Τέλος να σου πω το εξής. Για να πουλήσεις σήμερα εύκολα έναν I5 2400 ή έναν I3 2120 πρέπει να δώσεις μαζί με τον επεξεργαστή και την πλατφόρμα, μιας και μητρικές για τον επεξεργαστή αυτόν δεν κυκλοφορούν στην αγορά για να παει ο ενδιαφερόμενος να αγοράσει μια φτηνή μητρική και να τον βάλει επάνω.

Το ίδιο ισχύει για όλα τα CPU/APU τα τελευταία 2.5 χρόνια.

Από εκεί και πέρα δεν νομίζω σε οποιαδήποτε μελλοντική αναβάθμιση (μετά από 2-3 χρόνια) να τσιγκουνευτεί τα 50€ που είχε δώσει στην μητρική ..... για να επενδύσει σε αυτήν αναβαθμίζοντας σε αυτή την παλαιά πλατφόρμα.

Να έλεγα πως ο φίλος σου αγοράζει σήμερα μητρική των 250€ ... να πω ΟΚ  είναι βάση και για μελλοντική αναβάθμιση και πρέπει να προσεχθεί αυτός ο τομέας. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα σκεφτείς έτσι όταν επενδύεις 55-60€ σε μητρική σήμερα ....

Έγινε επεξεργασία από adpanos
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ωραία,ευχαριστώ πολύ! του ετοιμάζω τη συνθεσουλα όταν επιστρέψω στο πισι μου και βλέπω τελικό πόσο κλπ. Θα κάνω τελευταίες προσπάθειες να τον ψήσω για καμμία μεταχειρισμένη γραφικών με υπόλοιπο εγγύησης. (Νομίζω συμφέρει). Αν τελικά πάμε σε 270 (x or non x) τι υλοποίηση να κοιτάξω με γνώμονα τον θόρυβο; επίσης η ψυκτρα η στοκ αυτή του AMD παλεύεται από θέματα θορύβου;

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτό το cpu η ψύκτρα είναι σχετικά καλή. Δεν έχει μεγάλες θερμικές αποβολές ο 860Κ.

 

Επίσης η X σε σχέση με την nonX έχουν αρκετή διαφορά απόδοσης. Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε X υλοποίηση για να μην πω να προσπαθήσετε για κάποια R9 280 3GB DDR5 .

 

Αν κοιτάτε μόνο από e-shop μάλλον στην παρακάτω βαδίζετε

http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-dual-x-r9-270x-2gb-gddr5-oc-with-boost-pci-e-retail-p-PER.514536

Έγινε επεξεργασία από adpanos
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδια να παρει την http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-dual-x-radeon-r9-280-boost-oc-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510835 στα 175€ ; ; Ειναι απο γνωστο εδω που αλλαζει μηχανημα και την δινει.. Ηδη εχει ψηθει το παιδι για τουλαχιστον καρτα γραφικων μεταχειρισμενη, και του ειπα οτι ειναι καλη αγορα (τοσο εβγαινε καινουρια η 750 ti )

Link to comment
Share on other sites

Αν είχα τον περιορισμό να ψωνίσω αποκλειστικά από το e-shop , με budget μάξιμουμ τα 650,00 ευρώ , θα πήγαινα για την παρακάτω σύνθεση.

 

Κάρτα γραφικών μεταχειρισμένη με 175 ευρώ , θα κοίταγα για HD7970 (aka 280X).

 

 

 

 

post-30543-0-50058300-1430139385_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Γιατι τετοια mobo ??? Η81 ή Β85 δε μας κανει;

 Επισης εχει ηδη σχετικα καινουριο ποντικι και θα παρει ενα απλο ms keyboard.

Δεν ειναι καν gamer το παιδι , απλως θελει εντος 600€ μπατζετ (με ταβανι 650 χωρις να ειναι υποχρεωτικο να φτασουμε τοσο), να κανει το καλυτερο δυνατο για να μπορει και να βλεπει κανα παιχνιδι here and there. Δε τον νοιαζουν oc, max settings,benchmarks κλπ. Επισης η αναλυση του ειναι αρκετα χαμηλη (1440Χ900) και δε βλεπω να αλλαζει οθονη αν δε "πεθανει" αυτη που εχει. Συμφωνω με τον g3258 οπως και με τον AMD πιο πανω. Και ειναι ολες πολυ ωραιες συνθεσεις. Σκεφτηκα combos διαφορα και ολα κοντα στο budget. 

Ολα ωραια, και, πριν απο λιγο...

 

...προστεθηκε ενα νεο δεδομενο , που δεν υπολογιζα. Το παιδι που μου πουλαει σκετη την ρ9 280 , πουλαει και ολο το συστηματακι του 580€ εαν αποφασισουμε να το τσιμπησουμε και εφοσον ψησω το φιλο οτι αξιζει (θα δοκιμασω και μονος το συστημα στο σπιτι του παιδιου να δω οτι ειναι οκ). Το οποιο συστηματακι του αποτελειται απο:

 

-Case: https://www.skroutz.gr/s/291527/CoolerMaster-HAF-912-Plus.html

 

-cpu: https://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html

 

-mobo: https://www.skroutz.gr/s/3588591/Asrock-B85-Pro4.html

 

-Ram: https://www.skroutz.gr/s/363611/Corsair-Vengeance-LP-8GB-DDR3-1600MHz-CML8GX3M2A1600C9W.html

 

-ssd intel 520 120gb (σα τον δικο μου-δεν υπαρχει πλεον) 

 

-2X HDD 500GB και 1ΤΒ. Κραταει τον 500ρη αφηνει τον 1ΤΒ (εχουμε και εμεις ηδη εναν 500ρη οποτε ισως του πω να βγαλει και τον 1ΤΒ και να μειωσει ισως και αλλο το κοστος)

 

-psu: https://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html?keyphrase=g550m

 

-gpu: https://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html

 

Με μερικους υπολογισμους το εν λογω συστημα , σε καινουριο , θα εβγαινε γυρω στα 800€. Νομιζω στα 580€ ειναι ευκαιρια τρελη και ειναι ουσιαστικα 1 χρονων συστημα... Εαν βγει και ο σκληρος δισκος ο 1ΤΒ θα του πω να πεσει στα 550-560 και νομιζω οτι ειναι σουπερ deal. Δε ξερω ομως σιγουρα...

 

Η δικη σας γνωμη; 

 

ΥΓ: Επειδη ειχα και εγω την απορια γιατι το πουλαει, βολευεται , οπως ειπε , και με του αδερφου του προς το παρον που ειναι με 980 sli (αρρωστακι ο αδερφος του) και ο ιδιος θα παρει καινουριο μετα τη σεζον που θα φυγει (κατα οκτωβριο μερια δηλαδη). Αρα ειπε να δωσει αυτο (δε  καταλαβαινω το γιατι , αλλα μας νοιαζει; δε μας νοιαζει :p )

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.