Jump to content

LOL @ πλαισιο

ea6gka

Recommended Posts

Αυτα γίνονται όταν την καταχώρηση δεδομένων την κάνουν άσχετοι...

Memory clock : 2048 X 1536@85Hz

Memory interface : AGP 8X

RAMDAC : Ναι

Slot : DVI

Μέγιστη Ανάλυση : 3 έτη

......:wassat:

Βασικά στην Uganda είναι καλύτερα πλέον! Αν θυμάμαι καλά παλιά στο pctech είχε ποστάρει κάποιος link από τον εκεί πΟΤΕ για DSL όταν εδώ ακόμα το περιμέναμε.

Αλλά πόσο άσχετος πρέπει να είναι κάποιος ώστε να μην του φανεί παράξενο το ότι έχει μέγιστη ανάλυση 3 χρόνια? Δεν είχε κανέναν δίπλα του να ρωτήσει τι στο καλό γράφει?

Εκτός και αν το εννοούν αλλιώς.

π.χ.

Θα σας πάρει 3 χρόνια να μετρήσετε τα pixels της μέγιστης ανάλυσης της οθόνης.

αυτό το φαινόμενο υπάρχει εδώ και ένα μήνα μη πω παραπάνω στο πλαίσιο..μα τοόσο πολύ πήζουν στη δουλειά που δεν φροντίζουν την ηλεκρονική τους βιτρίνα?...όντως έλεος...Διότι εγώ ,ο χ,οψ που έχει κάποιες γνώσεις πιάνει τι θέλει να πει ο ποιητής ...Ο άνθρωπος ο οποίος ψάνχει να βρει χαρακτηριστικά δε θα βρεθεί σε ένα χάος σκέψεων?

Και η επιβεβαιωση της αξιολογησης των Ελληνων καταναλωτων

σε τετοιου ειδους επιχειρησεις ερχεται με την απιστευτη ανοδο

της μετοχης του ΠΛΑΙΣΙΟΥ στο χρηματηστηριο καθως και την

γενικοτερη εισπρακτικη του πορεια.

Ε ρε ξυλο που θελουμε...

Βρε ουστ:devil:

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

αυτό το φαινόμενο υπάρχει εδώ και ένα μήνα μη πω παραπάνω στο πλαίσιο..μα τοόσο πολύ πήζουν στη δουλειά που δεν φροντίζουν την ηλεκρονική τους βιτρίνα?...όντως έλεος...Διότι εγώ ,ο χ,οψ που έχει κάποιες γνώσεις πιάνει τι θέλει να πει ο ποιητής ...Ο άνθρωπος ο οποίος ψάνχει να βρει χαρακτηριστικά δε θα βρεθεί σε ένα χάος σκέψεων?

Η ιστορία αυτή υπήρχε ανέκαθεν για το Πλαίσιο... Καμιά φορά μέχρι και τιμές έχουν λάθος...

Εμενα παλι δεν με ενοχλει, νομιζω οτι αυτου του ειδους η προχειροτητα αντισταθμιζεται με αλλους ειδους πολυ καλες υπηρεσιες που παρεχει το πλαισιο (λεγε με RMA) Αλλωστε δε νομιζω να βρεθει τελεια επιχειρηση, ειδικα τετοιου μεγεθους

Ναι, αλλά βλέποντάς τους έτσι πρόχειρους, δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου... Προσωπικά ούτε θα έπαιρνα έτοιμο σύστημα από αυτούς, ούτε θα τους εμπιστευόμουν το PC μου για φτιάξιμο που ευτυχώς δεν χρειάζεται... Εγώ υπάρχουν δυο μόνο λόγοι που αγοράζω από το Πλαίσιο: 1. Είναι το μεγαλύτερο κατάστημα στο Ηράκλειο και εκεί βρίσκω τα περισσότερα που θέλω. 2. Είναι αντιπρόσωπος κάποιων εταιριών όπως η Chieftec και έτσι αναγκαστικά αγοράζω από αυτούς κάποια πράγματα... Αν υπήρχε ένα μεγαλύτερο κατάστημα που να πουλάει και όσα θέλω δεν θα πατούσα εκεί μέσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.