ea6gka Posted January 1, 2005 #1 Share Posted January 1, 2005 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=210341&Merchant_Id=1&sts_cid=3DVI slot? LOL ROFL:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Posted January 1, 2005 #2 Share Posted January 1, 2005 Ενδιαφέρον.. έχει και Μέγιστη Ανάλυση : 3 έτη καθώς και Memory clock : 2048 X 1536@85Hz Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted January 1, 2005 #3 Share Posted January 1, 2005 Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted January 1, 2005 #4 Share Posted January 1, 2005 Xαχα,φοβερό.Παλιότερα είχαν και Sempron με 256ΜΒ Cache... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted January 1, 2005 #5 Share Posted January 1, 2005 Αυτα γίνονται όταν την καταχώρηση δεδομένων την κάνουν άσχετοι...Memory clock : 2048 X 1536@85HzMemory interface : AGP 8XRAMDAC : ΝαιSlot : DVIΜέγιστη Ανάλυση : 3 έτη......:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Posted January 1, 2005 #6 Share Posted January 1, 2005 μωρε κανεις την δουλεια σου εσυ???Ας γραφουν οτι ψηνεις και καφε με την καρτα τι σε νοιαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted January 1, 2005 #7 Share Posted January 1, 2005 Εμένα προσωπικά μου τη δίνει η τόσο χήμα και άσχετη καταγραφή των προϊόντων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannakas Posted January 1, 2005 #8 Share Posted January 1, 2005 edo ellada!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Posted January 1, 2005 #9 Share Posted January 1, 2005 To edo Uganda παει καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted January 1, 2005 #10 Share Posted January 1, 2005 Βασικά στην Uganda είναι καλύτερα πλέον! Αν θυμάμαι καλά παλιά στο pctech είχε ποστάρει κάποιος link από τον εκεί πΟΤΕ για DSL όταν εδώ ακόμα το περιμέναμε.Αλλά πόσο άσχετος πρέπει να είναι κάποιος ώστε να μην του φανεί παράξενο το ότι έχει μέγιστη ανάλυση 3 χρόνια? Δεν είχε κανέναν δίπλα του να ρωτήσει τι στο καλό γράφει?Εκτός και αν το εννοούν αλλιώς.π.χ.Θα σας πάρει 3 χρόνια να μετρήσετε τα pixels της μέγιστης ανάλυσης της οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Posted January 1, 2005 #11 Share Posted January 1, 2005 αυτό το φαινόμενο υπάρχει εδώ και ένα μήνα μη πω παραπάνω στο πλαίσιο..μα τοόσο πολύ πήζουν στη δουλειά που δεν φροντίζουν την ηλεκρονική τους βιτρίνα?...όντως έλεος...Διότι εγώ ,ο χ,οψ που έχει κάποιες γνώσεις πιάνει τι θέλει να πει ο ποιητής ...Ο άνθρωπος ο οποίος ψάνχει να βρει χαρακτηριστικά δε θα βρεθεί σε ένα χάος σκέψεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Posted January 1, 2005 #12 Share Posted January 1, 2005 Και η επιβεβαιωση της αξιολογησης των Ελληνων καταναλωτωνσε τετοιου ειδους επιχειρησεις ερχεται με την απιστευτη ανοδο της μετοχης του ΠΛΑΙΣΙΟΥ στο χρηματηστηριο καθως και τηνγενικοτερη εισπρακτικη του πορεια.Ε ρε ξυλο που θελουμε...Βρε ουστ:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted January 1, 2005 #13 Share Posted January 1, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης αυτό το φαινόμενο υπάρχει εδώ και ένα μήνα μη πω παραπάνω στο πλαίσιο..μα τοόσο πολύ πήζουν στη δουλειά που δεν φροντίζουν την ηλεκρονική τους βιτρίνα?...όντως έλεος...Διότι εγώ ,ο χ,οψ που έχει κάποιες γνώσεις πιάνει τι θέλει να πει ο ποιητής ...Ο άνθρωπος ο οποίος ψάνχει να βρει χαρακτηριστικά δε θα βρεθεί σε ένα χάος σκέψεων? Η ιστορία αυτή υπήρχε ανέκαθεν για το Πλαίσιο... Καμιά φορά μέχρι και τιμές έχουν λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Posted January 2, 2005 #14 Share Posted January 2, 2005 Εμενα παλι δεν με ενοχλει, νομιζω οτι αυτου του ειδους η προχειροτητα αντισταθμιζεται με αλλους ειδους πολυ καλες υπηρεσιες που παρεχει το πλαισιο (λεγε με RMA) Αλλωστε δε νομιζω να βρεθει τελεια επιχειρηση, ειδικα τετοιου μεγεθους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted January 2, 2005 #15 Share Posted January 2, 2005 Ναι, αλλά βλέποντάς τους έτσι πρόχειρους, δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου... Προσωπικά ούτε θα έπαιρνα έτοιμο σύστημα από αυτούς, ούτε θα τους εμπιστευόμουν το PC μου για φτιάξιμο που ευτυχώς δεν χρειάζεται... Εγώ υπάρχουν δυο μόνο λόγοι που αγοράζω από το Πλαίσιο: 1. Είναι το μεγαλύτερο κατάστημα στο Ηράκλειο και εκεί βρίσκω τα περισσότερα που θέλω. 2. Είναι αντιπρόσωπος κάποιων εταιριών όπως η Chieftec και έτσι αναγκαστικά αγοράζω από αυτούς κάποια πράγματα... Αν υπήρχε ένα μεγαλύτερο κατάστημα που να πουλάει και όσα θέλω δεν θα πατούσα εκεί μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Posted January 2, 2005 #16 Share Posted January 2, 2005 καλα που υπαρχει και το e-shop ΤΟΝ πουλ ΠΛΑΙΣΙΟ !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Posted January 2, 2005 #17 Share Posted January 2, 2005 κανωνηκα:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted January 2, 2005 #18 Share Posted January 2, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi καλα που υπαρχει και το e-shop ΤΟΝ πουλ ΠΛΑΙΣΙΟ !!!!!!!!! κάνε ένα loop έδω... 10 πριντ καλα που υπάρχει το η-σοπ20 πήγαινε στο 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Posted January 2, 2005 #19 Share Posted January 2, 2005 Αυτός πάντος που το έγραψε πρέπει να είχε τσίμπλες στα μάτια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Posted January 4, 2005 #20 Share Posted January 4, 2005 LoooooooooL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.